Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma tak.......kobieta musi mieć troszkę tajemniczości:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Takiej tajemniczej to se w uchu nie dam grzebać :eviltong:

Witankoooooo poranne Gospodyni :multi::loveu:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Takiej tajemniczej to se w uchu nie dam grzebać :eviltong:

Witankoooooo poranne Gospodyni :multi::loveu:[/quote]

Ojjj no : pokazywałam jak byłam mała a teraz się wstydzę

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiesz co? Ja mam ten sam problem :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie odgapiaj:eviltong:

Cześć Agniestko i jak tam twój domowy necik?:razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie odgapiaj:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Agniestko i jak tam twój domowy necik?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
To chyba drogą kropelkową się roznosi :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To chyba drogą kropelkową się roznosi :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co? Odgapiactwo czy internet?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ten problem :eviltong:........skup się :evil_lol:[/quote]
:eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Jestem skupiona.....tylko szyframi mi tu gadasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] Jestem skupiona.....tylko szyframi mi tu gadasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Taaa.....skupiona już na łóżku i dlatego taka śpiąco-rozkojarzona :eviltong::evil_lol:

Posted

Mam wielką przyjemność wklejenia paru fotek z wyprawy w góry Agniestkowych chłopaków :multi:

Komentarz będzie pewnie niebawem ;)

[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4780/s5002907.jpg[/IMG]

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3971/s5002917.jpg[/IMG]

[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/830/s5002922.jpg[/IMG]

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1784/s5002936.jpg[/IMG]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkGreen]jeeee tak chłopak smigał ze nawet na focie go cięzko złapać.....a mandatu nie zarobił?:evil_lol:
[url]http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1nMTguaW1hZ2VzaGFjay51cy9pbWcxOC8zOTcxL3M1MDAyOTE3LmpwZw%3D%3D&b=5[/url][/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]Taaa.....skupiona już na łóżku i dlatego taka śpiąco-rozkojarzona [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/browse.php?u=Oi8vc3RhdGljLmRvZ29tYW5pYS5wbC9mb3J1bS9pbWFnZXMvc21pbGllcy9ldmlsdG9uZ3VlLmdpZg%3D%3D&b=5[/IMG]:evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkGreen][B]Nie podgladaj:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaa tam - przecież nie nagrywam :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tego nie wiem...a co jak sie kiedyś na youtube w papilotach zobaczę?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tego nie wiem...a co jak sie kiedyś na youtube w papilotach zobaczę?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
....to będzie zbliżenie na papiloty :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież mówię, że nie nagrywam - a na mnie jak na Zawiszy :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale Zawisza nie miał kamerki:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Co się peniasz - będzie dobrze :evil_lol::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale ty możesz być takim nowoczesnym Zawiszą....a taki to nie wiadomo co ma w zanadrzu :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie zrobisz mi tego:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Przecież mówię, że nie nagrywam - a na mnie jak na Zawiszy :diabloti:

Posted

[quote name='credita']o a o tym nie wiedziałam że Agniestka necik domowy ma ,to dziewczyna się opuszcza w tej sytuacji w odwiedzinach :lol:[/quote]

Słoneczka moje - ogłaszam wszem iż pomimo moich usilnych starań nadal nie mam netu w dumku :placz: :placz: :placz:
długo by opowiadać......wszyscy operatorzy mi po kolei odmawiają, bo u nas nie ma wolnych portów i ...... nie wiadomo kiedy będą :shake:
a w TP to chyba jakaś mafia działa, bo mi port (zarezerwowany już przeze mnie) sprzed nosa sprzątnęli :mad:..... echhhh

Dziękuję Menrzuś za fotki :) jak widać chłopaki bawiły się wyśmienicie :evil_lol:
u nas wszystko OK - suczydła zdrowe, ale nadal trochę leniwe.... jeszcze wiosny nie czują :evil_lol: ..... bo jeszcze śnieg na podwórku...

Całuję was mocno i mam nadzieję do szybkiego sklikania :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Słoneczka moje - ogłaszam wszem iż pomimo moich usilnych starań nadal nie mam netu w dumku :placz: :placz: :placz:
długo by opowiadać......wszyscy operatorzy mi po kolei odmawiają, bo u nas nie ma wolnych portów i ...... nie wiadomo kiedy będą :shake:
a w TP to chyba jakaś mafia działa, bo mi port (zarezerwowany już przeze mnie) sprzed nosa sprzątnęli :mad:..... echhhh

Dziękuję Menrzuś za fotki :) jak widać chłopaki bawiły się wyśmienicie :evil_lol:
u nas wszystko OK - suczydła zdrowe, ale nadal trochę leniwe.... jeszcze wiosny nie czują :evil_lol: ..... bo jeszcze śnieg na podwórku...

Całuję was mocno i mam nadzieję do szybkiego sklikania :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O matko...Aga przeca ty nie mieszkasz na końcu świata......tam z reszta mieszka Menrzus:evil_lol: ale on ma net:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O matko...Aga przeca ty nie mieszkasz na końcu świata......tam z reszta mieszka Menrzus:evil_lol: ale on ma net:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ja też nie mogłam na początku w to uwierzyć...... jakbym się w czasie cofnęła :evil_lol: :evil_lol:.... a do Katowic mam tylko 30 km.....:roll: