Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darektr']Witamy Cię, w bulbowym gronie, i zapraszamy do zabawy.[/quote]Przedstaw nam się dyrektr w topiku "nasze buldożki i my", bo też chcielibyśmy Cię poznać. Dlaczego tam Cię jeszcze nie ma:question::question::question:

Posted

Nie wiedziałem o tym topiku. Postaram się jutro coś tam wkleić.

[quote name='basiulka22tychy']mi tez sie bardziej podobalo wczesniejsze :)[/quote] Chyba było bardziej czytelne.

Posted

[quote name='darektr']Nie wiedziałem o tym topiku. Postaram się jutro coś tam wkleić.[/quote]Trzymam Cię za słowo. Czekamy

[quote name='darektr']Chyba było bardziej czytelne.[/quote]Ten niebieski kolorek jest nietrafiony. Zdjęcia i obrazki całkowicie zmieniają kolor, a dogo zrobiło się mniej przytulne

Posted

[quote name='darektr']Przyzwyczaimy się chyba szybko ? :thinkerg: :thinkerg: :thinkerg:[/quote]Do tego zimnego, nieprzytulnego kolorku trudno będzie się przyzwyczaić. Może tak specjalnie zrobiłi, aby nie było kłutni, bo taki kolorek uspakaja aż za bardzo:haha::haha:

Posted

[quote name='Draczyn']Do tego zimnego, nieprzytulnego kolorku trudno będzie się przyzwyczaić. Może tak specjalnie zrobiłi, aby nie było kłutni, bo taki kolorek uspakaja aż za bardzo:haha::haha:[/quote]

Czasami to uspokojenie jest baaardzo potrzebne :-) I nie tylko tutaj ;)

Posted

[quote name='Wind']Czasami to uspokojenie jest baaardzo potrzebne :-) I nie tylko tutaj ;)[/quote]Ale podobno blady beż jest kolorem jednocześnie uspakajającym i ciepłym , przytulnym. Taki tło wyjątkowo mi nie pasuje, ale to tylko moje odczucie

Posted

[quote name='JustynaJK']Mnie tam kolorek nie przeszkadza jedynie brak możliwości technicznych do wstawiania fot!a już było tak pięknie....:cool2:[/quote]

Jak to nie ma mozliwosci technicznych do wstawiania zdjec?

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9251/img2563xd8qs.jpg[/IMG]

Posted

Draczyn,

Eeee tam ... To sportowy kucyk i spinka, aby wlosy nie wpadalay jej do oczu. A smycz jest jedna, i dwa sznurki od koziolka, aby sie z nia tym koziolkiem swobodnie szarpac :-)

Posted

[quote name='Wind']Draczyn,

Eeee tam ... To sportowy kucyk i spinka, aby wlosy nie wpadalay jej do oczu. A smycz jest jedna, i dwa sznurki od koziolka, aby sie z nia tym koziolkiem swobodnie szarpac :-)[/quote]A teraz już rozumiem, to prawdopodobnie zdjęcie z treningu. Ciekawa jestem, czy buldożki też by się nadawały na takie szkolenie, ale chyba są na to zbyt masywne. Warto by było kiedyś spróbować

Posted

[quote name='Orange']Draczyn mój jest za leniwy na aki trening ^^[/quote]Orange, miło mo ,że jesteś z nami, ale przedstaw się i swojego pieska w topiku "Nasze buldożki i my". Chętnie Cię bliżej poznamy

Posted

[quote name='Wind']Jak to nie ma mozliwosci technicznych do wstawiania zdjec?

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9251/img2563xd8qs.jpg[/IMG][/quote]

super fotka

chodzi mi o to,że mnie osobiście zabrakło możliwości technicznych do wstawiania zdjęć:question:

chciałam coś wkleić,ale mi nie wychodzi brrrr

Posted

[quote name='JustynaJK']chciałam coś wkleić,ale mi nie wychodzi brrrr[/quote]Na górze postu masz taką ikonkę - kwadracik żółty w środku , piątaod lewej strony. Po napisaniu tekstu , a przed wklejeniem zdjęcia , klikasz na nią. Ukazuje Ci się tabliczka, do ktorej wpisujesz odnośnik do srony, z której bierzesz zdjęcie , a nastepnie wklejasz fotkę

Posted

[quote name='JustynaJK']Dzięki,już pojęłam,wklejałam zły adres z programu Image......[IMG]http://img335.imageshack.us/img335/1317/yellowdogreads8mh.gif[/IMG][/quote]Jaki piękny czytający pies erudyta

Posted

[B]Draczyn,[/B]

Jak najbardziej! Buldozki nadaja sie do szkolenia! Latem, gdy cwiczylam z Majka aportowanie na Polach Mokotowskich podbiegl do nas buldozek z taka iskra w oku, ze az calym soba mowil "daj mi ten koziolek, no daj!". Po prostu nie odstepowal nas na krok, cos tam sobie chrumkal, sapal i gulgotal, ale w moja reke z aportkiem wpatrzony byl jak w obraz.
Nie wspomne, ze mial bardzo piekna budowe :-)

A teraz przyznac sie! Czyje to bylo cudo? :thinkerg:

Posted

[quote name='Wind'][B]Draczyn,[/B]

Jak najbardziej! Buldozki nadaja sie do szkolenia! Latem, gdy cwiczylam z Majka aportowanie na Polach Mokotowskich podbiegl do nas buldozek z taka iskra w oku, ze az calym soba mowil "daj mi ten koziolek, no daj!". Po prostu nie odstepowal nas na krok, cos tam sobie chrumkal, sapal i gulgotal, ale w moja reke z aportkiem wpatrzony byl jak w obraz.
Nie wspomne, ze mial bardzo piekna budowe :-)

A teraz przyznac sie! Czyje to bylo cudo? :thinkerg:[/quote]My mieszkamy na skraju puszczy Kampinowskiej. 50m od naszego domu jest związkowe szkolenie psów na Bemowie. Do puszczy mamy jakies 5om, tak , że na Polach Mokotowskich nie bywamy. Nasz napewno nie był, Ale kto wie czy z naszą Draczką nie zgłosimy sie na takie ćwiczenia, Może dziewczynka się nada, a ruchu nigdy nie za wiele. Pozdrawiam

Posted

mój zaprzyjażniony buldożek również przepada za aportem,a że dla mojego onka to najprzedniejsza zabawa więc często Jado nosi wielki patol a buldożek wisi na którymś końcu!

Posted

Czy wasze Buldożki też robią takie śmieszne miny?
Mój Maks robi takie poważne miny i wygląda naprawde mądrze ;-) Ale czasami mu coś "odwala" i robi taką uśmiechniętą mine i zaczyna mnie gonić :jumpie: