Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ats']takie podforum to fajna rzecz - i prestiz większy i trafic łatwiej...[/quote]I zupełnie nierozumiem dlacego, w jednej z najliczniejszych grup FCI nie można tego zobić. W innych znacznie mniej licznych już dawno mają podział :evilbat: :evilbat: :evilbat:

FFru do góry

Posted

[quote name='ats']właśnie wróciłam ze spaceru z zosią. Gdy zawieje jest dosyc chłodno...
Od jutra już tylko tydzień do warszawskiej wystawy![/quote]Myślę, że jeśli nic nam nie przeszkodzi to się spotkamy :scared: :scared: :scared: :stupid: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

właśnie wróciłam ze spaceru z zosią. Gdy zawieje jest dosyc chłodno...
Od jutra już tylko tydzień do warszawskiej wystawy!

drugi raz wkleiło to samo!!!!!!! ???????????

Posted

[quote name='ats']drugi raz wkleiło to samo!!!!!!! ???????????[/quote]A co, bo nie zauważyłam :new-bday:

Nasza Wind chyba wyjechała na wakację bo pisałam do Niej o tym podtemacie, ale do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi. :B-fly: :B-fly:

Posted

[quote name='Alfa1']Czym się różni podtemat od tematu na forum,tutaj inni zaglądają,a tam jak będzie :question:[/quote]Tak jak w innych grupach FCI. Tam też wszyscy mogą zaglądać. Strona się Latwij otwiera , gdy jest mniejszy tłok i nie trzeba bez przerwy podciągać tematów do góry, a by nie zginęły gdzieś na dole, na dalszych stronach

Posted

No to załatwiajcie dziewczyny,załatwiajcie,ale i tak uważam ,że mniej ludzi będzie tam zaglądać,łatwiej jest w takim układzie jak teraz,tu się zerknie,tu poczyta,wszystko w jednym ciągu,powodzenia. :D

Posted

[quote name='Alfa1']No to załatwiajcie dziewczyny,załatwiajcie,ale i tak uważam ,że mniej ludzi będzie tam zaglądać,łatwiej jest w takim układzie jak teraz,tu się zerknie,tu poczyta,wszystko w jednym ciągu,powodzenia. :D[/quote]Zawsze coś za coś, bo w obecnym układzie w godinach szczytu stona sie b. długo otwiera, albo wgól nie ma na nią dostępu jnp dzisiaj

Posted

[quote name='anutka']Witajcie
Wreszcie w domu.
Oj męczą nas w tej szkole od pierwszego dnia.[/quote]

Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink:

Posted

[quote name='ats']patrzcie, nikogo nie interesuje, co mi się śniło! :roll:[/quote]Przeczytałam oczywiście, ale tyle jst tematów, że łatwo się pogubić. Ucałuj Zosię

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='anutka']Witajcie
Wreszcie w domu.

Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink:[/quote]
Oj nie wiem czy chciałąbyś sięjednak zamienić. Już mam zapowiedziane sprawdziany i 4 lektury do przeczytania przez 2 tygodnie.

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='anutka']Witajcie
Wreszcie w domu.

Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink:[/quote]OJja też

[quote name='anutka']Ja też tylko troche innego typu książki i nie w nawale zapowiedzianych klasówek na początku[/quote]Anutko, to wszystko nic w porównaniu do nawału odpowiedzialności i obowiązków w dorosłym życiu. Chętnie się z Tobą zamienię

[quote name='ats']z przyjemnością rejestruję, że dzisiaj piątek! jutro czeka mnie wiele przyjemności![/quote]Podziel się z nami Ats swoją radością. Jakie to przyjemnosci??? :P :P :P

Posted

[quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote]
hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='misiaczek'][quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote]
hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol:[/quote]Oj za dużo za dużo :scared: :Dog_run: :wallbash:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek'][quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote]
hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol:[/quote]Oj za dużo za dużo :scared: :Dog_run: :wallbash:[/quote]
Może jak już będzie miała swoją,to jej myśli nie będą się kręcić wokół bulwy cały czas.A tak wogóle,to ona za doktorat nie moze się zabrać przez te myśli :lol: :lol: :lol: