EwaRygier Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :( Nie nie całkiem źle to nie jest . Ona je ale mało i nie wszystko, taki mały francuski piesek. kamie ja royalem ale nie było mowy o jedzeniu namoczonego , tylko suche jej podchodziło , zjadała w małych ilościach, je mięso z kurczaka , indyka , żółty ser , kaszkę manna na mleku ale sa to to tak niewielki ilości , że ja się martwię o jej rozrost. Quote
Gośka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Wind'] PS to PhotoShop, a plug-in to tzw. "wtyczki" do programu,[/quote] Dzięki teraz zrozumiałam co to PS :D A można go ściągnąć z inetrnetu? Ja obrabiam zdjęcia w PhotoDraw albo w Corelu. Quote
Moloska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Boston robi tak samo-malo je.Pewnie kurczaka by wliznal szybko. Je w bardzo malych ilosciach,ale to nie pierwszy raz sie u nas zdarzylo-bardzo duzo razy latem.Wczesniej nigdy. Buldozki tak maja. :wink: Quote
Wind Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Gosiu, Pewnie mozna, nie wiem ... Z racji zawodu mam go licencjonowanego. Niestety jest strasznie drogi, ale ma tez cala fure mozliwosci :-) Z tego co wiem, to taki znak mozna tez zrobic w prostszych programach (moze nawet darmowych). Nie powiem Ci jakich, poniewaz uzywam tylko PhotoShop'a, ewentualnie Corela :-) Quote
Gośka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dzięki Wind :D Nie zawalam już tematu buldożkom :lol: Spróbuję w Corelu. Quote
EwaRygier Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 To widzę , że nie tylko ja mam taki problemik, tak tak najchętniej to tylko kurczak lub indyk ale i to porcje jakie wchłania są niewielkie. Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='Gośka'][quote name='Wind'] PS to PhotoShop, a plug-in to tzw. "wtyczki" do programu,[/quote] Dzięki teraz zrozumiałam co to PS :D A można go ściągnąć z inetrnetu? Ja obrabiam zdjęcia w PhotoDraw albo w Corelu.[/quote] Można ściągnąć ale jest do dość skomplikowane. Program dostępny jest w formacie .iso, czyli potrzebne są dodatkowe programy do stworzenia wirtualnych dysków na których montujesz ten obraz. Będe musiała popróbować z takim znakowaniem. Jak na razie po prostu wstawiam z boku adres strony. Czasami jednak jest to trudne. Quote
Hebulka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Rzeczywiście fajny pomysł z tym znakiem,bo mozna go umieścić nawet na srodku zdjecia i nie przeszkadza w niczym.Nasze ramki i logo nie były problemem,bo złodziejka tez pewnie w photoshopie sobie je wycięła :x [url]http://malygladiator.akcja.pl/gal1/Hebe_gwiazda_kwiecien_2004r_detail.htm[/url] [url]http://malygladiator.akcja.pl/gal1/0HEBE_czerwiec_2004r_detail.htm[/url] Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='EwaRygier']To widzę , że nie tylko ja mam taki problemik, tak tak najchętniej to tylko kurczak lub indyk ale i to porcje jakie wchłania są niewielkie.[/quote]Spróbj jej podawać syrop citropepsin 3 razy dziennie po łyżeczce. On dobrze robi na apetyt. Możesz go kupić w aptece bez recepty Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No i co śpioszki już was nie ma , a ja dopiero jestem, chętna do dyskusji :D :D Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Jak można pójść spać przed północą :wink: Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='matrix.....']Jak można pójść spać przed północą :wink:[/quote]Ja też zupełnie tego nie rozumiem. Ale cóż takie jest życie, kazdy robi co uważa za stosowne. Niektórzy nade wszystko lubią spać Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='matrix.....']szkoda życie przespać !![/quote]I tu Matrix zgadzamy się absolutne. Godziny przespane, to godziny nieprzeżyte :angel: :angel: Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No i zostaliśmy sami, grzywaczyki dzisiaj też niepogadaśne. Może to taka dziś pogoda. Myslę , że resuruss zjawi się jak zwykle około północy, to może sobie w trójkę pogadamy :fadein: :fadein: Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Res w dziale wystawy pisała, że musi nadrobić zaległości w ozdobnych ale chyba jeszcze się nie pojawiła :) ... a może jutro wszyscy do szkoły idą? Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='matrix.....']... a może jutro wszyscy do szkoły idą?[/quote]No i tu trafiłeś w dziesiątkę. Zupelnie zapomniałam, że jutro rozpoczęcie roku :D :D Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 zawsze szkoda było mi wakacji, które się kończyły ... Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='matrix.....']zawsze szkoda było mi wakacji, które się kończyły ...[/quote]A ja z utęśknieniem zawsze czekałam na wzkację, a pod koniec wakacji tęskniłam za szkołą i z pryjemnością do niej wracałam. Przyjemność kończyła się wraz z pierwszymi dwójami i uwagami w dzienniczku. Ale historia, co roku się powtarzała :D :D Quote
matrix..... Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 koniec wakacji kojarzy mi się z szybkim nadejściem jesieni, która jeśli jest deszczowa to jest bardzo uciązliwa ... Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='matrix.....']koniec wakacji kojarzy mi się z szybkim nadejściem jesieni, która jeśli jest deszczowa to jest bardzo uciązliwa ...[/quote]Ja lubię jesień. Na jesieni przyroda przybiera wszystkie kolory tęczy. Deszcz też lubię. Nieznoszę tylko burz i wiatrów Quote
EwaRygier Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Hey hey , jestem pierwsza ! :laola: I zaczelo się 1 IX. Z utęsknieniem już teraz czekam na następne wakacje! Muszę szykować syna i siebie do szkoły , pa , będę potem . Quote
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Patrezcie, a myslałam, że będę pierwsza! Mój wujek zawsze mówi, gdy do niego przyjeżdżamy: [b]Witam wszystkich - wysokich i niskich![/b] ;););) Quote
misiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Witam wszystkich! Teraz trochę wcześniej będę tu zaglądać....koniec wakacji,trzeba wstać,zrobić śniadanko córce do szkoły,a i czasami odwieźć,bo dziecko wygodne i autobusami nie lubi się poruszać :evil_lol: .No i troszkę popracować należy,bo całe wakacje się obijałam i mnie wspólnik z firmy wypisze :wink: :lol: . Quote
Recommended Posts