Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Anutko,tylko,że w profilu jest tak:"Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości."
A jeśli w temacie ja nie napisałam wiadomości,to mnie nie powiadomi o nadejściu nowej wiadomości mailem?[/quote]O każdej wiadomości w tym temacie będziesz powiadomiona. Zastanów się czy warto. Napisałam ći powyżej

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak właśnie myślę,że może i masz rację Draczyn :D .
Tylko teraz jak jest tyle tematów to mi się juz kręci,który przeczytałam a który nie.Niewiem jak jest u was ale ja jak się zaloguję to mam te pomarańczowe łapki,ale one niestety nie gasną po przeczytaniu tematu.Muszę się wylogować i ponownie zalogować aby było wszystko jak należy :D .
Ale nie będę już marudzić,jakoś sobie poradzę,bo przecież powinnam się cieszyć,że mamy podforum a nie narzekać.Ja tylko chciałam się dowiedzieć jak wy sobie radzicie. :wink:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek']Tyle to i ja Anutko wiem...ale nawet w pomarańczowych muszę szukać jak jest dużo postów napisanych...ale może zrobię powiadomienie na maila,chyba będzie łatwiej :)[/quote]ja robiłam już takie powiadomienie i dostawałam tylę zawiadomeń, że skrzynka mi się zapychała i nic tylko cały dzięń musiałam kasować wiadomości. Teraz zostawiłam to tylko dla pv[/quote]

Ostatnio rezczywiście coś nie tak jest z pomarańczowymi łapkami.
Ja mam ustawione powiadomienia. Działa to w ten sposób, że jeżeli w temacie, w którym napiszesz pojawia się nowa odpowiedź wysyła wiadomość. Jeżeli jej nie odczytam to już następnych( w tym temacie) nie otrzymam.
Oczywiście możesz też ustawić inne tematy do obserwacji. Na dole strony jest zegar. Klikasz na niego.
Jest to o tyle dobrze, że nie trzeba cały czas Dodomanii otwierać. Cały dzień mam po prostu włączoną pocztę i odbieram maile.

Zamieszczam zdjęcia psów Matrixa:
Matrix ubiegłej zimy:
[IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati1.jpg[/IMG]

[IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati2.jpg[/IMG]
Na pierwszym planie Madelin suczka szaro biała, Miron jej syn i z tyłu Ferro najstarszy husky, przy saniach Filip 13 letni mieszaniec :)
[IMG]http://buldozki.webpark.pl/email13.jpg[/IMG]
[IMG]http://buldozki.webpark.pl/email11.jpg[/IMG]
Matrix podczas wystawy w Ustroniu w 2005 roku w konkurenji finałowej BOG
[IMG]http://buldozki.webpark.pl/mati3.jpg[/IMG]
Matrix tydzień temu na wystawie w Raciborzu w ringu podcazs oceny
[IMG]http://buldozki.webpark.pl/matrix.jpg[/IMG]

Posted

Przepiękny ten Twój Matrix. Haski też ekstra. Czy ty je zdzisz w zaprzęgach. Mieliśmy dobrego przyjaciela, który startował w zaprzęgach. Miał 3 malamuty i grenlanda, ale niestety zmarł niespodziewanie w ubiegłym roku

Posted

[quote name='Gośka']Matrix śliczny i widać że wystawy sprawiają mu przyjemność, na ostatnim zdjęciu taki usmiechnięty :D[/quote]Oj ta tak :new-bday: :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :)
Zimą zawsze jezdzimy w zaprzęgu ale nie startujemy w zawodach, jezdzimy dla dobrego samopoczucia psów :)
Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi.

Posted

[quote name='matrix.....']Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :)
Zimą zawsze jezdzimy w zaprzęgu ale nie startujemy w zawodach, jezdzimy dla dobrego samopoczucia psów :)
Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi.[/quote]To ju połowa sukcesu. Nasz Tobiasz też tak lubł wystawy. Pod konicsędziowania często siadał i machał lapką do sędziego. Chodził po ringu jak prawdziwy shaw-man

Posted

[quote name='matrix.....']Dzięki Alutka za umieszczenie zdjęć ! :)
Matrix bardzo lubi wystawy,od szczeniaka był prezentowany i nigdy nie były dla niego stresem, lubi towarzystwo innych psów i ludzi.[/quote]
Jakbyś chciał jeszcze jakieś fotki umieścić to prześlij mi.
Tylko Anutka a nie Alutka ;)

Posted

[quote name='matrix.....']o, przepraszam :wink: Alutka jest na pudlach i czasem na grzywkach :), jak jakieś zdjęcie będę miał to poproszę o zamieszczenie, teraz wystawa w Chorzowie potem Rybnik[/quote]To czekamy na piękne zdjęcia z wystawy, a jak Ci się uda, to i wyniki buldożków

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']o, przepraszam :wink: Alutka jest na pudlach i czasem na grzywkach :), jak jakieś zdjęcie będę miał to poproszę o zamieszczenie, teraz wystawa w Chorzowie potem Rybnik[/quote]To czekamy na piękne zdjęcia z wystawy, a jak Ci się uda, to i wyniki buldożków[/quote]

no z Chorzowa to całkiem możliwe że będę znał wyniki buldożków :)

Posted

[quote name='ats']rety, Draczyn - masz czułki nawet w Stanach?????????[/quote]To siostra Draczki tam wylądowała w Nowym Yorku, w bardzo smatycznej rodzinie. Przysyłają mi jej zdjęcia. Jest tam członkiem rodziny. Tylko pewnie jej nie będą wystawiać a szkoda, bo poobno robi tam feorę

Posted

[quote name='ats']No, jasne[/quote]Ats , jesteś niesamowita.Piszesz 2 słowa i znikasz. Porozmawiałabyś trochę z nami. Pewnie znów zasnęłaś z Zosią

Ja już się dzisiaj z wami pożegnam. Muszę spędić trochę czasu z rodziną bo mnie z domu wymeldują. Dziękuję Anutko za pomoc i dobranoc

Posted

[quote name='ats']Nie, nie zasnęłam z zosią, ale i tak nie ma to znaczenia, bo juz jest nowy (upalny od rana) dzień!![/quote]Tak to prawda. Prognozy mówią, że ten tydzięń będzie upalny. Niespotykane, jak na wrzesień. Oby taka pogoda dotrwała do warszwskiej wystawy. Jak będzie lało, to ie będzie wesoło

Posted

[quote name='ats']Ja tez mam taką nadzieję! chciałabym, aby pogoda dopisała, ale upał jest niewskazany. Nie znoszę upału bardziej niż buldozki...[/quote]Ja najbardziej nie znoszę zimna, a jesień to najbrzydsza pora roku. Zawsze się pocieszam, że niedługo będzie wiosna :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: