Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='misiaczek']Dzień dobry! Ja też sprzątać nie lubię...ale jestem pedantką,więc.... :evilbat:[/quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ela Rusos! Przeczytałam Twoja książkę! Podoba mi się - pochłonęłam ja błyskawicznie, jej zalety to: dużo zdjęć i fachowych porad. No i zaangażowanie. Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='elżbietarusos']Draczyn , czy Ty nigdy nie śpisz ? Idę na " naguska " - patrz temat na FORUM ( Boże jeszcze mi zarzucą ekshibicjonizm), a potem do pracy . Chciałam się jednak odmeldować , byście nie zapomnieli o moim istnieniu. Buziaczki[/quote]Napewno nie zapomnimy. Ja mam kupę zmartwień, a dogomania pomaga mi o nich zapomnieć. Nie pytajcie o nic, bo nie cierpię się żalić Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!! A za rok - światowa w Poznaniu... To dopiero będą emocje! Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Najpierw jednak spotykamy sięchyba na warszawskiej. No ja naprawdę muszę już lecieć. PrzezDOGO jestem wiecznie spóżniona. Postaram sę wrócić jaknajwcześniej Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 oczywiście, że najpierw warszawska! odliczam już godziny;). Powiedzcie mi jak dojechać na Kartezjusza z Dworca Centralnego? Quote
misiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Moja córka jak zobaczyła na fotce Hebulki zestawienie buldożek-mopsik...to zapragnęła mieć takie same.A myślałam,że juz ją przekonałam na 2 bulwy,bo ona od początku chciała bulwę i mopsika. Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Już miałam uciekać i jeszcze siedzę. Nie daj się przekonać. Buldożki są fajniejsze Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Zrobiłąm sobie małą przerwę w sprzątaniu. [quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę[/quote] Ja nawet lubie robić porządki w szafkach, wywalać niepotrzebne rzeczy. Problem jednak polega na tym, że mam alergie na kurz. [quote]Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!! [/quote] Bardzo możliwe, ze ja też pojadę na wystawe do Poznania :) Quote
misiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dla mnie napewno są fajniejsze....a jej prawie nie ma w domu w roku szkolnym i psem ja się w większości zajmuję....więc sama powiedziała,że ostateczna decyzja nalezy do mnie :D. Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='misiaczek']Dla mnie napewno są fajniejsze....a jej prawie nie ma w domu w roku szkolnym i psem ja się w większości zajmuję....więc sama powiedziała,że ostateczna decyzja nalezy do mnie :D.[/quote]Mam nadzieję Misiaczek, że pozostaniesz niewzruszona i będziemy się jeszcze spotykać na wystawach [quote name='anutka']Zrobiłąm sobie małą przerwę w sprzątaniu. [quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę[/quote]Ja nawet lubie robić porządki w szafkach, wywalać niepotrzebne rzeczy. Problem jednak polega na tym, że mam alergie na kurz. [quote]Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!! [/quote]Bardzo możliwe, ze ja też pojadę na wystawe do Poznania :)[/quote]To b. fajnie - wszyscy si tam spotkamy. Anutko nie chciałabym Cię męczyć, ale jest taki fajny topik - pociechy i my. Mogłabyś dać tam jakieś fotki z Matyldą i może jakieś Draczyny, o ile oczywiście nie sprawi Ci to dużego kłopotu Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Nie męczysz mnie. Temat jednak doctyczy zdjęć psów z ich właścicielami. Oczywiście mogę jakieś Wasze fotki umieścić - napisz tylko które. W przypadku moich fotek z Matyldą może być problem. Na zdjęciach wychodzę okropnie więc postanowiłam fotografować wyłącznie Matyldę ;) Ale postaram się czegoś poszukać - moze z wystaw Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='anutka']Nie męczysz mnie. Temat jednak doctyczy zdjęć psów z ich właścicielami. Oczywiście mogę jakieś Wasze fotki umieścić - napisz tylko które. W przypadku moich fotek z Matyldą może być problem. Na zdjęciach wychodzę okropnie więc postanowiłam fotografować wyłącznie Matyldę ;) Ale postaram się czegoś poszukać - moze z wystaw[/quote]Anutko, sama wybierz te, które ci się podobają, a nie wierzę w to ,że wychodzisz okropnie. Napewno coś dobrego znajdziesz :multi: :multi: :scared: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :klacz: :klacz: Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Własnie przejrzałam wszystkie zdjęcia na dysku i niewiele znalazłam na których jestem i ja. Są to albo te, na których miałam jeszcze długie włosy albo z zimy, czyli w czapce na oczy i zawinięta szalikiem ;) Zaraz spróbuje wybrać te, na których najbardziej mnie widać. Draczyn, wybierz jakieś fotki Twoich psów, któe chcesz abym umieściła. Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Anutko możę to w ogrodzie gdzie jest grzywaczyk, a pozatym, te które tobie się podobają, jeśli takie są Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Oczywiście, że są fotki, które mi się podobają. Jest ich nawet bardzo dużo :) Zaraz coś wybiore. Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Chętnie zobaczymy pociechy i właścicieli w jednym;) Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Narazie uciekam. ZostawiamCię samą. Postaram się wrócić jak najszybciej Quote
lidush Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Misiaczek: Tylko i wyłącznie druga bulwa :) Pamiętaj! Bo jak Twoja bulwa będzie taka jak nasz Stitch to mopsiczek zostanie zaorany :wink: Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Trudno mi coś doradzać, gdy nie mam nawet jednej bulwy, ale co dwie bulwy to nie jedna, no nie? Quote
misiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 lidush,masz rację....Miśka to szaleniec, o nie spożytej energii :lol: . Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Draczyn wybrałąm kilka fotek - zobacz czy Ci pasują. Jeżeli nie to mogę zmienić. Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Anutka, ja już widziałam zdjęcia!! Jestes ekspresowym wklejaczem zdjęć;) Quote
misiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A czy wiecie,że dziś o 20:15 na polsacie zaczyna się nowy serial,w którym gra buldożek?W "To i owo" jest jego fotka,przy opisie serialu :D . Quote
anutka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Slyszałam już o tym - może nawet dzisiaj uda mi się obejrzeć. Quote
Recommended Posts