Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='misiaczek']Anutko,tylko,że w profilu jest tak:"Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach: Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości." A jeśli w temacie ja nie napisałam wiadomości,to mnie nie powiadomi o nadejściu nowej wiadomości mailem?[/quote]O każdej wiadomości w tym temacie będziesz powiadomiona. Zastanów się czy warto. Napisałam ći powyżej Quote
misiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tak właśnie myślę,że może i masz rację Draczyn :D . Tylko teraz jak jest tyle tematów to mi się juz kręci,który przeczytałam a który nie.Niewiem jak jest u was ale ja jak się zaloguję to mam te pomarańczowe łapki,ale one niestety nie gasną po przeczytaniu tematu.Muszę się wylogować i ponownie zalogować aby było wszystko jak należy :D . Ale nie będę już marudzić,jakoś sobie poradzę,bo przecież powinnam się cieszyć,że mamy podforum a nie narzekać.Ja tylko chciałam się dowiedzieć jak wy sobie radzicie. :wink: Quote
anutka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek']Tyle to i ja Anutko wiem...ale nawet w pomarańczowych muszę szukać jak jest dużo postów napisanych...ale może zrobię powiadomienie na maila,chyba będzie łatwiej :)[/quote]ja robiłam już takie powiadomienie i dostawałam tylę zawiadomeń, że skrzynka mi się zapychała i nic tylko cały dzięń musiałam kasować wiadomości. Teraz zostawiłam to tylko dla pv[/quote] Ostatnio rezczywiście coś nie tak jest z pomarańczowymi łapkami. Ja mam ustawione powiadomienia. Działa to w ten sposób, że jeżeli w temacie, w którym napiszesz pojawia się nowa odpowiedź wysyła wiadomość. Jeżeli jej nie odczytam to już następnych( w tym temacie) nie otrzymam. Oczywiście możesz też ustawić inne tematy do obserwacji. Na dole strony jest zegar. Klikasz na niego. Jest to o tyle dobrze, że nie trzeba cały czas Dodomanii otwierać. Cały dzień mam po prostu włączoną pocztę i odbieram maile. Zamieszczam zdjęcia psów Matrixa: Matrix ubiegłej zimy: [IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati1.jpg[/IMG] [IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati2.jpg[/IMG] Na pierwszym planie Madelin suczka szaro biała, Miron jej syn i z tyłu Ferro najstarszy husky, przy saniach Filip 13 letni mieszaniec :) [IMG]http://buldozki.webpark.pl/email13.jpg[/IMG] [IMG]http://buldozki.webpark.pl/email11.jpg[/IMG] Matrix podczas wystawy w Ustroniu w 2005 roku w konkurenji finałowej BOG [IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati3.jpg[/IMG] Matrix tydzień temu na wystawie w Raciborzu w ringu podcazs oceny [IMG]http://buldozki.webpark.pl/matrix.jpg[/IMG] Quote
misiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Matrix piękny...ale husky jeszcze piękniejsze :D. Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Przepiękny ten Twój Matrix. Haski też ekstra. Czy ty je zdzisz w zaprzęgach. Mieliśmy dobrego przyjaciela, który startował w zaprzęgach. Miał 3 malamuty i grenlanda, ale niestety zmarł niespodziewanie w ubiegłym roku Quote
Gośka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Matrix śliczny i widać że wystawy sprawiają mu przyjemność, na ostatnim zdjęciu taki usmiechnięty :D Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Gośka']Matrix śliczny i widać że wystawy sprawiają mu przyjemność, na ostatnim zdjęciu taki usmiechnięty :D[/quote]Oj ta tak :new-bday: :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :) Zimą zawsze jezdzimy w zaprzęgu ale nie startujemy w zawodach, jezdzimy dla dobrego samopoczucia psów :) Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi. Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='matrix.....']Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :) Zimą zawsze jezdzimy w zaprzęgu ale nie startujemy w zawodach, jezdzimy dla dobrego samopoczucia psów :) Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi.[/quote]To ju połowa sukcesu. Nasz Tobiasz też tak lubł wystawy. Pod konicsędziowania często siadał i machał lapką do sędziego. Chodził po ringu jak prawdziwy shaw-man Quote
