Ank@ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 kiedy będziesz w schr? My planujemy z Moną być w środę. pomożesz nam z tym boksem? Quote
paoiii Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Za tydzień minie rok od kiedy znalazłam Madeja i wylądował w schronisku..niestety jest to pies który niczym się nie wyróżnia, przeciętny kundel jakich w schronisku na pęczki.. Madej jest natomiast mimo to na prawde super psiakiem, kontaktowym itd :) tu jedno z aktualniejszych zdjęc, chos ma juz kilka miesięcy: http://tablica.pl/oferta/madej-maly-kundelek-czeka-w-schronisku-na-swoj-dom-IDwOK7.html U mnie ma non stop odświeżaną tablice.pl ale prosimy o pomoc w ogłoszeniach ! Quote
margoth137 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witam Madejka i cioteczki:) Postanowiłam zajrzeć na wątek moich okolic i padło na Madejcia:) Quote
paoiii Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 A Madej nadal w schronisku. Ponoc ostatnio nie był zbyt uprzejmy w stosunku do innych psów... Przytył nam troche poza tym na zime chłopak :) Quote
margoth137 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 dobrze, że chłopina przytyła, będzie mu cieplej:), smutne, że dalej w schronie, szkoda słów tyle biduli... Quote
Recommended Posts