M&S Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć Aniu:) Wytarmoś futra i dobrego dnia Quote
Angelika_Roser Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A jest co tarmosić... hihi :evil_lol: pozdrawiamy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A jest co tarmosić... hihi :evil_lol: pozdrawiamy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Tak zwłaszcza jak są mokrzy jak szczury w kanale :evil_lol:. Wczoraj wypuściłam najmłodsze maluchy na siku a te co robiły potem ? Chodziły, spacerowały, leżały i goniły się w tej największej ulewie :shake:. Nie mogłam się ich dowołać :shake:. A one jakby nigdy nic z wielką łaską przyszły do domu a wyglądały pięknie :diabloti:. Quote
Angelika_Roser Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Łi hihi hahahahaha aleś mnie rozbawiła :loveu: :evil_lol: musiało to wyglądać bosko ! Zazdroszczę hodowcom takich chwil... i nie tylko tych. Może i moje marzenie o własnej hodowli się kiedyś spełni ? :PROXY5:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
jamnicze Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja chcę fotki deszczowych chowków :) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Błyskotka']Witam Wszystkich :). Napiszę w skrócie że chow + deszcz + szaleństwo = masakra :diabloti:. Beauty i Louis zgłoszeni na klubową ;). Za tydzień muszę ostro zabrać się za naukę Beauty chodzenia na ringówce. Nie może mi wstydu narobić w Chorzowie :cool3:. Ma jeszcze tydzień wolności a potem obowiązki :lol:. Ząbki już lepiej pokazuje ;).[/QUOTE] O, to będziesz w Chorzowie? Ja też:) To na pewno się spotkamy:) Jestem pod wrażeniem takiej pięknej kryzy u Zwyc. Rasy:) [url]http://img801.imageshack.us/img801/6066/medorimohamedizeuszcacc.jpg[/url] pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='jamnicze']Ja chcę fotki deszczowych chowków :)[/QUOTE] Oj raczej nie chcesz :evil_lol:. U mnie próbuje przebić się słoneczko :multi:. Tak Asiu spotkamy się w Chorzowie :). Quote
Błyskotka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 A jutro gościnnie do Krakowa. Myślę że powinny być jakieś zdjęcia ;). Quote
M&S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Błyskotka']A jutro gościnnie do Krakowa. Myślę że powinny być jakieś zdjęcia ;).[/QUOTE] Fajnie:) Dobrej pogody!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]do zobaczenia jutro :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Witam Wszystkich. Pogoda w Krakowie dopisała :). Miło było poznać dogomaniaków ;). Zwycięzca rasy - suczka z Ukrainy :). [URL=http://img820.imageshack.us/i/alkatrastmoyasolodkatsu.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/5551/alkatrastmoyasolodkatsu.jpg[/IMG][/URL] Reszty zdjęć nie wstawiam bo w hali ciemno a mój aparat kiepsko się sprawdza w takich pomieszczeniach. Ale z tego co mi wiadomo to nie tylko mój się nie sprawdza ;). Jutro mam w planach kapanie Louisa a w sobotę Beauty bo w niedziele Chorzów. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Namiocik wystawowy kupiony ;). Quote
Asiaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czyżbys kupiła namiocik Quechua...? Jeśli tak, to w jakim kolorku...? pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Czyżbys kupiła namiocik Quechua...? Jeśli tak, to w jakim kolorku...? pzdr.[/QUOTE] Zgadza się a kolorek szary ;). A ty też masz namiocik tej firmy ? Na wystawie będę dość szybko aby psiaki się zaklimatyzowały no i aby było gdzie namiot rozłożyć. Tak więc Asiu do zobaczenia :). Quote
J.G Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [COLOR=Purple][B]Dzień Dobry. [/B][COLOR=Black]Miłego dnia życzę.[/COLOR] [/COLOR] Quote
Błyskotka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='J.G'][COLOR=Purple][B]Dzień Dobry. [/B][COLOR=Black]Miłego dnia życzę.[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] No proszę kto mnie odwiedził ;). Dziękuje i wzajemnie Jacku :). Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Błyskotka']Zgadza się a kolorek szary ;). A ty też masz namiocik tej firmy ? Na wystawie będę dość szybko aby psiaki się zaklimatyzowały no i aby było gdzie namiot rozłożyć. Tak więc Asiu do zobaczenia :).[/QUOTE] My chcemy byc tak ok. 8.00. Może jakąś miejscókę znajdziemy wokół ringu.... Pzdr. Quote
J.G Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Błyskotka']No proszę kto mnie odwiedził ;). Dziękuje i wzajemnie Jacku :).[/QUOTE] Aniu odwiedzam często i jestem,na bieżąco,ale logowanie sprawia mi wiele problemów. Quote
Angelika_Roser Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]cześć piękne lewki :multi::loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Błyskotka była na wystawie Był tez Luisek i Beauty. Ale co do wyników - nie znam... Brali udział w parze hodowlanej i któreś poszło na BIS PUPPY... Pzdr. Quote
Recommended Posts