niki84 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 jestem z okolic krakowa i w internecie znalazłam ich stronę. Zastanawiam się czy ktoś robił już u nich zakupy, czy jest to firma godna polecenia? Interesuje mnie maszynka: [URL]http://www.sewing.com.pl/pl/konto.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=59&category_id=16[/URL] maja naprawde niskie ceny i duzy asortyment. czy mozna u nich kupować? czekam na odpowiedź Quote
Katasza Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 niki84 mieszkam na miejscu ;) Moja znajoma kupowała u nich trymer i jakieś szczotki, grzebienie. Ogólnie sobie chwali, ale zawodowo nie strzyże psów, kupiła to tylko dla swoich pociech no i ona zakupy odbierała osobiście. Niestety tylko tyle o firmie wiem. Quote
BIANKA424 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja kupowałam szampony i odżywki . Ceny maja bardzo niskie , towar zamówiłam rano i na drugi dzień był u mnie ( dodam że mieszkam w Poznaniu ) . Polecam zakupy w tej firmie . Quote
niki84 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dzięki za poradę, kupiłam maszynkę i firma bardzo szybko ją dostarczyła, polecam wszystkim zainteresowanym. Ceny mają bardzo dobre i duży asortyment. Quote
rev Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 My mamy furminator Sewinga i całkiem dobrze się spisuje, jak na cenę, za jaką go kupiłam. Quote
anubis_spa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Robiliśmy zakupy do salonu groomerskiego wraz ze sklepem zoologicznym i żadnych problemów nie było bardzo miła obsługa wszystko szybko i profesjonalnie :) Quote
Recommended Posts