Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']tak wysłalam do niej pw wiadomosc ale nadal nic troche sie niecierpliwie :):):)[/quote]Nie denerwuj się. Ona miała być dziś w schronisu, tak przynajmniej zrozumiałam

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_beatka_']dziewczyny ja poki co zmykam oglądać "Gladiatora" :D chyba zreszta po raz setny, ale starsznie lubie ten film :) do jutra :wink:[/quote]Faktycznie dobry film, ale chyba przesadzasz, że widziałaś go 99 razy

Posted

[quote name='_beatka_']no to fakt!trzy razy byłam w kinie, a z 20oglądałam na wideo bo mam go na kasecie :D czyli wychodzi 23+1 wczoraj :lol:[/quote]No to pobiłaś swoisty rekord oglądalności filmu. Powinnaś to zgłosić do księgi Guinessa

Posted

[quote name='_beatka_']o napewno nie!mam znajomych kinomaniaków, którzy maja swoje uluione filmy i potrafią je ogladać raz w tygodniu... :) jak dla mnie to juz lekkie zboczenie :wink:[/quote]Oby tylko takie zboczenia bywały na tym świecie

Posted

jakoś nie umiem oglądać drugi raz filmu,chyba,że widziałam go np 10 lat temu i nie pamiętam dokładnie.W innym przypadku jak wiem co będzie dalej to mi po prostu szkoda czasu i nudno :D

Posted

no to rzeczywiście nie lubisz oglądac parokrotnie tego samego. ja uwazam, że jak cos jest dobre, to warto poświęcic na to czas, nawet jak widziałam to parę razy i znam koniec :wink:

Posted

[quote name='JustynaJK']jakoś tak myślę,że szkoda mi czasu wolę poznać coś nowego,ale może to przychodzi z wiekiem :)[/quote]Chyba w każdym wieku są ludzie i ludziska. Teraz młodzież jest bardziej obeznana ze światem niż kiedyś. Zawdzięczamy to głównie mediom. Beatko Justna ma rację, zamiast oglądać jeden film 20 razy, można przeczytac kilka książek i nauczyć się jeszcze wielu rzeczy. Nabytych wiadomości nigdy nie jest za dużo

Posted

ale ja czytam ksiązki i poznaję nowe rzeczy!bez przesady przeciez nie spedzam wiczorów przed tv oglądając 100razy to samo :lol: zreszta przeważnie wieczorem nie ma mnie w domu, siedzę z psem na dworzu zeby sobie pobiegał z rówiesnikami :D

Posted

[quote name='_beatka_']ale ja czytam ksiązki i poznaję nowe rzeczy!bez przesady przeciez nie spedzam wiczorów przed tv oglądając 100razy to samo :lol: zreszta przeważnie wieczorem nie ma mnie w domu, siedzę z psem na dworzu zeby sobie pobiegał z rówiesnikami :D[/quote]No widzis Batko, jeszcze raz Ci powtórzę, że jak coś piszez to powinna się dobrze zastanowić, bo słowo pisane odbiera się inaczej niż wypowiadane i z tego powstają tylko różne niesnaski

Posted

[quote name='_beatka_']no dobrze, ale chyba w tym temacie nie napisałm nic prowokujacego prócz tego, ze wychodze na spacery wieczorne z psem... :-?[/quote]Nie to jest ok. Ja tylko chciałam Ci dobrze poradzić, aby na przyszłość uniknąć tych niepotrzebnych nieporozumień

Posted

wydaje mi się, ze trudno się porozumiewac przez internet, bo nie widac mimiki tawrzy,a zadna buźka nie oddaje dostatecznie nastroju...ale zapamiętam to i postaram się przestrzegać :wink: