marerka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dziś, tj. 10.01 na ul. Kłopotowskiego znalazłam sukę ( na 90%...:)) husky. Bardzo duża, dobrze utrzymana. Śpiewała mi całe 40 min. w oczekiwaniu na eko patrol. Zaraz wklejam zdjęcie. Quote
Kazuria Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 tatuaz, chip? cokolwiek sprawdzili przy Tobie? Quote
Ania i Porto Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jestem i zapisuję... śliczna sunia. Robiłaś już może ogłoszenia? pewnie ktoś jej szuka, AH/AM mają tendencje do chodzenia własnymi drogami, więc możliwe, że ona po prostu uciekła i się zgubiła. Quote
kasiek. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 marerka ,coś mam na tropie ,ale na razie nic pewnego ,tych psów chyba gubi sie najwięcej Quote
marerka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 masssssssssssssssssssakra, zawsze, gdy znajdę psa i ogłaszam, wśród zgub są alaskany i husky...:( niestety widziałam ją tylko 40 min. Nie wiem, czy ma chipa, tatuaż...niestety nic nie wiem! Quote
marerka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 właścicielka odebrała sunię z Palucha:) Zawędrowała aż z Zacisza, miała chipa:) Quote
kasiek. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 marerka :lol::lol::lol:,jak to dobrze ,że nosisz szalik taki długi...,ale co ty masz w tych kieszeniach ,że te psy tak za Tobą łażą:cool3: mimo chipa bez Ciebie sunia by nie trafila do domku,bo kierunki jej sie całkiem pomerdały. Quote
Recommended Posts