BlackSheWolf Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ja uwielbiam cavalierki. Tylko mam problem ze znalezieniem domu dla Cyganki :( kurcze... macie jakies pomysly ? Quote
Unbelievable Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ja uwielbiam cavalierki. Tylko mam problem ze znalezieniem domu dla Cyganki :( kurcze... macie jakies pomysly ?[/quote] nie mam... Mój dziadek ostatnio przygarnął kundelka- wykapany cavalier :loveu: jest słodziutki i barrrdzo sympatyczny :loveu: Quote
magdyska25 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 kurczę.....no to nie za ciekawie a do jakiej rasy jest podobna Cyganka?? Może uda się jednak mamę przekonać?? Poza tym to wydatek ok.1 500 -> a Cyganka w schronisku....:shake: Quote
BlackSheWolf Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 wiem o tym :( trudno jak mama chce z hodowli to trudno :( .... a cygance szukam SZYBKIEGO domu :( mamy malo czasu .... od 5 marca bedzie nowy kierownik w schronie i boje sie, ze cyganka moze nie zniesc widoku nowych osob... nigdzie nie bedzie znanych dla niej ludzi ;( Quote
halgre Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='BlackSheWolf']wiem o tym :( trudno jak mama chce z hodowli to trudno :( .... a cygance szukam SZYBKIEGO domu :( mamy malo czasu .... od 5 marca bedzie nowy kierownik w schronie i boje sie, ze cyganka moze nie zniesc widoku nowych osob... nigdzie nie bedzie znanych dla niej ludzi ;([/quote] [B][COLOR=darkred]Tak mi żal tej Cyganki - a taka fajna !! Jaka szkoda, że twoja mama nie chce się zgodzić jej wziąć - no ale trudno, co zrobić...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Moja mama kochała psy i bez dwóch zdań by się dała namówić... Ale ojciec z kolei niecierpiał psa w domu ! A był zawzięty ! Kto inny z kolei woli z hodowli, rasowego... No cóż.... Takie jest życie...[/COLOR][/B] Quote
halgre Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [B][COLOR=darkred]Acha... wiesz o czym myślę ?? Jak to nie będzie znajomych jej ludzi ?? A wolontariuszki - takie jak ty ??[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Przecież chodzicie tam - pomagacie, widujecie się m.in. z Cyganką właśnie - więc nie będzie taka znów osamotniona ![/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]A domku dla niej - oczywiście trzeba szukać nadal - ale w międzyczasie wy dziewczyny - będziecie ją odwiedzać !![/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]______________[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Teraz mi odpowiedz - czy dobrze myślę - czy całkiem do kitu ....[/COLOR][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 my bedziemy tam niestety tylko w soboty :(... szkola... Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 nie.... Kleksiu [*] to juz tyle dni :( Quote
Psiutka380 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kleksiku byłeś taki ładny na tych zdjęciach zapewne i taki byłeś w środku. Malutki, kochaniutki. Śpij słodko aniołku['] BlackSheWolf - trzymaj się! Sama przez to przechodziłam i wiem że nie jestb łatwo. Alez czasem pozostaną już dobre wspomnienia i będzie mniej bólu... Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No to kochana możesz jeszcze przekonywać że przecież Kleksik [*] również nie był rasowy a taki słodki, piękny!!! Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 jak narazie ciągle nic ;( Quote
dadiii Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ojojc jak narazie to widac przyszlosc cyganki nie zabarwia sei na rozowo :( :( :( oby szybciutko domek znalazla chociasz tymczas :( :( (*) Kleksiu Quote
BlackSheWolf Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 musi znalezc :( dadiii jestes w belchatowa w woj. lodzkim ? Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 a nic tak pytam poprostu ;) to mieszkasz niedaleko :) a co do sprawy nowego psa to... :( juz nie bede miala drugiego :(.... :( ... zycie bez psa ... dla psiarza, to .... katastrofa :( Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 jestem juz w takiej zalamce ze nawet na yorka sie zgodzilam... ale co wy teraz twierdza ze nawet juz yorka nie chca :| Quote
Dinka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Black- trzymaj się :przytul: Bedzie doobrze... Twoi rodzice tez pewnie bardzo przezywają, wiec poczekaj... ;);) Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 nie... juz mi zapowiedzieli :( nie chce mi sie juz zyc... :( Quote
dadiii Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a moze to jeszcze dla nich za wczesnie Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 ale powiedzieli ze NIGDY juz nie bedzie,,, nawet za rok... czy za dwa ;( Quote
Psiutka380 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Musisz jeszcze poczekać, to za wcześnie na nowego psa, za głębokie rany. Quote
polciuaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 U mnie to tata mowi,ze nie bedziemy mieli nawet nastepnego chomika poki sie nie przeprowadzimy do domu...:( Quote
magdyska25 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ale powiedzieli ze NIGDY juz nie bedzie,,, nawet za rok... czy za dwa ;([/quote] Moja mama mówiła tak na kolejne zwierzę ...... rodzice wymiękają i tyle!!!! Teraz mam 2 psy (o drugim nie było mowy:p), kota (także nie było mowy), królika (również), pająka, żółwia i świnki ("najnowsze"). Quote
Psiutka380 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Chomika to można przeżyć (jestem anty tym poczwarkom) no taki alutki ale wiernego przyjaciela psa? Quote
Recommended Posts