bluerat Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://zkwp.lpk.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=101 Kto z Was się wybiera na tą wystawę jako wystawca lub widz? Ja jadę w piątek 28.01 wcześnie rano na yorki (oczywista oczywistość) z Rybnika (G.Śl.). Chętnie bym poznała nowych yorkomaniaków :) No i chętnie bym się do kogoś przytuliła przy ringu (z naszymi rzeczami) bo wystawiam Suzi. Quote
karkakarka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja jadę :loveu: będę wyastawiać :lol: Quote
vikiii Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jak mi nic dziwnego nie wypadnie w pracy to się wybiorę, ale tym razem jako widz:) Tak w ramach relaksu:) Podajcie swoje nr wystawowe - chętnie Wam pokibicuję i obfocę:) Quote
bluerat Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Ja również czekam na listowne potwierdzenie zgłoszenia i numer startowy :) Quote
vikiii Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ok:) Jak tylko będziecie miały numerki to podajcie - z miłą chęcią Wam pokibicuję!!! Ja niestety nie zgłaszałam moich panien bo najprawdopodobniej cieczkę dostaną - wolałam nie ryzykować. Tak więc jeśli mi się uda przyjechać, to tylko jako kibic:) Quote
megi82 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja będę na pewno w nd na shih tzu,w pt chce na yorki,ale nie wiem czy dostanę wolne w pracy czy wiadomo już u yorków,który ring i jaka godzina jest planowana? Quote
Princess_York Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Yorki - 10:00 ring 10 sędzia: Tomasz Borkowski ;) . Quote
bluerat Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 wklejam z katalogu zgłoszonych psów, nie odpowiadam za błędy w pisowni, nie podano też czy to wszystkie zgłoszone psy czy jeszcze uzupełniają : Yorkshire Terrier, pies, szczeniąt - NEWER SAY NEWER Srebrne Marzenie Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - OLEK Rodzinne Gniazdo FCI Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - CASANOVA OD PEKELSKE BRANY Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - WOODY ZLUTA REKA Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - AMIR ROYAL BABY Sue'Santa FCI Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - Jardin d'or BARBOK Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - Tribute to Queen's EVER SO CLEVER Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - PINOCCHIO Stribrne prani Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - MAGIC WINNER Srebrne Marzenie Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - JUAN CARLOS Bakarat Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - Grand Ovacia DIAMAND DE CARTIER Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - Blue Sansara CELEBRITY WINNER THE POOH Yorkshire Terrier, pies, otwarta - MALIBU Hawiko Yorkshire Terrier, pies, otwarta - Camparis MISTER GERMANY Yorkshire Terrier, pies, otwarta - DEXTER ADONIS Dexter Yorkshire Terrier, pies, otwarta - MAGIC KING Sweet Candy Yorkshire Terrier, pies, otwarta - PRINCE PIPPIN Yorex Yorkshire Terrier, pies, otwarta - FOCUS BOHEMIA PLATINA Yorkshire Terrier, pies, championów - VALENTINO Bakarat Yorkshire Terrier, pies, championów - Desire-York DOUBLE-O-SEVEN Yorkshire Terrier, suka, baby - JESTEM JOKASTA Asketila Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - BE MY BABY Just For You Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - NICE PRINCESS Srebrne Marzenie Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - HEARTY APPLAUSE Stribrne Prani Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - DANCER DAME od Pekelske brany Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - LOVE STORY Sfora znad Jeziora Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - YOUR SWEET YORKIE Stribrne prani Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - AMBER Azmeg FCI Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - TEMIDA DEXTER Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - FIBI Habas Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - KAMELIE Nove Kasio Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - EMILIYA EMMA DAGRASSO Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - KISS OF BEAUTY Restar Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - ESKADA INTRO THE BLUE Desire-York FCI Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - ABIGAIL MAGIC BABY Sue'Santa Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - EXCLUSIVE MADEMOISELLE COCO CHANEL Ara Ashanti Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - ABIGAIL York's Avenue Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - CHILLI LILI z Dvora Fonovic Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - Tribute to Queen's EVER GUILTY Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - DARLING BABY OD PEKELSKE BRANY Yorkshire Terrier, suka, otwarta - ZAHIRA Bakarat Yorkshire Terrier, suka, otwarta - XANTINA LA PETITE PRINCESSE Lazuryt FCI Yorkshire Terrier, suka, otwarta - DIANA Desire-York Yorkshire Terrier, suka, otwarta - CYTRA Montezuma Yorkshire Terrier, suka, otwarta - ADA ZE ZGIERZA Yorkshire Terrier, suka, otwarta - CASSIS COCCO CHOC QUIS QUEIA FCI Yorkshire Terrier, suka, otwarta - WIKI GRANDIS Yorkshire Terrier, suka, otwarta - LAS VEGAS MISS UNIVERSUM Jantarowa Fuga Yorkshire Terrier, suka, otwarta - BELLA DONNA Miravalles Yorkshire Terrier, suka, otwarta - Allora CANDYLOVE YOREX Yorkshire Terrier, suka, championów - CRYSTAL FAIRY Stribrne Prani Yorkshire Terrier, suka, championów - PRIMA DONNA Nove Kasio Yorkshire Terrier, suka, championów - YAMAYKA Bakarat Yorkshire Terrier, suka, championów - BUTTERFLY Devilkin Bohemia Yorkshire Terrier, suka, championów - PRINCESSA MINI PASJA Yorkshire Terrier, suka, championów - BAFFY Beautiful York Yorkshire Terrier, suka, weteranów - MONA DEXTER Quote
bluerat Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 771 nieśmiało uśmiecham się o jakieś fajne fotki mojego niewzorcowego ;) yorka, bo zawsze jeżdżę na wystawę sama i nie zabieram nawet aparatu, a że nikogo nie znam to nam nikt nie robi, ha ha ha na lokacie też nie stanęła więc tak samo <- a pamiątka byłaby miła, nie powiem :) Quote
Recommended Posts