Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

przeszła mi już ochota na kuszenie Menrzusia..... tu trzeba poważniejsze kroki przedsięwziąć jeśli to co przeczytałam u niego jest prawdą.....:roll: :roll:

[SIZE=5]Menrzuś - nie zostawiaj nas[/SIZE] :placz: :placz: przecież ty jesteś jednym ze słoneczek, które dają ciepełko i powodują, że się uśmiechamy... [SIZE=1](wybaczcie wszystkie inne słoneczka, że was nie wymienię z nazwiska, ale tu o ważną sprawę chodzi ;) )[/SIZE]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']przeszła mi już ochota na kuszenie Menrzusia..... tu trzeba poważniejsze kroki przedsięwziąć jeśli to co przeczytałam u niego jest prawdą.....:roll: :roll:

[SIZE=5]Menrzuś - nie zostawiaj nas[/SIZE] :placz: :placz: przecież ty jesteś jednym ze słoneczek, które dają ciepełko i powodują, że się uśmiechamy... [SIZE=1](wybaczcie wszystkie inne słoneczka, że was nie wymienię z nazwiska, ale tu o ważną sprawę chodzi ;) )[/SIZE][/quote]
Ależ ja Ciebie Słonko wcale nie opuszczam :calus:

[SIZE=5]dawaj foty :diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']No dobra - cieniasta :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffffffffffffffff:obrazic:

P.S. a poza tym Agniesta zawsze może zajrzeć do naszego kurniczka:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']macie swój prywatny kurniczek ? :cool3: fju, fju.....
a dużo tam, jeszcze wolnych grządek?

trudny jakiś ten weekend....nostalgiczny....[/quote]
Specjalnie dla Ciebie i Creditki dwie sam wymodziłem :evil_lol:

Bo pogoda do bani :shake:......:calus:

Posted

[quote name='Menrzuś']Specjalnie dla Ciebie i Creditki dwie sam wymodziłem :evil_lol:

Bo pogoda do bani :shake:......:calus:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie tak sam.....z moją skromną pomocą:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale mam szeroką dogomanię:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

co z tym dogo?....

nie umiem się zalogować.....potem nie da się nic napisać.....

PS: a czy ktoś mnie może uświadomić w temacie miejsca potajemnych spotkań?....

Posted

[quote name='Agniest']co z tym dogo?....

nie umiem się zalogować.....potem nie da się nic napisać.....

PS: a czy ktoś mnie może uświadomić w temacie miejsca potajemnych spotkań?....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już Cię uświadamiam na PW:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie tak sam.....z moją skromną pomocą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale mam szeroką dogomanię:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Taaaaa.....a Ty chciałaś ją na różowo przemalować - dobrze, że piersią zasłoniłem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa.....a Ty chciałaś ją na różowo przemalować - dobrze, że piersią zasłoniłem :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo brakowało tam kobiecej ręki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo brakowało tam kobiecej ręki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

idę z odsieczą Japuszko :lol: na ścianach zaplanowałm białe baranki, pod nimi łączka ukwiecona, a pod sufitem niebieskie chmurki i wieeeeeeelkieeeee słoneczko......
Podoba sie wam? :evil_lol:;)

Posted

[quote name='Agniest']idę z odsieczą Japuszko :lol: na ścianach zaplanowałm białe baranki, pod nimi łączka ukwiecona, a pod sufitem niebieskie chmurki i wieeeeeeelkieeeee słoneczko......
Podoba sie wam? :evil_lol:;)[/quote]
[COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]jak dla mnie BOMBA ale obiecaj, że łąka będzie z rózowych kwiatuszków:razz:

czekamy!!!:loveu:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='credita']no o co tu chodzi nie potrafię się wczuć kochani :hmmmm: Pozdrawiam:loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to nie wiesz...przecież wysyłałam Ci pw z zaproszeniem do kurnika:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Agniest']Witanko :multi:
dawno tu nie zaglądałam....:oops::oops:
ale spieszę donieść, że u nas wszystko OK :loveu:

Pozdrowionka![/quote]
Streszczenie Ci wyszło idealnie :evil_lol:

Czymnij się ciepło ;)

Posted

prawda, że krótkie i rzeczowe? :evil_lol: :eviltong:

niech będzie - rozwinę nieco: suczydła całymi dniami grzeją doopki na podwórku, zdarzyło im się nawet uciec ze dwa razy tego lata :diabloti: taki mały spacerek po okolicy :evil_lol: .

Posted

[quote name='Agniest']prawda, że krótkie i rzeczowe? :evil_lol: :eviltong:

niech będzie - rozwinę nieco: suczydła całymi dniami grzeją doopki na podwórku, zdarzyło im się nawet uciec ze dwa razy tego lata :diabloti: taki mały spacerek po okolicy :evil_lol: .[/quote]
Skrótowość to Twoja domena :diabloti:
Wklej jakąś fotkę, bo już nie pamiętam jak one wyglądają :roll:

I wyślij do Creditki smska - dawno się nie odzywała. Zaczynam się już martwić :shake:

Posted

ja zapraszam i proszę o pomoc

chociaż, aby banerek pobrać

[URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-banerek-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5986/26082009249.jpg[/IMG][/URL]

przepraszam za spam

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Menrzuś']Sama powiedz co u Ciebie słychać - wpadasz tu raz na ruski rok i ani be, ani me, ani kukuryku :mad:

;)[/quote]
No co no, młodego bawię, noce zarywam, doktorat robię, sam mjut :razz: :eviltong:

Posted

[quote name='rebellia']No co no, młodego bawię, noce zarywam, doktorat robię, sam mjut :razz: :eviltong:[/quote]
No to ociupinkę tego mJodu mogłabyś tu kapnąć :cool3: