ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 takie podforum to fajna rzecz - i prestiz większy i trafic łatwiej... Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']takie podforum to fajna rzecz - i prestiz większy i trafic łatwiej...[/quote]I zupełnie nierozumiem dlacego, w jednej z najliczniejszych grup FCI nie można tego zobić. W innych znacznie mniej licznych już dawno mają podział :evilbat: :evilbat: :evilbat: FFru do góry Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 właśnie wróciłam ze spaceru z zosią. Gdy zawieje jest dosyc chłodno... Od jutra już tylko tydzień do warszawskiej wystawy! Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']właśnie wróciłam ze spaceru z zosią. Gdy zawieje jest dosyc chłodno... Od jutra już tylko tydzień do warszawskiej wystawy![/quote]Myślę, że jeśli nic nam nie przeszkodzi to się spotkamy :scared: :scared: :scared: :stupid: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 właśnie wróciłam ze spaceru z zosią. Gdy zawieje jest dosyc chłodno... Od jutra już tylko tydzień do warszawskiej wystawy! drugi raz wkleiło to samo!!!!!!! ??????????? Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']drugi raz wkleiło to samo!!!!!!! ???????????[/quote]A co, bo nie zauważyłam :new-bday: Nasza Wind chyba wyjechała na wakację bo pisałam do Niej o tym podtemacie, ale do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi. :B-fly: :B-fly: Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Czym się różni podtemat od tematu na forum,tutaj inni zaglądają,a tam jak będzie :question: Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alfa1']Czym się różni podtemat od tematu na forum,tutaj inni zaglądają,a tam jak będzie :question:[/quote]Tak jak w innych grupach FCI. Tam też wszyscy mogą zaglądać. Strona się Latwij otwiera , gdy jest mniejszy tłok i nie trzeba bez przerwy podciągać tematów do góry, a by nie zginęły gdzieś na dole, na dalszych stronach Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie: Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 To trzeba by było rozbić temat na rasy. Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alfa1']To trzeba by było rozbić temat na rasy.[/quote]No właśnie o to nam chodzi, bo inne mniej liczne grupy FCI, już dawno to mają Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No to załatwiajcie dziewczyny,załatwiajcie,ale i tak uważam ,że mniej ludzi będzie tam zaglądać,łatwiej jest w takim układzie jak teraz,tu się zerknie,tu poczyta,wszystko w jednym ciągu,powodzenia. :D Quote
anutka Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Witajcie Wreszcie w domu. Oj męczą nas w tej szkole od pierwszego dnia. Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alfa1']No to załatwiajcie dziewczyny,załatwiajcie,ale i tak uważam ,że mniej ludzi będzie tam zaglądać,łatwiej jest w takim układzie jak teraz,tu się zerknie,tu poczyta,wszystko w jednym ciągu,powodzenia. :D[/quote]Zawsze coś za coś, bo w obecnym układzie w godinach szczytu stona sie b. długo otwiera, albo wgól nie ma na nią dostępu jnp dzisiaj Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 patrzcie, nikogo nie interesuje, co mi się śniło! :roll: Quote
Alfa1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='anutka']Witajcie Wreszcie w domu. Oj męczą nas w tej szkole od pierwszego dnia.[/quote] Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink: Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']patrzcie, nikogo nie interesuje, co mi się śniło! :roll:[/quote]Przeczytałam oczywiście, ale tyle jst tematów, że łatwo się pogubić. Ucałuj Zosię Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 z przyjemnością rejestruję, że dzisiaj piątek! jutro czeka mnie wiele przyjemności! Quote
anutka Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='anutka']Witajcie Wreszcie w domu. Oj męczą nas w tej szkole od pierwszego dnia.[/quote] Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink:[/quote] Oj nie wiem czy chciałąbyś sięjednak zamienić. Już mam zapowiedziane sprawdziany i 4 lektury do przeczytania przez 2 tygodnie. Quote
anutka Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Ja też tylko troche innego typu książki i nie w nawale zapowiedzianych klasówek na początku Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='anutka']Witajcie Wreszcie w domu. Oj męczą nas w tej szkole od pierwszego dnia.[/quote] Ty w jakim charakterze w szkole,bo jeżeli ucznia to bym się zamieniła,łącznie z latami. :wink:[/quote]OJja też [quote name='anutka']Ja też tylko troche innego typu książki i nie w nawale zapowiedzianych klasówek na początku[/quote]Anutko, to wszystko nic w porównaniu do nawału odpowiedzialności i obowiązków w dorosłym życiu. Chętnie się z Tobą zamienię [quote name='ats']z przyjemnością rejestruję, że dzisiaj piątek! jutro czeka mnie wiele przyjemności![/quote]Podziel się z nami Ats swoją radością. Jakie to przyjemnosci??? :P :P :P Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote] hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='misiaczek'][quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote] hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol:[/quote]Oj za dużo za dużo :scared: :Dog_run: :wallbash: Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek'][quote name='ats']Przysęłam z zosią i wiecie co? Śniło mi się, że mam buldozka!! :wolfie:[/quote] hi hi hi ,ats ale się uśmiałam ... już Ci się śnią bulwy...za dużo o nich myślisz :lol: :lol: :lol:[/quote]Oj za dużo za dużo :scared: :Dog_run: :wallbash:[/quote] Może jak już będzie miała swoją,to jej myśli nie będą się kręcić wokół bulwy cały czas.A tak wogóle,to ona za doktorat nie moze się zabrać przez te myśli :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts