Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ja uwielbiam cavalierki.
Tylko mam problem ze znalezieniem domu dla Cyganki :( kurcze... macie jakies pomysly ?[/quote]

nie mam...

Mój dziadek ostatnio przygarnął kundelka- wykapany cavalier :loveu: jest słodziutki i barrrdzo sympatyczny :loveu:

Posted

wiem o tym :( trudno jak mama chce z hodowli to trudno :( ....

a cygance szukam SZYBKIEGO domu :( mamy malo czasu .... od 5 marca bedzie nowy kierownik w schronie i boje sie, ze cyganka moze nie zniesc widoku nowych osob... nigdzie nie bedzie znanych dla niej ludzi ;(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']wiem o tym :( trudno jak mama chce z hodowli to trudno :( ....

a cygance szukam SZYBKIEGO domu :( mamy malo czasu .... od 5 marca bedzie nowy kierownik w schronie i boje sie, ze cyganka moze nie zniesc widoku nowych osob... nigdzie nie bedzie znanych dla niej ludzi ;([/quote]
[B][COLOR=darkred]Tak mi żal tej Cyganki - a taka fajna !! Jaka szkoda, że twoja mama nie chce się zgodzić jej wziąć - no ale trudno, co zrobić...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Moja mama kochała psy i bez dwóch zdań by się dała namówić... Ale ojciec z kolei niecierpiał psa w domu ! A był zawzięty ! Kto inny z kolei woli z hodowli, rasowego... No cóż.... Takie jest życie...[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkred]Acha... wiesz o czym myślę ?? Jak to nie będzie znajomych jej ludzi ?? A wolontariuszki - takie jak ty ??[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Przecież chodzicie tam - pomagacie, widujecie się m.in. z Cyganką właśnie - więc nie będzie taka znów osamotniona ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]A domku dla niej - oczywiście trzeba szukać nadal - ale w międzyczasie wy dziewczyny - będziecie ją odwiedzać !![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]______________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Teraz mi odpowiedz - czy dobrze myślę - czy całkiem do kitu ....[/COLOR][/B]

Posted

Kleksiku byłeś taki ładny na tych zdjęciach zapewne i taki byłeś w środku. Malutki, kochaniutki.
Śpij słodko aniołku[']
BlackSheWolf - trzymaj się! Sama przez to przechodziłam i wiem że nie jestb łatwo. Alez czasem pozostaną już dobre wspomnienia i będzie mniej bólu...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ale powiedzieli ze NIGDY juz nie bedzie,,, nawet za rok... czy za dwa ;([/quote]

Moja mama mówiła tak na kolejne zwierzę ...... rodzice wymiękają i tyle!!!!
Teraz mam 2 psy (o drugim nie było mowy:p), kota (także nie było mowy), królika (również), pająka, żółwia i świnki ("najnowsze").