Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Aleksandra95']bożeee, oddaj włosy i siebie.:evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Izabela124.']Normalnie modelka z Ciebie :cool3:[/QUOTE]
:roflt:
No normalnie powinnam iść do Top model. :evil_lol:

Edited by darii_iia
Posted

[quote name='Izabela124.']Przyjedź do mnie. Ja Ci taką sesję trzasnę, że szok ha ha[/QUOTE]

Ma mama trzasnęła powyżej 100 fot. Z czego, tylko te 4 wybrałam. A i tak musiałam je wyratować, bo prześwietlone były, że szok. :D
Przyjechałabym z chęcią! Tylko, że mieszkamy na dwóch końcach Polski...to mi nie po drodze. :(
Luka wykąpany...jako, że nie chce mi się golić i ma golarka coś się opiera. To chyba zacznę mu już zapuszczać włos, coby na zimę nie marzł. :lol:

[quote name='motyleqq']jesteś piękna :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję. :loveu: Mimo, że tak nie uważam...to bardzo lubię być na zdjęciach. :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Ma mama trzasnęła powyżej 100 fot. Z czego, tylko te 4 wybrałam. A i tak musiałam je wyratować, bo prześwietlone były, że szok. :D
Przyjechałabym z chęcią! Tylko, że mieszkamy na dwóch końcach Polski...to mi nie po drodze. :(
Luka wykąpany...jako, że nie chce mi się golić i ma golarka coś się opiera. To chyba zacznę mu już zapuszczać włos, coby na zimę nie marzł. :lol:[/QUOTE]Ta odległość zawsze najgorsza! Na jakiejś wystawie musimy się spotkać i zrobię Ci sesję :D
Przyznaj się, że się lenisz :diabloti: Znam Twój ból ja dziś przez parę godz bawiłam się z dwoma psami w groomera ha ha Ale na raty :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ta odległość zawsze najgorsza! Na jakiejś wystawie musimy się spotkać i zrobię Ci sesję :D
Przyznaj się, że się lenisz :diabloti: Znam Twój ból ja dziś przez parę godz bawiłam się z dwoma psami w groomera ha ha Ale na raty :D[/QUOTE]
Jak na razie, to my niewystawowi jesteśmy...Chyba, że przyjedziesz do Gw.(w co wątpie, bo się nie opłaca. :D ) lub do Poznania na podwójną wystawę. :razz:
Cóż...nie zaprzeczę. :diabloti: To ja idę za chwilkę uporać się z Drakiem...ale z nim łatwo, nie muszę suszyć. :lol:

Posted

Kropka w kropke bo tez krotkie spodenki jeansowe najczesciej do niej ubieram :evilbat: Wyjatkiem sa trampki :evilbat:

Jedynie za tego dzioba na zdjeciach bym Ci leb ukrecila, o :grins: Cudna masz urode nie psuj tego :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Jak na razie, to my niewystawowi jesteśmy...Chyba, że przyjedziesz do Gw.(w co wątpie, bo się nie opłaca. :D ) lub do Poznania na podwójną wystawę. :razz:
Cóż...nie zaprzeczę. :diabloti: To ja idę za chwilkę uporać się z Drakiem...ale z nim łatwo, nie muszę suszyć. :lol:[/QUOTE]Miałam na myśli wystawę jak włos odrośnie :)
Wszędzie daleko, ale nad Poznaniem mogę się zastanowić. A kiedy to?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kropka w kropke bo tez krotkie spodenki jeansowe najczesciej do niej ubieram :evilbat: Wyjatkiem sa trampki :evilbat:
Jedynie za tego dzioba na zdjeciach bym Ci leb ukrecila, o :grins: Cudna masz urode nie psuj tego :evil_lol:[/QUOTE]
Ja zwykle też mam trampki, bo wygodniej się chodzi po mieście. :)
Aa, te z dziobami są speszjal for my friends. :evil_lol: Miało być meeega słiiitaśśnie, a i tak zakład przegrałam. :lol:

