angelisiaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cześć wam ! Wczoraj byłam na torze gokartowym IMOLA w Piasecznie, biegają tam malusieńkie kotki , bezpańskie..... Ta małe kruszynki plączą się pomiędzy ruszającymi i stojącymi gokartami przy samym torze! Boję się ,że coś wkońcu się stanie ..... Pracownicy mowili ze dają im resztki jedzenia ale widac bylo ze nikt tam sie nie interesuje nim... nie zdarzyłam zrobić zdjęć bo kicie byly bardzo spłoszone i biegły gdzie tylko można ... Jest ich ok 4...( dokłądnej liczby nie wiadomo ) Może ktoś mieszka blisko?? ja niestety mam sporo drogi ,i brak transportu, dodatkowo psa nielubiącego kotów(nawet psów) i silną alergie na koty... Brak zdjęć z oczywistych powodów. Dodam ze jeden z nich był szary/a więc pewnie i wszystkie. Małe cudeńka:( Szukam domu dla tych maluszków ! Oraz Transportu z Piaseczna do Falenicy ( Azyl pod Psim Aniołem) na CITO ! Każdy dzień się dla nich liczy , w każdej chwili nieuwaga może spowodować śmierć niewinnych istot! Więc w imieniu czworonożnych kotowatych proszę o pomoc ;( Quote
mru Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 hej czy psi Anioł dał radę wziąć koty? widziałam, że na ich FB pisałaś, daj znać czy coś się ruszyło. Quote
angelisiaaa Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Fundacja Św. Franciszka jednak pojechała po maluchy dzięki p.Agnieszce z FB , jaki będzie finał nie wiadomo Quote
angelisiaaa Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 INFORMACJA OD P. Agnieszki ; Wiec tak,na ten moment kocurkow nie udalo sie zlapac, bo czynne jest od 15. Poszukiwania kotow zajely ponad godzine i nie udalo sie ich nawet zobaczyc (teren 2ha). Klatki zostawione i ponowna akcja zlapania kotow po godz. 15 jak pojawia sie pracownicy. Mam tez taka informacje, ze koty sa dokarmiane przez pracownice (specjalnie kupuja karme) i wcale nie sa chetni na oddanie tych kotow. Quote
angelisiaaa Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Jednak wg mnie to nie jest miejsce dla takich gnojków latających pod kołami , spłoszone rykiem silników ... jak pisalam na FB.... mówią ,że one tam sobie żyją-A co mają iść do domu?? ;/ Quote
Recommended Posts