Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:( Nie nie całkiem źle to nie jest .
Ona je ale mało i nie wszystko, taki mały francuski piesek.
kamie ja royalem ale nie było mowy o jedzeniu namoczonego , tylko suche jej podchodziło , zjadała w małych ilościach, je mięso z kurczaka , indyka , żółty ser , kaszkę manna na mleku ale sa to to tak niewielki ilości , że ja się martwię o jej rozrost.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind']
PS to PhotoShop, a plug-in to tzw. "wtyczki" do programu,[/quote]

Dzięki teraz zrozumiałam co to PS :D A można go ściągnąć z inetrnetu? Ja obrabiam zdjęcia w PhotoDraw albo w Corelu.

Posted

Boston robi tak samo-malo je.Pewnie kurczaka by wliznal szybko.
Je w bardzo malych ilosciach,ale to nie pierwszy raz sie u nas zdarzylo-bardzo duzo razy latem.Wczesniej nigdy.
Buldozki tak maja. :wink:

Posted

Gosiu,

Pewnie mozna, nie wiem ... Z racji zawodu mam go licencjonowanego. Niestety jest strasznie drogi, ale ma tez cala fure mozliwosci :-)
Z tego co wiem, to taki znak mozna tez zrobic w prostszych programach (moze nawet darmowych). Nie powiem Ci jakich, poniewaz uzywam tylko PhotoShop'a, ewentualnie Corela :-)

Posted

[quote name='Gośka'][quote name='Wind']
PS to PhotoShop, a plug-in to tzw. "wtyczki" do programu,[/quote]

Dzięki teraz zrozumiałam co to PS :D A można go ściągnąć z inetrnetu? Ja obrabiam zdjęcia w PhotoDraw albo w Corelu.[/quote]

Można ściągnąć ale jest do dość skomplikowane. Program dostępny jest w formacie .iso, czyli potrzebne są dodatkowe programy do stworzenia wirtualnych dysków na których montujesz ten obraz.
Będe musiała popróbować z takim znakowaniem. Jak na razie po prostu wstawiam z boku adres strony. Czasami jednak jest to trudne.

Posted

Rzeczywiście fajny pomysł z tym znakiem,bo mozna go umieścić nawet na srodku zdjecia i nie przeszkadza w niczym.Nasze ramki i logo nie były problemem,bo złodziejka tez pewnie w photoshopie sobie je wycięła :x

[url]http://malygladiator.akcja.pl/gal1/Hebe_gwiazda_kwiecien_2004r_detail.htm[/url]

[url]http://malygladiator.akcja.pl/gal1/0HEBE_czerwiec_2004r_detail.htm[/url]

Posted

[quote name='EwaRygier']To widzę , że nie tylko ja mam taki problemik, tak tak najchętniej to tylko kurczak lub indyk ale i to porcje jakie wchłania są niewielkie.[/quote]Spróbj jej podawać syrop citropepsin 3 razy dziennie po łyżeczce. On dobrze robi na apetyt. Możesz go kupić w aptece bez recepty

Posted

[quote name='matrix.....']Jak można pójść spać przed północą :wink:[/quote]Ja też zupełnie tego nie rozumiem. Ale cóż takie jest życie, kazdy robi co uważa za stosowne. Niektórzy nade wszystko lubią spać

Posted

No i zostaliśmy sami, grzywaczyki dzisiaj też niepogadaśne. Może to taka dziś pogoda. Myslę , że resuruss zjawi się jak zwykle około północy, to może sobie w trójkę pogadamy :fadein: :fadein:

Posted

[quote name='matrix.....']... a może jutro wszyscy do szkoły idą?[/quote]No i tu trafiłeś w dziesiątkę. Zupelnie zapomniałam, że jutro rozpoczęcie roku :D :D

Posted

[quote name='matrix.....']zawsze szkoda było mi wakacji, które się kończyły ...[/quote]A ja z utęśknieniem zawsze czekałam na wzkację, a pod koniec wakacji tęskniłam za szkołą i z pryjemnością do niej wracałam. Przyjemność kończyła się wraz z pierwszymi dwójami i uwagami w dzienniczku. Ale historia, co roku się powtarzała :D :D

Posted

[quote name='matrix.....']koniec wakacji kojarzy mi się z szybkim nadejściem jesieni, która jeśli jest deszczowa to jest bardzo uciązliwa ...[/quote]Ja lubię jesień. Na jesieni przyroda przybiera wszystkie kolory tęczy. Deszcz też lubię. Nieznoszę tylko burz i wiatrów

Posted

Patrezcie, a myslałam, że będę pierwsza!
Mój wujek zawsze mówi, gdy do niego przyjeżdżamy: [b]Witam wszystkich - wysokich i niskich![/b] ;););)

Posted

Witam wszystkich!
Teraz trochę wcześniej będę tu zaglądać....koniec wakacji,trzeba wstać,zrobić śniadanko córce do szkoły,a i czasami odwieźć,bo dziecko wygodne i autobusami nie lubi się poruszać :evil_lol: .No i troszkę popracować należy,bo całe wakacje się obijałam i mnie wspólnik z firmy wypisze :wink: :lol: .