Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Witam wszystkich!
Teraz trochę wcześniej będę tu zaglądać....koniec wakacji,trzeba wstać,zrobić śniadanko córce do szkoły,a i czasami odwieźć,bo dziecko wygodne i autobusami nie lubi się poruszać :evil_lol: .No i troszkę popracować należy,bo całe wakacje się obijałam i mnie wspólnik z firmy wypisze :wink: :lol: .[/quote]Witajcie dziewczyny. ale jesteście ranne taszki. Ja dopiero wstałam i zaraz włączyłam komputer, ale jeszcze jestem okropnie zaspana, pomimo porannej mocnaej kawy

No dzisiaj tu będą chyba pustki. Dziewczyny w szkole. a mamy zajęte w pracy :evilbat: :evilbat:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']I ja się melduję :D
Bardzo lubię 1.IX...od kilku..no może wiecej lat..kiedy pojscie do szkoły juz mnie nie dotyczy :laola:
Wciąż nie moge sie tym nacieszyć :P[/quote]Dzieńdobr Hebulka. Ja chętnie bym jaszcze pochodziła do szkoły. Bardzo miło wspominam szkolne czasy, ale dla mnie niestety,to już daleka przeszłość

Posted

Witajcie
Ja dopiero do domu wróćiłam.
Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.

Posted

[quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote]

Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.

Posted

Trudno powiedzieć. Jak na razie nie wigląda na to żebyśmy mieli w połowie roku wylądować w szpitalu psychiatrycznym - taka krąży opinia o tej szkole.
A uczniowie?? Widziałam ich prze pół godziny w klasie. Nawet nie było okazji porozmawiac. Zwrócili moją uwagę tylko geniusze, którzy już dzisiaj chcieli znać listy podręczników i zajęć pozalekcyjnych :lol:

Posted

Bardzo się z tego ciesze. Może wreszcie będe miała klasę z fajnymi ludźmi.Jak dotąd zazdrościłam innym opowieści o fajnych szkołach - ja na takie nie trafiłam.

Posted

[quote name='anutka']Witajcie
Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote]

Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel:

[quote name='ats']Anutka! Jak pierwszy dzień w szkole?? Czy fajni ludzie w klasie?[/quote]Anutka się pokazała, to od razu większy ruch się zrobił. Witaj Ats

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Witajcie
Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

Tak jak już pisałam trudno cokolwiek dzisiaj ocenić. Z mojego doświadczenia(częste zmiany szkół) wynika, że pierwszy dzień zawsze jest miły.
Chociaż muszę przyznać, że zaskoczyło mnie jaki dobry kontakt za dyrekcja ze starszymi uczniami.

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Witajcie
Chyba w Warszawie wszystkie autobusy z okazji 1 września przestały jeździć albo mają spore opóźnienia. Koszmar.[/quote]Jak było w szkole? Witamy licealistkę :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

Tak jak już pisałam trudno cokolwiek dzisiaj ocenić. Z mojego doświadczenia(częste zmiany szkół) wynika, że pierwszy dzień zawsze jest miły.
Chociaż muszę przyznać, że zaskoczyło mnie jaki dobry kontakt za dyrekcja ze starszymi uczniami.[/quote]To świetnie, że Ci się podobało, bo pierwsze wrażenie jest bardzo ważne :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote]

Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel:[/quote]

We Wrocławiu i uwierz są meczące,stresujace i wykańczające psychicznie.Przynajmniej nas..Moze to nie wina samych studiów,ale wykladających... :evil:

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Nie chciałabym być niedyskretna, ale zapytam, co skończyłaś, bo dla mnie studia, to był najpiękniejszy okres w życiu :D :D[/quote]

Wydział Prawa i Administracji UW, specjalność - Administracja Publiczna.[/quote]To znaczy, że studiowałaś w W-wie. to ciekawe studia i chyba nie tak bardzo męczące, jak pisałaś powyżej :angel: :angel:[/quote]

We Wrocławiu i uwierz są meczące,stresujace i wykańczające psychicznie.Przynajmniej nas..Moze to nie wina samych studiów,ale wykladających... :evil:[/quote]Widzisz nie skojarzyłam dla mnie UW, to uniwersytet Warszawski. Tak to prawda, niektórzy wykładowcy zapominają, że to już nie jest szkoła z niesfornymi dzieciakami

Posted

[quote name='Hebulka']Niektórzy jeszcze zapominaja,że maja do czynienia z ludżmi..ale to temat na książkę..[/quote]Faktycznie, ale to temat rzeka. Jaiałam chyba dużo szczęścia, bo trafiałaam na fajnch wykładowców. Nieliczni byli okroni, ale tych się nawet nie pamięta 0X 0X

No zobaczymy czy pojawi się zdjęcie(1(1Nic z tego nie wyszło pojawia sę tylko 1

Posted

[quote name='ats']Zadziwia mnie, Draczyn, Twój ciągły pęd do poznania nowej wiedzy, do eksperymentów! Ty sie ciągle czegos uczysz!![/quote]No jak się ma już koputer, to chyba naturalne, że trzebaa go poznać. Ja nie znosiłam komputera i nie chciałam go mieć, ale rodzinka mnie zmusiła no i cóż na nowo trzeba się uczyć :lol: :lol: :lol: