Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='ats']Kurczę, o czym Wy, dziewczyny, gadacie?????????????????[/quote]O studiac, komputerach i wstawianiu zdjęć na DOGO i to chyba wszystko Gdzie wy buldożkowcy znów się pochowaliście :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :scared: :scared: :scared: :scared: :klacz: :klacz: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Jestem. Draczyn, i jak tam nauki dodawania zdjęć?? Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka']Jestem. Draczyn, i jak tam nauki dodawania zdjęć??[/quote]Nic z tego narazie nie wyszło. Myślę, że wyszło by gdybym miala jakiś konkretny adres na Dgo i na nasz topik, bo na inne strony już przesyłam. Rano zrobił Marek zdjęcie grzywaczykowi, przesłałam go na maila do mnimolosa, a on umieścł je w "mam grzywacz", a tu mi jeszcze nie wychodzi Anutko należałoby przypomnieć Wind, że coś nam obiecała po wakacjach, a wakacje właśnie się skończyły :evil: :evil: :evil: Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Jestem. Draczyn, i jak tam nauki dodawania zdjęć??[/quote]Nic z tego narazie nie wyszło. Myślę, że wyszło by gdybym miala jakiś konkretny adres na Dgo i na nasz topik, bo na inne strony już przesyłam. Rano zrobił Marek zdjęcie grzywaczykowi, przesłałam go na maila do mnimolosa, a on umieścł je w "mam grzywacz", a tu mi jeszcze nie wychodzi[/quote] Ale nie jest Ci potrzebny konkretny adres Dogomanii i tego topicu :) Ty po prostu musisz mieć adres zdjęcia aby umieścić go tutaj. A jak go stworzyć opisałam Ci już w pw. Zrób krok po pkroku tak jak jest tam na pisane i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) [quote name='Draczyn']Anutko należałoby przypomnieć Wind, że coś nam obiecała po wakacjach, a wakacje właśnie się skończyły :evil: :evil: :evil:[/quote] W takim razie może spróbuj do niej pw wysłać. Zobaczymy co odpisze. Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Jestem. Draczyn, i jak tam nauki dodawania zdjęć??[/quote]Nic z tego narazie nie wyszło. Myślę, że wyszło by gdybym miala jakiś konkretny adres na Dgo i na nasz topik, bo na inne strony już przesyłam. Rano zrobił Marek zdjęcie grzywaczykowi, przesłałam go na maila do mnimolosa, a on umieścł je w "mam grzywacz", a tu mi jeszcze nie wychodzi[/quote] Ale nie jest Ci potrzebny konkretny adres Dogomanii i tego topicu :) Ty po prostu musisz mieć adres zdjęcia aby umieścić go tutaj. A jak go stworzyć opisałam Ci już w pw. Zrób krok po pkroku tak jak jest tam na pisane i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) [quote name='Draczyn']Anutko należałoby przypomnieć Wind, że coś nam obiecała po wakacjach, a wakacje właśnie się skończyły :evil: :evil: :evil:[/quote] W takim razie może spróbuj do niej pw wysłać. Zobaczymy co odpisze.[/quote]Zjem i zaraz sproboję, a zdjęcia poćwiczę póżno wieczorem, jak ju nikogo tu nie będzie Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 W takim razie napisz jak Wind odpisze. Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka']W takim razie napisz jak Wind odpisze.[/quote]Już jestem i piszę do niej No to do jutra. chyba nikt tu już się nie pokazę. Matrix obiecałeś, że będziesz wieczorem, a już wieczór się zaczął :o :o :o :o Quote
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a jestem ale dzisiaj "z doskoku" trochę na wystawach trochę na forum charcim, trochę prywatnych spraw załatwiam :) Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='matrix.....']a jestem ale dzisiaj "z doskoku" trochę na wystawach trochę na forum charcim, trochę prywatnych spraw załatwiam :)[/quote]Dobrywieczór Matrix. Do zobaczenia jutro, bo dzisiaj coś nikt nie ma czasu, wobec tego ja też się ulatniam. Dobranoc :rocol: :rocol: :boom: :boom: :niewiem: :niewiem: :saeek: :saeek: :ylsuper: :ylsuper: :laola: :laola: :cooldevi: :cooldevi: :buzi: :buzi: :2gunfire: :2gunfire: Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Acha! Dzisiaj jestem pierwsza - własnie wróciłam z Grabiny i zaraz przypięłam się do kompa.../;) Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ats..to Ty tam jeździsz spać i rano wracasz? :roll: Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Tak właśnie jest. Wracam od babci ze szpitala i jedziemy do Grabiny. Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Acha...i dlatego tak rzadko zasiadasz do kompa :D Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Tak, ale dzisiaj juz teściowie wracają i zaczniemy znowu sypiac w swoim domu;). Prawda jest jednak taka, że zamiast tego forum, przede mna powinna byc moja rozprawa doktorska, ale... nie chce mi się... tylko bym ciągle czytała o tych buldożkach. Tera zczytam swietna książkę "Saga o dziewięciu buldogach" - rewelacja!! Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Kto napisał i o czym jest ta książka(to,że o 9 buldogach,wiadomo :lol: ).Napisz coś szerzej :D . Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 autorem jest Daniel Capricorn. wydawnictwo MADA książkę można tanio nabyć w Merlinie na przykład. Opowiada o dawnych buldogach i tych występujących współcześnie. Bardzo mi ta książka poszerzyła horyzonty - myslałam, że współczesnie występują tyko trzy odmiany buldoga - francuski, angielski i amerykański, a tu taka niespodzianka!! No i książka fajnie napisana, dużo zdjęć!! (17 zł w Merlinie). temacie, nie spadaj!!!!!! Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']temacie, nie spadaj!!!!!![/quote]Al wy jesteście ranne ptaszki. Witajcie. Czemo wieczorami was nie ma. Anutka jest niepocieszona, bo ona rano jest w szkole, a jak przychodzi, to tylko ja na posterunku :B-fly: :B-fly: :2gunfire: :2gunfire: :bigcry: :bigcry: :laola: Quote
ats Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 może już dzisiaj tak nie będzie. Dzis nocujemy we własnym domu;) Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']może już dzisiaj tak nie będzie. Dzis nocujemy we własnym domu;)[/quote]No to świetnie, bo ja wieczorem też mam więcej czasu, no i forum lepiej chodzi, bo teraz wszyscy siedzą w pracy, tam mają komputery i korzystają, a swoją drogą, to fajne prace mają, że mogą cały dzień na forum przebywać :agrue: :agrue: Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='ats']oj, tak, tak...;)[/quote]Muszę od nich wziąść namiary na takich pracodawcó. Może i mnie by tam zatrudnilli. Grosza nigdy nie za wiele :fadein: :fadein: Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Jasne...teraz wszystko skomputeryzowane,więc w pracy w"międzyczasie" można wejść na jakieś forum,lub czacik,lub nieznajomych pozaczepiać na gg :lol: .I czas leci szybciutko :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='misiaczek']Jasne...teraz wszystko skomputeryzowane,więc w pracy w"międzyczasie" można wejść na jakieś forum,lub czacik,lub nieznajomych pozaczepiać na gg :lol: .I czas leci szybciutko :lol: :lol: :lol:[/quote]Czas leci niestety za szybko i ja już muszę lecć robić obiad i takie tam inne domowe zajcia. Podciągaj Misiaczku temaciki do góry od czasu do czasu, jeśli będziesz mogła. Obiecano nam podtemat o buldożkach po wakacjach. Wakacje się skończyły, a podtematu nie ma. Narazie więc trzeba temaciki podciągać do góry :D :D Quote
misiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek']Jasne...teraz wszystko skomputeryzowane,więc w pracy w"międzyczasie" można wejść na jakieś forum,lub czacik,lub nieznajomych pozaczepiać na gg :lol: .I czas leci szybciutko :lol: :lol: :lol:[/quote]Czas leci niestety za szybko i ja już muszę lecć robić obiad i takie tam inne domowe zajcia. Podciągaj Misiaczku temaciki do góry od czasu do czasu, jeśli będziesz mogła. Obiecano nam podtemat o buldożkach po wakacjach. Wakacje się skończyły, a podtematu nie ma. Narazie więc trzeba temaciki podciągać do góry :D :D[/quote] WIND,PROSIMY O PRZYCHYLNE ROZPATRZENIE NASZEJ PRZED WAKACYJNEJ PROŚBY O ZROBIENIE Z BULDOŻKÓW PODFORUM Quote
Recommended Posts