darektr Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witamy Cię, w bulbowym gronie, i zapraszamy do zabawy. Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='darektr']Witamy Cię, w bulbowym gronie, i zapraszamy do zabawy.[/quote]Przedstaw nam się dyrektr w topiku "nasze buldożki i my", bo też chcielibyśmy Cię poznać. Dlaczego tam Cię jeszcze nie ma:question::question::question: Quote
darektr Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nie wiedziałem o tym topiku. Postaram się jutro coś tam wkleić. [quote name='basiulka22tychy']mi tez sie bardziej podobalo wczesniejsze :)[/quote] Chyba było bardziej czytelne. Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='darektr']Nie wiedziałem o tym topiku. Postaram się jutro coś tam wkleić.[/quote]Trzymam Cię za słowo. Czekamy [quote name='darektr']Chyba było bardziej czytelne.[/quote]Ten niebieski kolorek jest nietrafiony. Zdjęcia i obrazki całkowicie zmieniają kolor, a dogo zrobiło się mniej przytulne Quote
darektr Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Przyzwyczaimy się chyba szybko ? :thinkerg: :thinkerg: :thinkerg: Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='darektr']Przyzwyczaimy się chyba szybko ? :thinkerg: :thinkerg: :thinkerg:[/quote]Do tego zimnego, nieprzytulnego kolorku trudno będzie się przyzwyczaić. Może tak specjalnie zrobiłi, aby nie było kłutni, bo taki kolorek uspakaja aż za bardzo:haha::haha: Quote
Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Draczyn']Do tego zimnego, nieprzytulnego kolorku trudno będzie się przyzwyczaić. Może tak specjalnie zrobiłi, aby nie było kłutni, bo taki kolorek uspakaja aż za bardzo:haha::haha:[/quote] Czasami to uspokojenie jest baaardzo potrzebne :-) I nie tylko tutaj ;) Quote
Draczyn Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Wind']Czasami to uspokojenie jest baaardzo potrzebne :-) I nie tylko tutaj ;)[/quote]Ale podobno blady beż jest kolorem jednocześnie uspakajającym i ciepłym , przytulnym. Taki tło wyjątkowo mi nie pasuje, ale to tylko moje odczucie Quote
JustynaJK Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Mnie tam kolorek nie przeszkadza jedynie brak możliwości technicznych do wstawiania fot!a już było tak pięknie....:cool2: Quote
Wind Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='JustynaJK']Mnie tam kolorek nie przeszkadza jedynie brak możliwości technicznych do wstawiania fot!a już było tak pięknie....:cool2:[/quote] Jak to nie ma mozliwosci technicznych do wstawiania zdjec? [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9251/img2563xd8qs.jpg[/IMG] Quote
Draczyn Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ojej Wind, co to za fryzura u tej ślicznoty. Tyle smyczek???????. Czy to fryzura karnawałowa????????:haha::haha: Quote
Wind Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Draczyn, Eeee tam ... To sportowy kucyk i spinka, aby wlosy nie wpadalay jej do oczu. A smycz jest jedna, i dwa sznurki od koziolka, aby sie z nia tym koziolkiem swobodnie szarpac :-) Quote
Draczyn Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Wind']Draczyn, Eeee tam ... To sportowy kucyk i spinka, aby wlosy nie wpadalay jej do oczu. A smycz jest jedna, i dwa sznurki od koziolka, aby sie z nia tym koziolkiem swobodnie szarpac :-)[/quote]A teraz już rozumiem, to prawdopodobnie zdjęcie z treningu. Ciekawa jestem, czy buldożki też by się nadawały na takie szkolenie, ale chyba są na to zbyt masywne. Warto by było kiedyś spróbować Quote
Orange Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Draczyn mój jest za leniwy na aki trening ^^ Quote
Draczyn Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Orange']Draczyn mój jest za leniwy na aki trening ^^[/quote]Orange, miło mo ,że jesteś z nami, ale przedstaw się i swojego pieska w topiku "Nasze buldożki i my". Chętnie Cię bliżej poznamy Quote
JustynaJK Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Wind']Jak to nie ma mozliwosci technicznych do wstawiania zdjec? [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9251/img2563xd8qs.jpg[/IMG][/quote] super fotka chodzi mi o to,że mnie osobiście zabrakło możliwości technicznych do wstawiania zdjęć:question: chciałam coś wkleić,ale mi nie wychodzi brrrr Quote
Draczyn Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='JustynaJK']chciałam coś wkleić,ale mi nie wychodzi brrrr[/quote]Na górze postu masz taką ikonkę - kwadracik żółty w środku , piątaod lewej strony. Po napisaniu tekstu , a przed wklejeniem zdjęcia , klikasz na nią. Ukazuje Ci się tabliczka, do ktorej wpisujesz odnośnik do srony, z której bierzesz zdjęcie , a nastepnie wklejasz fotkę Quote
JustynaJK Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dzięki,już pojęłam,wklejałam zły adres z programu Image......[IMG]http://img335.imageshack.us/img335/1317/yellowdogreads8mh.gif[/IMG] Quote
Draczyn Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='JustynaJK']Dzięki,już pojęłam,wklejałam zły adres z programu Image......[IMG]http://img335.imageshack.us/img335/1317/yellowdogreads8mh.gif[/IMG][/quote]Jaki piękny czytający pies erudyta Quote
Wind Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [B]Draczyn,[/B] Jak najbardziej! Buldozki nadaja sie do szkolenia! Latem, gdy cwiczylam z Majka aportowanie na Polach Mokotowskich podbiegl do nas buldozek z taka iskra w oku, ze az calym soba mowil "daj mi ten koziolek, no daj!". Po prostu nie odstepowal nas na krok, cos tam sobie chrumkal, sapal i gulgotal, ale w moja reke z aportkiem wpatrzony byl jak w obraz. Nie wspomne, ze mial bardzo piekna budowe :-) A teraz przyznac sie! Czyje to bylo cudo? :thinkerg: Quote
Draczyn Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Wind'][B]Draczyn,[/B] Jak najbardziej! Buldozki nadaja sie do szkolenia! Latem, gdy cwiczylam z Majka aportowanie na Polach Mokotowskich podbiegl do nas buldozek z taka iskra w oku, ze az calym soba mowil "daj mi ten koziolek, no daj!". Po prostu nie odstepowal nas na krok, cos tam sobie chrumkal, sapal i gulgotal, ale w moja reke z aportkiem wpatrzony byl jak w obraz. Nie wspomne, ze mial bardzo piekna budowe :-) A teraz przyznac sie! Czyje to bylo cudo? :thinkerg:[/quote]My mieszkamy na skraju puszczy Kampinowskiej. 50m od naszego domu jest związkowe szkolenie psów na Bemowie. Do puszczy mamy jakies 5om, tak , że na Polach Mokotowskich nie bywamy. Nasz napewno nie był, Ale kto wie czy z naszą Draczką nie zgłosimy sie na takie ćwiczenia, Może dziewczynka się nada, a ruchu nigdy nie za wiele. Pozdrawiam Quote
JustynaJK Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 mój zaprzyjażniony buldożek również przepada za aportem,a że dla mojego onka to najprzedniejsza zabawa więc często Jado nosi wielki patol a buldożek wisi na którymś końcu! Quote
Orange Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Czy wasze Buldożki też robią takie śmieszne miny? Mój Maks robi takie poważne miny i wygląda naprawde mądrze ;-) Ale czasami mu coś "odwala" i robi taką uśmiechniętą mine i zaczyna mnie gonić :jumpie: Quote
Recommended Posts