Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='misiaczek']Witam wszystkich! Teraz trochę wcześniej będę tu zaglądać....koniec wakacji,trzeba wstać,zrobić śniadanko córce do szkoły,a i czasami odwieźć,bo dziecko wygodne i autobusami nie lubi się poruszać :evil_lol: .No i troszkę popracować należy,bo całe wakacje się obijałam i mnie wspólnik z firmy wypisze :wink: :lol: .[/quote]Witajcie dziewczyny. ale jesteście ranne taszki. Ja dopiero wstałam i zaraz włączyłam komputer, ale jeszcze jestem okropnie zaspana, pomimo porannej mocnaej kawy No dzisiaj tu będą chyba pustki. Dziewczyny w szkole. a mamy zajęte w pracy :evilbat: :evilbat: Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 I ja się melduję :D Bardzo lubię 1.IX...od kilku..no może wiecej lat..kiedy pojscie do szkoły juz mnie nie dotyczy :laola: Wciąż nie moge sie tym nacieszyć :P Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Hebulka']I ja się melduję :D Bardzo lubię 1.IX...od kilku..no może wiecej lat..kiedy pojscie do szkoły juz mnie nie dotyczy :laola: Wciąż nie moge sie tym nacieszyć :P[/quote]Dzieńdobr Hebulka. Ja chętnie bym jaszcze pochodziła do szkoły. Bardzo miło wspominam szkolne czasy, ale dla mnie niestety,to już daleka przeszłość Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 WITAJ DRACZYN :D :D :D :D :D Ja wolę powspominać :wink: Póki co mam przesyt nauki po studiach :-? Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Witajcie Ja dopiero do domu wróćiłam. Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar. Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote] Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna. Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Anutka! Jak pierwszy dzień w szkole?? Czy fajni ludzie w klasie? Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Trudno powiedzieć. Jak na razie nie wigląda na to żebyśmy mieli w połowie roku wylądować w szpitalu psychiatrycznym - taka krąży opinia o tej szkole. A uczniowie?? Widziałam ich prze pół godziny w klasie. Nawet nie było okazji porozmawiac. Zwrócili moją uwagę tylko geniusze, którzy już dzisiaj chcieli znać listy podręczników i zajęć pozalekcyjnych :lol: Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ale masz fajnie, Anutka - tyle nowych ludzi i spraw do poznania... Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Bardzo się z tego ciesze. Może wreszcie będe miała klasę z fajnymi ludźmi.Jak dotąd zazdrościłam innym opowieści o fajnych szkołach - ja na takie nie trafiłam. Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka']Witajcie Ja dopiero do domu wróćiłam. Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote] Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel: [quote name='ats']Anutka! Jak pierwszy dzień w szkole?? Czy fajni ludzie w klasie?[/quote]Anutka się pokazała, to od razu większy ruch się zrobił. Witaj Ats Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Witaj, Draczyn! Coś ostatnio się mijamy... Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Witajcie Ja dopiero do domu wróćiłam. Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Tak jak już pisałam trudno cokolwiek dzisiaj ocenić. Z mojego doświadczenia(częste zmiany szkół) wynika, że pierwszy dzień zawsze jest miły. Chociaż muszę przyznać, że zaskoczyło mnie jaki dobry kontakt za dyrekcja ze starszymi uczniami. Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Witajcie Ja dopiero do domu wróćiłam. Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Tak jak już pisałam trudno cokolwiek dzisiaj ocenić. Z mojego doświadczenia(częste zmiany szkół) wynika, że pierwszy dzień zawsze jest miły. Chociaż muszę przyznać, że zaskoczyło mnie jaki dobry kontakt za dyrekcja ze starszymi uczniami.[/quote]To świetnie, że Ci się podobało, bo pierwsze wrażenie jest bardzo ważne :angel: :angel: :angel: Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Ja man adzieje, że dalej też będzie tak miło. :) Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anutka']Ja man adzieje, że dalej też będzie tak miło. :)[/quote]Napewno będzie fajnie, co się dobrze zaczyna to i dobrze się kończy Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote] Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel:[/quote] We Wrocławiu i uwierz są meczące,stresujace i wykańczające psychicznie.Przynajmniej nas..Moze to nie wina samych studiów,ale wykladających... :evil: Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote] Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel:[/quote] We Wrocławiu i uwierz są meczące,stresujace i wykańczające psychicznie.Przynajmniej nas..Moze to nie wina samych studiów,ale wykladających... :evil:[/quote]Widzisz nie skojarzyłam dla mnie UW, to uniwersytet Warszawski. Tak to prawda, niektórzy wykładowcy zapominają, że to już nie jest szkoła z niesfornymi dzieciakami Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Niektórzy jeszcze zapominaja,że maja do czynienia z ludżmi..ale to temat na książkę.. Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Hebulka']Niektórzy jeszcze zapominaja,że maja do czynienia z ludżmi..ale to temat na książkę..[/quote]Faktycznie, ale to temat rzeka. Jaiałam chyba dużo szczęścia, bo trafiałaam na fajnch wykładowców. Nieliczni byli okroni, ale tych się nawet nie pamięta 0X 0X No zobaczymy czy pojawi się zdjęcie(1(1Nic z tego nie wyszło pojawia sę tylko 1 Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Zadziwia mnie, Draczyn, Twój ciągły pęd do poznania nowej wiedzy, do eksperymentów! Ty sie ciągle czegos uczysz!! Quote
anutka Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Draczyn, a czy wstawiłaś link do zdj ęcia między znaczniki img ?? Quote
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='ats']Zadziwia mnie, Draczyn, Twój ciągły pęd do poznania nowej wiedzy, do eksperymentów! Ty sie ciągle czegos uczysz!![/quote]No jak się ma już koputer, to chyba naturalne, że trzebaa go poznać. Ja nie znosiłam komputera i nie chciałam go mieć, ale rodzinka mnie zmusiła no i cóż na nowo trzeba się uczyć :lol: :lol: :lol: Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Kurczę, o czym Wy, dziewczyny, gadacie????????????????? Quote
Recommended Posts