Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Dzień dobry!
Ja też sprzątać nie lubię...ale jestem pedantką,więc.... :evilbat:[/quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela Rusos!
Przeczytałam Twoja książkę! Podoba mi się - pochłonęłam ja błyskawicznie, jej zalety to: dużo zdjęć i fachowych porad. No i zaangażowanie.

Posted

[quote name='elżbietarusos']Draczyn , czy Ty nigdy nie śpisz ?
Idę na " naguska " - patrz temat na FORUM ( Boże jeszcze mi zarzucą ekshibicjonizm), a potem do pracy .
Chciałam się jednak odmeldować , byście nie zapomnieli o moim istnieniu.
Buziaczki[/quote]Napewno nie zapomnimy. Ja mam kupę zmartwień, a dogomania pomaga mi o nich zapomnieć. Nie pytajcie o nic, bo nie cierpię się żalić

Posted

Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!!
A za rok - światowa w Poznaniu... To dopiero będą emocje!

Posted

Najpierw jednak spotykamy sięchyba na warszawskiej. No ja naprawdę muszę już lecieć. PrzezDOGO jestem wiecznie spóżniona. Postaram sę wrócić jaknajwcześniej

Posted

Moja córka jak zobaczyła na fotce Hebulki zestawienie buldożek-mopsik...to zapragnęła mieć takie same.A myślałam,że juz ją przekonałam na 2 bulwy,bo ona od początku chciała bulwę i mopsika.

Posted

Zrobiłąm sobie małą przerwę w sprzątaniu.
[quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę[/quote]
Ja nawet lubie robić porządki w szafkach, wywalać niepotrzebne rzeczy. Problem jednak polega na tym, że mam alergie na kurz.
[quote]Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!!
[/quote]
Bardzo możliwe, ze ja też pojadę na wystawe do Poznania :)

Posted

Dla mnie napewno są fajniejsze....a jej prawie nie ma w domu w roku szkolnym i psem ja się w większości zajmuję....więc sama powiedziała,że ostateczna decyzja nalezy do mnie :D.

Posted

[quote name='misiaczek']Dla mnie napewno są fajniejsze....a jej prawie nie ma w domu w roku szkolnym i psem ja się w większości zajmuję....więc sama powiedziała,że ostateczna decyzja nalezy do mnie :D.[/quote]Mam nadzieję Misiaczek, że pozostaniesz niewzruszona i będziemy się jeszcze spotykać na wystawach

[quote name='anutka']Zrobiłąm sobie małą przerwę w sprzątaniu.
[quote]Ja jestem przedziwna. Lubię te domowe zajęcia, które związane są z wodą, a więc pranie, zmywanie itp. Reszta to droga przez mękę[/quote]Ja nawet lubie robić porządki w szafkach, wywalać niepotrzebne rzeczy. Problem jednak polega na tym, że mam alergie na kurz.
[quote]Już wiem na pewno - jeśli nie stanie sie nic nieprzewidzianego, to jadę do Poznania na wystawę!!!
[/quote]Bardzo możliwe, ze ja też pojadę na wystawe do Poznania :)[/quote]To b. fajnie - wszyscy si tam spotkamy. Anutko nie chciałabym Cię męczyć, ale jest taki fajny topik - pociechy i my. Mogłabyś dać tam jakieś fotki z Matyldą i może jakieś Draczyny, o ile oczywiście nie sprawi Ci to dużego kłopotu

Posted

Nie męczysz mnie. Temat jednak doctyczy zdjęć psów z ich właścicielami. Oczywiście mogę jakieś Wasze fotki umieścić - napisz tylko które.
W przypadku moich fotek z Matyldą może być problem. Na zdjęciach wychodzę okropnie więc postanowiłam fotografować wyłącznie Matyldę ;)
Ale postaram się czegoś poszukać - moze z wystaw

Posted

[quote name='anutka']Nie męczysz mnie. Temat jednak doctyczy zdjęć psów z ich właścicielami. Oczywiście mogę jakieś Wasze fotki umieścić - napisz tylko które.
W przypadku moich fotek z Matyldą może być problem. Na zdjęciach wychodzę okropnie więc postanowiłam fotografować wyłącznie Matyldę ;)
Ale postaram się czegoś poszukać - moze z wystaw[/quote]Anutko, sama wybierz te, które ci się podobają, a nie wierzę w to ,że wychodzisz okropnie. Napewno coś dobrego znajdziesz :multi: :multi: :scared: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :klacz: :klacz:

Posted

Własnie przejrzałam wszystkie zdjęcia na dysku i niewiele znalazłam na których jestem i ja. Są to albo te, na których miałam jeszcze długie włosy albo z zimy, czyli w czapce na oczy i zawinięta szalikiem ;) Zaraz spróbuje wybrać te, na których najbardziej mnie widać.
Draczyn, wybierz jakieś fotki Twoich psów, któe chcesz abym umieściła.