Agniest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 przeszła mi już ochota na kuszenie Menrzusia..... tu trzeba poważniejsze kroki przedsięwziąć jeśli to co przeczytałam u niego jest prawdą.....:roll: :roll: [SIZE=5]Menrzuś - nie zostawiaj nas[/SIZE] :placz: :placz: przecież ty jesteś jednym ze słoneczek, które dają ciepełko i powodują, że się uśmiechamy... [SIZE=1](wybaczcie wszystkie inne słoneczka, że was nie wymienię z nazwiska, ale tu o ważną sprawę chodzi ;) )[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co słaba......jaka słaba:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No dobra - cieniasta :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Agniest']przeszła mi już ochota na kuszenie Menrzusia..... tu trzeba poważniejsze kroki przedsięwziąć jeśli to co przeczytałam u niego jest prawdą.....:roll: :roll: [SIZE=5]Menrzuś - nie zostawiaj nas[/SIZE] :placz: :placz: przecież ty jesteś jednym ze słoneczek, które dają ciepełko i powodują, że się uśmiechamy... [SIZE=1](wybaczcie wszystkie inne słoneczka, że was nie wymienię z nazwiska, ale tu o ważną sprawę chodzi ;) )[/SIZE][/quote] Ależ ja Ciebie Słonko wcale nie opuszczam :calus: [SIZE=5]dawaj foty :diabloti:[/SIZE] Quote
apple Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Menrzuś']No dobra - cieniasta :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffffffffffffffff:obrazic: P.S. a poza tym Agniesta zawsze może zajrzeć do naszego kurniczka:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 macie swój prywatny kurniczek ? :cool3: fju, fju..... a dużo tam, jeszcze wolnych grządek? trudny jakiś ten weekend....nostalgiczny.... Quote
Menrzuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Agniest']macie swój prywatny kurniczek ? :cool3: fju, fju..... a dużo tam, jeszcze wolnych grządek? trudny jakiś ten weekend....nostalgiczny....[/quote] Specjalnie dla Ciebie i Creditki dwie sam wymodziłem :evil_lol: Bo pogoda do bani :shake:......:calus: Quote
apple Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Specjalnie dla Ciebie i Creditki dwie sam wymodziłem :evil_lol: Bo pogoda do bani :shake:......:calus:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie tak sam.....z moją skromną pomocą:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale mam szeroką dogomanię:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 co z tym dogo?.... nie umiem się zalogować.....potem nie da się nic napisać..... PS: a czy ktoś mnie może uświadomić w temacie miejsca potajemnych spotkań?.... Quote
apple Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Agniest']co z tym dogo?.... nie umiem się zalogować.....potem nie da się nic napisać..... PS: a czy ktoś mnie może uświadomić w temacie miejsca potajemnych spotkań?....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już Cię uświadamiam na PW:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie tak sam.....z moją skromną pomocą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale mam szeroką dogomanię:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaaa.....a Ty chciałaś ją na różowo przemalować - dobrze, że piersią zasłoniłem :evil_lol: Quote
apple Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....a Ty chciałaś ją na różowo przemalować - dobrze, że piersią zasłoniłem :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo brakowało tam kobiecej ręki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo brakowało tam kobiecej ręki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] idę z odsieczą Japuszko :lol: na ścianach zaplanowałm białe baranki, pod nimi łączka ukwiecona, a pod sufitem niebieskie chmurki i wieeeeeeelkieeeee słoneczko...... Podoba sie wam? :evil_lol:;) Quote
apple Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Agniest']idę z odsieczą Japuszko :lol: na ścianach zaplanowałm białe baranki, pod nimi łączka ukwiecona, a pod sufitem niebieskie chmurki i wieeeeeeelkieeeee słoneczko...... Podoba sie wam? :evil_lol:;)[/quote] [COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]jak dla mnie BOMBA ale obiecaj, że łąka będzie z rózowych kwiatuszków:razz: czekamy!!!:loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
credita Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no o co tu chodzi nie potrafię się wczuć kochani :hmmmm: Pozdrawiam:loveu: Quote
apple Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='credita']no o co tu chodzi nie potrafię się wczuć kochani :hmmmm: Pozdrawiam:loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to nie wiesz...przecież wysyłałam Ci pw z zaproszeniem do kurnika:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 o kule skrzynka pełna zaraz czyszczę prześlij jeszcze raz jak możesz :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Agniest Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witanko :multi: dawno tu nie zaglądałam....:oops::oops: ale spieszę donieść, że u nas wszystko OK :loveu: Pozdrowionka! Quote
Menrzuś Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Agniest']Witanko :multi: dawno tu nie zaglądałam....:oops::oops: ale spieszę donieść, że u nas wszystko OK :loveu: Pozdrowionka![/quote] Streszczenie Ci wyszło idealnie :evil_lol: Czymnij się ciepło ;) Quote
Agniest Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 prawda, że krótkie i rzeczowe? :evil_lol: :eviltong: niech będzie - rozwinę nieco: suczydła całymi dniami grzeją doopki na podwórku, zdarzyło im się nawet uciec ze dwa razy tego lata :diabloti: taki mały spacerek po okolicy :evil_lol: . Quote
Menrzuś Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Agniest']prawda, że krótkie i rzeczowe? :evil_lol: :eviltong: niech będzie - rozwinę nieco: suczydła całymi dniami grzeją doopki na podwórku, zdarzyło im się nawet uciec ze dwa razy tego lata :diabloti: taki mały spacerek po okolicy :evil_lol: .[/quote] Skrótowość to Twoja domena :diabloti: Wklej jakąś fotkę, bo już nie pamiętam jak one wyglądają :roll: I wyślij do Creditki smska - dawno się nie odzywała. Zaczynam się już martwić :shake: Quote
lilith27 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja zapraszam i proszę o pomoc chociaż, aby banerek pobrać [URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-banerek-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5986/26082009249.jpg[/IMG][/URL] przepraszam za spam Quote
Menrzuś Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='rebellia']Agniest co u Was słychać? :)[/quote] Sama powiedz co u Ciebie słychać - wpadasz tu raz na ruski rok i ani be, ani me, ani kukuryku :mad: ;) Quote
rebellia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Sama powiedz co u Ciebie słychać - wpadasz tu raz na ruski rok i ani be, ani me, ani kukuryku :mad: ;)[/quote] No co no, młodego bawię, noce zarywam, doktorat robię, sam mjut :razz: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='rebellia']No co no, młodego bawię, noce zarywam, doktorat robię, sam mjut :razz: :eviltong:[/quote] No to ociupinkę tego mJodu mogłabyś tu kapnąć :cool3: Quote
Recommended Posts