Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy WASZ głos juz jest ODDANY...?

jak nie to
KLIK i RADOM..plisssssssss
oni nam pomagają bardzo, a sami sa w potrzebie

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21"][IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/radom.jpg?t=1304951323[/IMG][/URL]

Posted

Wiesci z DT;
...."u nas wszystko w porządku. Psiaki zdrowe, wesołe, tylko im samopoczucia pozazdrościć.:)

Dziękuję w imieniu psiaków za przesyłkę. Śliczne sa te rzeczy. Co prawda w końcu zrobiło się ciepło i moga chodzić bez ubranek, ale na pewno przydadzą im się w nowych domach.

Jutro prześlę Ci skany wyników i faktury za Grudziądz, a także fotki psiaków. Zdjęcia są z ostatniego tygodnia.

Z nowinek. [B]Joki [/B]wcina wszystko, nawet ostatnio skusił sie na rzodkiewkę, a[B] Pepe[/B] żebrał o lody, pewnie mu poprzedni właściciele dawali.
Mam nadzieję, że się nie martwiłaś, bo przecież gdyby coś sie działo, to bym niezwłocznie Cie informowała. A tak, to każdy dzień podobny do poprzedniego. psiaki jedzą, potem, jak pogoda pozwoli to siedzimy na dworze.

Pozdrawiamy serdecznie i do jutra:)..."
Najwazniejsze, ze psiako OK!! U nas przygotowania do podrozy, dom na glowie, malo czasu ale psiaki maja juz bilety, lekarstwa na pare miesiecy no i papiery na wyjazd to najwazniejsze. Niedlugo poznam pudelsy osobiscie.

Posted

[quote name='anita_happy']dziękuję za głosy :))
Kamila - a Tobie to sie podziękowanie należy bo Ci się oberwalo...
brrrr...

coronaj - poznasz Pepino i nasza Muffke :)
heh[/QUOTE]
Poznam Ciebie, Monike...fajnie ale dostaje amoku przed wyjazdem. Poprosze ciebie o rade z moja za duza lazienke, stary taki architekt, ze nie wycelowal dobrze; skrocil pokoj a powiekszyl lazienke.

Posted

[quote name='coronaaj']Poznam Ciebie, Monike...fajnie ale dostaje amoku przed wyjazdem. Poprosze ciebie o rade z moja za duza lazienke, stary taki architekt, ze nie wycelowal dobrze; skrocil pokoj a powiekszyl lazienke.[/QUOTE]

duża lazienka TO PODSTAWA :P
heh
proponuję zamontować półki, ana półkach poukładamy klatki z królikami :) takimi do adopcji :)

żartuje...

Czyli co - u Moni robimy sobie ZLOT :) hahhahaah
ognisko i upieczemy coś...
Dzizas...ale trzeba się zbierac - bo tam niedługo się wykluje krzykacz taki jeden :)

Posted

[quote name='anita_happy']duża lazienka TO PODSTAWA :P
heh
proponuję zamontować półki, ana półkach poukładamy klatki z królikami :) takimi do adopcji :)

żartuje...

Czyli co - u Moni robimy sobie ZLOT :) hahhahaah
ognisko i upieczemy coś...
Dzizas...ale trzeba się zbierac - bo tam niedługo się wykluje krzykacz taki jeden :)[/QUOTE]
Dobry pomysl z tym zlotem u Moni. To juz wiadomo, ze krzykacz sie wykluje a nie krzykaczka.
Ta lazienka za dluga a to druga jedna juz spora. Niestety nasze lazienki bez okien , duza strata ale nie dalo rady kominow przesunac.
Zreszta zobaczysz , powiem ci to chce zrobic moze tez kogos polecisz..na te przerobki.

Posted

Zlot u Moni - pewnie sie uczeszy..wpadamy z psami:PPP
hahahahha

a to czy krzykacz - czy krzykaczka - tego nie wiem :)
nie pytałam...bo i tak nie widac, ze zaraz sie wykluje:)
heh

łazienka - zobaczymy...okno zawsze mozna przebić :PPPnawet do sąsiada:)

edit..jak fajny sąsiad:)

Posted

[quote name='wtatara']co Wy to kombinujecie?
ja juz w sobotę bede mieć 6 piesków-6 biegających i szczekających istotek.[/QUOTE]

Nic nie kombinujemy przygotowujemy sie do wyjazdu dalej jestem w rozsypce. Duzo do roboty.
Zobaczymy jak Gucio do Pakusia i Meksykanow. W Chicago bedzie dodatkowo 2 duze sunie ale grube i stare .

• 1 month later...
Posted

Strike - czy to jest pechowy pies???
Szukamy domu tymczasowego dla 5 letniego amstaffa przebywającego w Azylu pod Psim Aniołem.
Był już w 3 schroniskach, w jednym dt.
Jest to pies z problemami dlatego potrzebujemy doświadczonego domu tymczasowego - ze szkoleniowcem.
Otóż. Pies gdy zostanie sam w domu strasznie wszystko niszczy...
Czy uda nam się go "naprawić"? Biedaczysko tyle już przeżyło....
Jak wiadomo hotel/DT ze szkoleniowcem kosztuje i to więcej niż zwykły.....

Proszę, wspomóż nas finansowo i/lub duchowo....Zbieramy deklaracje - stałe i jednorazowe.....

Oto Strike:

[IMG]http://psianiol.org.pl/img/animal/1725/3.jpg[/IMG]
[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/197825_199032256794669_111393995558496_590787_5437338_n.jpg[/IMG]

wątek na dogo i cała historia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku!-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste[/url]

Posted

[quote name='Equus']o rany - mój wpis był w maju i zasadniczo do dziś żadnych wieści o staruszku, mam nadzieję, że ma się dobrze[/QUOTE]

Przepraszam ale Anita tez cos zajeta...wszystko OK u Pepe mam emailowy, telefoniczny kontakt ...

Do ogloszen prosze podac Anta 692 407 681

Alicja 505 960 270