credita Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 o matko samolot nigdy w życiu,3 lata temu wygrałam wycieczkę do Grecji,na szczęście można było ją odstąpić polecieli moi rodzice :evil_lol: Moje pokłony kochana że masz odwagę czekam na relacje z podróży ;) Quote
Agniest Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Słoneczka moje :multi: chyba wasze kciuki pomogły, bo lot był super, trochę tylko uszka zatykało, ale oczywiście żułam gumę :evil_lol: Kijów zrobił na mnie ogromne wrażenie..... bardzo duże miasto - ponoć 4 mln mieszkańców, tak mówili miejscowi - centrum bardzo ładne, dużo zabytków, ale peryferie to niekończące się osiedla bloków takich jak u nas, albo nawet bardziej zaniedbanych..... ogólnie mówi się, że u nich straszny kryzys - ale w Kijowie tego nie widać - co trzeci samochód to Lexus, a co drugi BMW :evil_lol: no i jeżdżą jak chcą - wolna amerykanaka :evil_lol:, ale oczywiście wszyscy powtarzali, że aby poznać prawdziwą Ukrainę trzeba się wybrać poza stolicę - tam ponoć ludzie jeżdzą nadal furmankami..... acha ! Ukrainki są bardzo ładne! Trudno jest spotkać brzydką dziewczynę :cool3: a jeszcze trudniej grubaskę! a jak wróciłam, Dominik z mężulkiem czekali na lotnisku z bukietem róż! Mąż później śmiał się, że straszny obciach - bo byli jedyni z kwiatami na lotnisku :evil_lol: dla mnie żaden obciach - było bardzo sympatycznie ;) Quote
apple Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Agniest']Słoneczka moje :multi: chyba wasze kciuki pomogły, bo lot był super, trochę tylko uszka zatykało, ale oczywiście żułam gumę :evil_lol: Kijów zrobił na mnie ogromne wrażenie..... bardzo duże miasto - ponoć 4 mln mieszkańców, tak mówili miejscowi - centrum bardzo ładne, dużo zabytków, ale peryferie to niekończące się osiedla bloków takich jak u nas, albo nawet bardziej zaniedbanych..... ogólnie mówi się, że u nich straszny kryzys - ale w Kijowie tego nie widać - co trzeci samochód to Lexus, a co drugi BMW :evil_lol: no i jeżdżą jak chcą - wolna amerykanaka :evil_lol:, ale oczywiście wszyscy powtarzali, że aby poznać prawdziwą Ukrainę trzeba się wybrać poza stolicę - tam ponoć ludzie jeżdzą nadal furmankami..... acha ! Ukrainki są bardzo ładne! Trudno jest spotkać brzydką dziewczynę :cool3: a jeszcze trudniej grubaskę! a jak wróciłam, Dominik z mężulkiem czekali na lotnisku z bukietem róż! Mąż później śmiał się, że straszny obciach - bo byli jedyni z kwiatami na lotnisku :evil_lol: dla mnie żaden obciach - było bardzo sympatycznie ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pożycz mi twojego męża ja będę wracała z zagranicy cooo? Please:modla::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 To następnym razem nawet nie zauważysz, że samolot startuje :evil_lol: Mi to się marzy wyjazd do Lwowa....z różnych zresztą względów ;) Quote
apple Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Beruś Agniestko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] p.s A ja to bym chciała na Nową Zelandię:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Beruś Agniestko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]p.s A ja to bym chciała na Nową Zelandię:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja mówiłem o Ukrainie :eviltong:....mam też miejsca na świecie do których też chciałbym kiedyś dotrzeć ;) Quote
apple Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja mówiłem o Ukrainie :eviltong:....mam też miejsca na świecie do których też chciałbym kiedyś dotrzeć ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty:cool1::evil_lol: Ehhhh mnie to chyba nie będzie dane:shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coś ty:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ehhhh mnie to chyba nie będzie dane:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A Ty cos taka rozkojarzona? Wiosna? Quote
apple Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty cos taka rozkojarzona? Wiosna?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyy a co?:roll::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rebellia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A kuku :evil_lol: Pozdrawiam Was wiosennie :p Quote
credita Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no Agniestko moje gratulacje! Ukrainki ładne i szczupłe a odzywa się ta gruba i brzydka:crazyeye:no a męża to masz Lux ja kwiaty na urodziny tylko dostaję ;) Quote
Menrzuś Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='rebellia']A kuku :evil_lol: Pozdrawiam Was wiosennie :p[/quote] O rany.....to Ty żyjesz? :crazyeye: :multi::loveu: Quote
rebellia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Menrzuś']O rany.....to Ty żyjesz? :crazyeye: :multi::loveu:[/quote] ba i nawet jest nas więcej :loveu: :multi: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='rebellia']ba i nawet jest nas więcej :loveu: :multi:[/quote] Właśnie widzę, że nosisz kogoś ;).......trzymaj się :thumbs: Quote
apple Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa........Credita świete słowa...Rebelia - spij...przede wszystkim duuuuż śpij:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 no rebellia szybkiego porodu życzę a póki co rozkoszuj się jeszcze stanem błogosławionym ;) Quote
Menrzuś Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 W razie czego, to poczaruję ;) Rebelia - cudownych dni :multi: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Agniestka....wiesz co? Strzelam focha :obrazic: Quote
Agniest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Menrzusiu nie fochaj proszę ;) ranisz moje serduszko........:cool3: cześć moje wszystkie słoneczka :multi: Suczydła mają wybieg od rana do nocy, grzeją doopska w słoneczku i są szczęśliwe ;) ja niestety nie..... bo siedzę w pracy od rana do nocy...... Quote
Agniest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='credita']no Agniestko moje gratulacje! Ukrainki ładne i szczupłe a odzywa się ta gruba i brzydka:crazyeye:no a męża to masz Lux ja kwiaty na urodziny tylko dostaję ;)[/quote] prawdę mówiąc to zaczęłam się zastanawiać czy mi go nie podmienili...:evil_lol: Quote
Agniest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='rebellia']A kuku :evil_lol: Pozdrawiam Was wiosennie :p[/quote] Hej :multi: strasznie gratuluję ;) napisz więcej.... Quote
Agniest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Beruś Agniestko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] p.s A ja to bym chciała na Nową Zelandię:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a kto by na tą Zelandię nie chciał.......achhhhh....;) Quote
apple Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Agniest']a kto by na tą Zelandię nie chciał.......achhhhh....;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem ...ale ja na pewno TAK:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Agniest']Menrzusiu nie fochaj proszę ;) ranisz moje serduszko........:cool3: cześć moje wszystkie słoneczka :multi: Suczydła mają wybieg od rana do nocy, grzeją doopska w słoneczku i są szczęśliwe ;) ja niestety nie..... bo siedzę w pracy od rana do nocy......[/quote] No proszę - wystarczy tupnąć nogą, a od razu się znajdujesz :diabloti: A Żabulec już Betki nie podgryza? Słonecznego dzionka :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem ...ale ja na pewno TAK:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No się zdecyduj, bo zrozumiałem, że na "nie chciał" jesteś na "tak" :evil_lol: Quote
Recommended Posts