Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']W tym roku.
Mam gdzieś nawet fotkę z FIGĄ FRYGĄ :)[/quote]To daj tu koniecznie fotki, wszyscy chętnie zobaczymy :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Stawka Raciborz 2005
PSY
KLASA MLODZIEZY
GAIUS POTALA DALAJ LAMA
SHARM '' LA PALETTE PLASANT''
KLASA POSREDNIA
ADMIRAL CANIS BULL
BOURBON ORESTES
KLASA CHAMPIONOW
DRAKULA Z RYBIHO MESTA
SUKI
KLASA MLODZIEZY
ANIFE DIVICI PLAMEN
KLASA POSREDNIA
BRANDY ORESTES
KLASA OTWARTA
CELINE DION PSI RADOST
DEBBIE SRDCE EVROPY

Bylo duzo psow "nie polskich".Niestety nie znam wynikow,bo przyjechalam za pozno - rano zaspalam i sie spoznilam.Wybacz.

Posted

[quote name='resuruss']Stawka Raciborz 2005
PSY
KLASA MLODZIEZY
GAIUS POTALA DALAJ LAMA
SHARM '' LA PALETTE PLASANT''
KLASA POSREDNIA
ADMIRAL CANIS BULL
BOURBON ORESTES
KLASA CHAMPIONOW
DRAKULA Z RYBIHO MESTA
SUKI
KLASA MLODZIEZY
ANIFE DIVICI PLAMEN
KLASA POSREDNIA
BRANDY ORESTES
KLASA OTWARTA
CELINE DION PSI RADOST
DEBBIE SRDCE EVROPY

Bylo duzo psow "nie polskich".Niestety nie znam wynikow,bo przyjechalam za pozno - rano zaspalam i sie spoznilam.Wybacz.[/quote]

A ja mam, Pan Olszewski (sędzia) nie przyznał ani jednego CWC a nawet Zwycięzcy Rasy:

Stawka Raciborz 2005
[b]PSY [/b]

[b]klasa młodzieży [/b]
GAIUS POTALA DALAJ LAMA - dosk.2
SHARM '' LA PALETTE PLASANT'' - dosk.1

[b]klasa pośrednia [/b]
ADMIRAL CANIS BULL - bdb.1
BOURBON ORESTES - bdb.2

[b]klasa championów[/b]
DRAKULA Z RYBIHO MESTA - niewystawiony

[b]SUKI [/b]

[b]klasa młodzieży[/b]
ANIFE DIVICI PLAMEN - dosk.1, Zw.Młodzieży

[b]klasa pośrednia[/b]
BRANDY ORESTES - nieobecna

[b]klasa otwarta[/b]
CELINE DION PSI RADOST - ?
DEBBIE SRDCE EVROPY - dosk.1

Posted

[quote name='matrix.....']z tego wynika że żaden z buldożków nie dostał rasy, a mnie się wydawało, ze na finałach był buldożek francuski. Już sam nie wiem[/quote]Być może Matrix, może ktoś go nie zauważył, bo to s wyniki podawane przez obserwatorów i ni zawsze trafne. Mogą być pomyłki. A jak Matrix Tobie poszło?

Posted

[quote name='matrix.....']z tego wynika że żaden z buldożków nie dostał rasy, a mnie się wydawało, ze na finałach był buldożek francuski. Już sam nie wiem[/quote]

Te wyniki podały mi 2 osoby w tym jedna która wystawiała psa. Jesli są z błędami to poprawię je :lol:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']z tego wynika że żaden z buldożków nie dostał rasy, a mnie się wydawało, ze na finałach był buldożek francuski. Już sam nie wiem[/quote]Być może Matrix, może ktoś go nie zauważył, bo to s wyniki podawane przez obserwatorów i ni zawsze trafne. Mogą być pomyłki. A jak Matrix Tobie poszło?[/quote]

nie chcę namieszać ale tak mi się wydawało :) , ku mojemu rozczarowaniu nie było łaciatek ...
a nam poszło dobrze cwc, npwr, bob, bog II

Posted

[quote name='matrix.....']Dziękuję Wam !! :D[/quote]Nie ma za co . Każdy sukces trzeba uczcić Szkoda, że tylko tak :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[b]Czy to Wy dziewczyny ??[/b]

[URL]http://img371.imageshack.us/img371/8343/240420051081de.jpg[/URL]

[URL]http://img371.imageshack.us/img371/407/240420051073dm.jpg[/URL]

[URL]http://img371.imageshack.us/img371/4900/230420050665pw.jpg[/URL]

Posted

[quote name='matrix.....']Na wystawach w dziale Białystok są piękne zdjęcia z wybory bog IX grupy i między innymi śliczny buldożek fr z włascicielką Dorotal !![/quote]Dorota nas zdradza. zamiast to podaje gdzieś tam , gdzie trudno ją znależć