[quote name='Izabela124.']Miałam na myśli wystawę jak włos odrośnie :)
Wszędzie daleko, ale nad Poznaniem mogę się zastanowić. A kiedy to?[/QUOTE]

Zależy czy jeszcze będę chciała aby włos odrósł. I czy odrośnie...dość prosty. :lol:
20-21.10 - 2 razy międzynarodówki. :)

Posted

[quote name='darii_iia']
Zależy czy jeszcze będę chciała aby włos odrósł. I czy odrośnie...dość prosty. :lol:
20-21.10 - 2 razy międzynarodówki. :)[/QUOTE]No tak, wszystko zależy od Ciebie :)
Kiss jeszcze w szczeniakach, więc w sumie wystawy na razie nam nie potrzebne. Może przyjadę, ale nic nie obiecuję :)

Posted

[url]http://img850.imageshack.us/img850/3557/img0065cr2.jpg[/url] - łaaaaaaaaaał *_*
Ja się właśnie to bluzki przymierzam :D
A jak już w temacie wystaw: to gdzie planujecie się pojawić? :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']No tak, wszystko zależy od Ciebie :)
Kiss jeszcze w szczeniakach, więc w sumie wystawy na razie nam nie potrzebne. Może przyjadę, ale nic nie obiecuję :)[/QUOTE]
Jak narazie mu zapuszczę. Jestem ciekawa jaki włos mu odrośnie. :)
Aa no tak. Jak wszczeniakach jeszcze, to nie ma sensu jeździć gdzieś daleko. No, miejmy nadzieję, że kiedyś się spotkamy. :)
[quote name='Chein'][URL]http://img850.imageshack.us/img850/3557/img0065cr2.jpg[/URL] - łaaaaaaaaaał *_*
Ja się właśnie to bluzki przymierzam :D
A jak już w temacie wystaw: to gdzie planujecie się pojawić? :cool3:[/QUOTE]

Hahah. :)
Ja byłam tydzień temu w czw. na zakupach...a mam ochotę znów iść sobie w tym tyg. pokupować ubrania. :lol:
Jako, że golonego puffa nie mam co wystawiać. To nigdzie. :diabloti:

[quote name='Aleksandrossa']mmm zazdroszczę urody :loveu:[/QUOTE]
Żeby jeszcze było czego zazdrościć. :eviltong:

Posted

[quote name='Chein']Ciiicho :D
A towarzysko gdzieś planujecie? :cool3:[/QUOTE]

Pewnie do Gorzowa i Poznania. Ale wszystko się okaże w czasie. Jakoś mnie nie kręcą wystawy. :diabloti:

Posted

[quote name='darii_iia']Pewnie do Gorzowa i Poznania. Ale wszystko się okaże w czasie. Jakoś mnie nie kręcą wystawy. :diabloti:[/QUOTE]
Eeee, za daleko, ja tylko Wroc pewnie w tamtych okolicach. No, powiedzmy, że tamtych okolicach :cool3:

Posted

[quote name='darii_iia']Jak narazie mu zapuszczę. Jestem ciekawa jaki włos mu odrośnie. :)
Aa no tak. Jak wszczeniakach jeszcze, to nie ma sensu jeździć gdzieś daleko. No, miejmy nadzieję, że kiedyś się spotkamy. :)
[/QUOTE]Też jestem ciekawa :)
Jak będzie w młodzieży to i daleko będę z nim jeździła :)

Posted

[quote name='Chein']Eeee, za daleko, ja tylko Wroc pewnie w tamtych okolicach. No, powiedzmy, że tamtych okolicach :cool3:[/QUOTE]
Hahah, bardzo w moich okolicach. :lol:

[quote name='Izabela124.']Też jestem ciekawa :)
Jak będzie w młodzieży to i daleko będę z nim jeździła :)[/QUOTE]
A kiedy Kiss wchodzi w młodzież ? :)

Moooże, niedługo nakręce jakiś filmik, jak to mój głupolek próbuje łapać frizbee. ;)