jovanna Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Na ostatniej wystawie ( miesiąc temu ) sędzina nie podpisała mi arkusza z oceną i dyplomu. Jestem strasznie zła bo zauważyłam to dopiero dzisiaj.:roll: Moja sunia dostała swoje pierwsze NSwR i CWC... Poza tym był tam straszny burdel w sumie po ringu latały 3 osoby sedziujące. Do tego w arkuszu było podane złe imię co mi w sekretariacie wystawy wyprostowali robiąc parafkę z pieczatką...Pech normalnie pech :mad: :shake: :roll: Powiedzcie mi czy da sie to jakoś odkręcić w ZK ? Quote
arima Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja myśle,że nic odkręcać nie musisz. Kopia oceny będzie przecież u nich u po sporządzeniu sprawozdania będzie też w ZG. Jak już będziesz miała wszystkie potrzebne CWC, to wyślesz wniosek i nikt nie będzie sprawdzał, czy masz podpis czy nie Na wniosku wypisujesz tylko miasto gdzie była wystawa, date i nr katalogowy Quote
jovanna Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 dzieki, ja i tak po niedzieli ide do ZK poniewaz hodowlanke chce wbic, jutro ją koncze w Sopocie wiec zaraz wyjasnie sprawe...;) Quote
nice_girl Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja nie mam na kilku kartach ocen podpisu sędziego. Quote
Toller Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Też nie miałam na jednym, i to kluczowym opisie :cool3: Quote
gudis Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 W zwiazku napeno potwierdza zdobycie tytulow, na wystawach spisuje sie rozne protokoly i sa kopie zachowane w archiwach . pozdrawiam Quote
Recommended Posts