anutka Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='matrix.....']Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :) Zimą zawsze jezdzimy w zaprzęgu ale nie startujemy w zawodach, jezdzimy dla dobrego samopoczucia psów :) Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi.[/quote] Jakbyś chciał jeszcze jakieś fotki umieścić to prześlij mi. Tylko Anutka a nie Alutka ;) Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 To teraz ja ci ąnutko prześlę zdjęcia siostry Draki ze Stanów . Dziś je dostałam Quote
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 o, przepraszam :wink: Alutka jest na pudlach i czasem na grzywkach :), jak jakieś zdjęcie będę miał to poproszę o zamieszczenie, teraz wystawa w Chorzowie potem Rybnik Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='matrix.....']o, przepraszam :wink: Alutka jest na pudlach i czasem na grzywkach :), jak jakieś zdjęcie będę miał to poproszę o zamieszczenie, teraz wystawa w Chorzowie potem Rybnik[/quote]To czekamy na piękne zdjęcia z wystawy, a jak Ci się uda, to i wyniki buldożków Quote
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']o, przepraszam :wink: Alutka jest na pudlach i czasem na grzywkach :), jak jakieś zdjęcie będę miał to poproszę o zamieszczenie, teraz wystawa w Chorzowie potem Rybnik[/quote]To czekamy na piękne zdjęcia z wystawy, a jak Ci się uda, to i wyniki buldożków[/quote] no z Chorzowa to całkiem możliwe że będę znał wyniki buldożków :) Quote
ats Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 rety, Draczyn - masz czułki nawet w Stanach????????? Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='ats']rety, Draczyn - masz czułki nawet w Stanach?????????[/quote]To siostra Draczki tam wylądowała w Nowym Yorku, w bardzo smatycznej rodzinie. Przysyłają mi jej zdjęcia. Jest tam członkiem rodziny. Tylko pewnie jej nie będą wystawiać a szkoda, bo poobno robi tam feorę Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='ats']no to rzeczywiście szkoda...[/quote]Najważniejsze jednak, że jest kochana i że jej tam dobrze Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='ats']No, jasne[/quote]Ats , jesteś niesamowita.Piszesz 2 słowa i znikasz. Porozmawiałabyś trochę z nami. Pewnie znów zasnęłaś z Zosią Ja już się dzisiaj z wami pożegnam. Muszę spędić trochę czasu z rodziną bo mnie z domu wymeldują. Dziękuję Anutko za pomoc i dobranoc Quote
ats Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Nie, nie zasnęłam z zosią, ale i tak nie ma to znaczenia, bo juz jest nowy (upalny od rana) dzień!! Quote
Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='ats']Nie, nie zasnęłam z zosią, ale i tak nie ma to znaczenia, bo juz jest nowy (upalny od rana) dzień!![/quote]Tak to prawda. Prognozy mówią, że ten tydzięń będzie upalny. Niespotykane, jak na wrzesień. Oby taka pogoda dotrwała do warszwskiej wystawy. Jak będzie lało, to ie będzie wesoło Quote
ats Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja tez mam taką nadzieję! chciałabym, aby pogoda dopisała, ale upał jest niewskazany. Nie znoszę upału bardziej niż buldozki... Quote
Draczyn Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='ats']Ja tez mam taką nadzieję! chciałabym, aby pogoda dopisała, ale upał jest niewskazany. Nie znoszę upału bardziej niż buldozki...[/quote]Ja najbardziej nie znoszę zimna, a jesień to najbrzydsza pora roku. Zawsze się pocieszam, że niedługo będzie wiosna :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
Recommended Posts