Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarek dla Cielaczka i Kajtuna 50/50:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229183-*****ZAJRZYJ-pi%C4%99kne-rzeczy-dla-Kajtuna-i-Cielaczka-do-15-07?p=19346357#post19346357[/url]
Proszę rozsyłajcie!

Posted

[quote name='cisowianka']Witam, zaglądam (doszłam po banerku)zapisuję, na razie nie mogę nic dorzucić,dopiero pod koniec miesiąca coś wyskrobię, będe zaglądać ;)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję,[B] cisowianka[/B] :kciuki: Cielak też.
Zaproszę Cię na kolejny bazarek, dobrze? :)

Posted

[quote name='cisowianka']Witam, zaglądam (doszłam po banerku)zapisuję, na razie nie mogę nic dorzucić,dopiero pod koniec miesiąca coś wyskrobię, będe zaglądać ;)[/QUOTE]

Wielkie dzięki [B]cisowianka[/B] :Rose:

Posted

Z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229183-*****ZAJRZYJ-pi%C4%99kne-rzeczy-dla-Kajtuna-i-Cielaczka-do-15-07?p=19346357[/url]
jest dla Cielaka 86 zł. Na jakie konto wpłacić?

Posted

bardzo sie ta kaska przyda, super, dzięki!
pumcia - w dalszym ciągu czekam na informacje dotyczącą wpisu o wizycie w przytulisku i infermacji, jakoby cielak był super przytulaśnym i zabawowym psem. bo to chyba pomyłka?

Posted

[quote name='zebrazebra']Przelane :)
[COLOR=#ff0000]Bardzo proszę [B]pumcia02[/B] o potwierdzenie na bazarku, ze kwota doszła, dobrze?[/COLOR][/QUOTE]

mam utrudniony kontakt z fundacją, bo m.in nie mieszkam juz w warszawie. Dlatego napisałam wczesniej, zebyscie po wszelkie potwierdzenia kontaktowaly się bezposrednio z nimi.

Posted

[quote name='sleepingbyday']bardzo sie ta kaska przyda, super, dzięki!
pumcia - w dalszym ciągu czekam na informacje dotyczącą wpisu o wizycie w przytulisku i infermacji, jakoby cielak był super przytulaśnym i zabawowym psem. bo to chyba pomyłka?[/QUOTE]

a ja tego nie wklejałam? zdjecia na pewno dodawałam. Jak odgrzebie gdzies w mailach to wkleje. I to nie jest pomyłka. Nie mówimy o braniu na ręce i łapaniu za ogon, ale o normalnym głaskaniu, czy wzieciu na smycz (z czym wczesniej byl problem)

Posted

[quote name='pumcia02']Fundacja Noga w Łapę. Razem idziemy przez świat.
ul. Hawajska 5/9 02-776 Warszawa
Nr rachunku: 87 2490 0005 0000 4500 5605 8992
z dopiskiem Cielak.

Po wszelkie rozliczenia proszę kontaktować się na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[URL]http://www.nogawlape.org/[/URL]

Bardzo bardzo dziękuje w imieniu fundacji[/QUOTE]

Napisałam maila z prośbą o potwierdzenie, że wpłata dotarła.

Posted

[quote name='sleepingbyday']aha, ok, ale czy aż miziasty?? odniosłam wrażenie, że raczej nie potrzebuje towarzystwa obcych ludzi ;-).
jesli tak radykalnie się zmieniło, to ho ho, super :-)[/QUOTE]

Jak ja kiedyś kiedyś u niego byłam to na wybiegu nie za bardzo się nami interesował, ale jak usiadło się na ławeczce przed boksami to przyszedł na mizianie.
On na pewno potrzebuje kogoś kto da mu robić to co chce, wiec raczej to nie może być mieszkanie. Dom z ogrodem, może nawet zeby byl na dworze, szczeka to szczeka, biega to biega i już. W mieszkaniu trzeba byloby go "pacyfikować" i brać na smycz na spacer.