Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='basiulka22tychy']tak wysłalam do niej pw wiadomosc ale nadal nic troche sie niecierpliwie :):):)[/quote]Nie denerwuj się. Ona miała być dziś w schronisu, tak przynajmniej zrozumiałam Quote
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='basiulka22tychy']:)[/quote]Nie martw się w końcu chyba się odezwie Quote
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Basiulka 22 Tychy, coś ostatnio zniknęłaś z horyzontu. Może coś już wiesz o tym psiaku. No ale myślę, że nasz poinformujesz Quote
_beatka_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dziewczyny ja poki co zmykam oglądać "Gladiatora" :D chyba zreszta po raz setny, ale starsznie lubie ten film :) do jutra :wink: Quote
Draczyn Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='_beatka_']dziewczyny ja poki co zmykam oglądać "Gladiatora" :D chyba zreszta po raz setny, ale starsznie lubie ten film :) do jutra :wink:[/quote]Faktycznie dobry film, ale chyba przesadzasz, że widziałaś go 99 razy Quote
_beatka_ Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 no to fakt!trzy razy byłam w kinie, a z 20oglądałam na wideo bo mam go na kasecie :D czyli wychodzi 23+1 wczoraj :lol: Quote
Draczyn Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='_beatka_']no to fakt!trzy razy byłam w kinie, a z 20oglądałam na wideo bo mam go na kasecie :D czyli wychodzi 23+1 wczoraj :lol:[/quote]No to pobiłaś swoisty rekord oglądalności filmu. Powinnaś to zgłosić do księgi Guinessa Quote
_beatka_ Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 o napewno nie!mam znajomych kinomaniaków, którzy maja swoje uluione filmy i potrafią je ogladać raz w tygodniu... :) jak dla mnie to juz lekkie zboczenie :wink: Quote
Draczyn Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='_beatka_']o napewno nie!mam znajomych kinomaniaków, którzy maja swoje uluione filmy i potrafią je ogladać raz w tygodniu... :) jak dla mnie to juz lekkie zboczenie :wink:[/quote]Oby tylko takie zboczenia bywały na tym świecie Quote
JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 jakoś nie umiem oglądać drugi raz filmu,chyba,że widziałam go np 10 lat temu i nie pamiętam dokładnie.W innym przypadku jak wiem co będzie dalej to mi po prostu szkoda czasu i nudno :D Quote
_beatka_ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 a ja lubie jesli film był naprwade dobry, to zobaczenie go kolejny raz to wielka przyjemność :) Quote
JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 widocznie jestem za mało cierpliwa,choć parę moich ulubionych komedii szczególnie polskich widziałam ze 2 razy,ale na przestrzeni kilku lub kilkunastu lat Quote
_beatka_ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 no to rzeczywiście nie lubisz oglądac parokrotnie tego samego. ja uwazam, że jak cos jest dobre, to warto poświęcic na to czas, nawet jak widziałam to parę razy i znam koniec :wink: Quote
JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 jakoś tak myślę,że szkoda mi czasu wolę poznać coś nowego,ale może to przychodzi z wiekiem :) Quote
Draczyn Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='JustynaJK']jakoś tak myślę,że szkoda mi czasu wolę poznać coś nowego,ale może to przychodzi z wiekiem :)[/quote]Chyba w każdym wieku są ludzie i ludziska. Teraz młodzież jest bardziej obeznana ze światem niż kiedyś. Zawdzięczamy to głównie mediom. Beatko Justna ma rację, zamiast oglądać jeden film 20 razy, można przeczytac kilka książek i nauczyć się jeszcze wielu rzeczy. Nabytych wiadomości nigdy nie jest za dużo Quote
_beatka_ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ale ja czytam ksiązki i poznaję nowe rzeczy!bez przesady przeciez nie spedzam wiczorów przed tv oglądając 100razy to samo :lol: zreszta przeważnie wieczorem nie ma mnie w domu, siedzę z psem na dworzu zeby sobie pobiegał z rówiesnikami :D Quote
Draczyn Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='_beatka_']ale ja czytam ksiązki i poznaję nowe rzeczy!bez przesady przeciez nie spedzam wiczorów przed tv oglądając 100razy to samo :lol: zreszta przeważnie wieczorem nie ma mnie w domu, siedzę z psem na dworzu zeby sobie pobiegał z rówiesnikami :D[/quote]No widzis Batko, jeszcze raz Ci powtórzę, że jak coś piszez to powinna się dobrze zastanowić, bo słowo pisane odbiera się inaczej niż wypowiadane i z tego powstają tylko różne niesnaski Quote
_beatka_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no dobrze, ale chyba w tym temacie nie napisałm nic prowokujacego prócz tego, ze wychodze na spacery wieczorne z psem... :-? Quote
Draczyn Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='_beatka_']no dobrze, ale chyba w tym temacie nie napisałm nic prowokujacego prócz tego, ze wychodze na spacery wieczorne z psem... :-?[/quote]Nie to jest ok. Ja tylko chciałam Ci dobrze poradzić, aby na przyszłość uniknąć tych niepotrzebnych nieporozumień Quote
_beatka_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 wydaje mi się, ze trudno się porozumiewac przez internet, bo nie widac mimiki tawrzy,a zadna buźka nie oddaje dostatecznie nastroju...ale zapamiętam to i postaram się przestrzegać :wink: Quote
Draczyn Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ja dzisiaj mzm niefart. Co 5 min. nie mam łączności i co piszę post to mi ucieka. Chyba narazie przestanę się męczyć. Może póżniej będzie lepiej Quote
Recommended Posts