Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']Toffik ma przyjechac na DT do W-wy, Isadora7 tą akcją kieruje :)

Szancie nic nie dolega, wet ocenił ją na max 1,5 roku. Jestem w stałym kontakcie z domem z Głogowa.:)[/QUOTE]

A kto ewentualnie po Toffika przyjedzie? Napiszę żeby małego przygotowali do wyjazdu.

Posted

[quote name='tanitka']Kochani, co się dzieje, ludzie bombardują mnie telefonami i mailami ws Szanty, a tu domek z Głogowa już prześwietlany ;).[/QUOTE]

Ja o niczym nie wiem, nie ogłaszałam jej już. Aż tak się nasza lulka ludziom spodobała?

Posted

Szanta już po zabiegu sterylizacji, czuje sie dobrze. Jest kochana, chodzi krok w krok za swoja opiekunką, jest przyjazna innym pieskom, nie sprawia żadnych kłopotów. :)
Państwo zapowiedzieli się po Szantę na sobotę.:) Trzymajcie kciuki!

Posted

Państwo potwierdzili porzyjazd jutro na 13.00 :)

a ja mam 6 fajnie brzmiacych domów ( w-wa i okolice, pomorze, lubelskie, zach-pomorskie, łódź) dla takiej suczki jak Szanta, częśc przekierowałam do MaDi, ale tamta suczka już nieaktualna, więc resztę dałam do taygi dla suni z Gubina. Ciekawe czy dzięki Szancie jeszcze Nesta znajdzie dom?

Posted

Tanitka Nesta pisali ze ma dom, to ma czy nie ma- kurcze

Nie ma na 100%, bo jeszcze wczoraj wieczorem upewnialam się u taygi. Suczka jest w Gubinie, po sterylizacji. Czeka na dom.

Posted

tanitka napisał(a):
Szanta wczoraj pojechała do nowego domu, a dziś pojechała do nowego domu Nesta. :))

podwójne HURRA!!! mam nadzieję, że będą jakieś fotki z nowego etapu ich życia?

Posted

imię pozostało, a Szanta po pierwszych dniach, kiedy była niepewna i ostrożna, rozbrykała się już jak źrebaczek, biega machając ogonkiem i ma swojego pluszowego misia, z którym sobie śpi i nosi po domu :)

Posted

sorry, że tutaj, ale na dogo nic dziś nie mogę znaleźć - cały czas błąd mi wyskakuje. Chciałam na wyzłach o tym napisac. Sunia munsterlander szuka domu. Jej dotychczasowi "własciciele" rozwiedli się i zadne z nich nie chce zajmować się psem. Brak mi na to słow..... "Wspaniałomyślnie" oddali ją do budy na wsi. Z kanapy do budy.... Znajoma zlitowała się na sunią i wzięła ją do siebie. Sama ma już trzy suczki i psy nie za bardzo zgadzają się ze sobą. Ponadto sunia (jeszcze nie znam imienia) jest ogromnie zestresowana sytuacją i wszystko niszczy, a siedzi ponad 8 godzin sama w domu, którego nie zna.... Jest biało-brązowa, dropiata - zdjęć jeszcze nie mam, ale mam dostać mms. Postaram się wkleić.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu

Posted

ale mine to ma ciagle takiej myslicielki powaznej
a na ostatnim zdjeciu to wyglada cudnie, superzgrabnie i delikatnie, taka z drobniejszych jest jakby