Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooooo nie.....to się tylko na PW nadaje :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]"Wyczyściłam skrzynkę......mam wolne całe 20 wiadmości":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]"Wyczyściłam skrzynkę......mam wolne całe 20 wiadmości":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A ja mam prawie pełną :crazyeye:.....muszę popracować nad tym :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja mam prawie pełną :crazyeye:.....muszę popracować nad tym :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeehhh i znowu mnie odesłał z kwitkiem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-659.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Odpoczniesz sobie trochę......poopa w fotel, nogi na pufa i luuuuuuuzik :evil_lol:[/quote]

a i suczydła będą miały większy luzik :evil_lol: Beta na pewno od razu w pościel wskoczy :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ochhhh ale masz fajnie...zorganizuj sobie fajny domowy relaksik, winko.wanna, piana, świczuszki...ehhhh się rozmarzyłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nooo....się rozmarzyłaś :evil_lol: aż się taka atmosfera zrobiła..... :cool3: :cool3:

ale do wanny chyba zamiast wina książki - bo muszę się trochę pouczyć :roll:

Posted

[quote name='Agniest']a i suczydła będą miały większy luzik :evil_lol: Beta na pewno od razu w pościel wskoczy :evil_lol:[/quote]
....i nocna akupunktura na plecach :evil_lol:.......eeeeeeech:diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']nooo....się rozmarzyłaś :evil_lol: aż się taka atmosfera zrobiła..... :cool3: :cool3:

ale do wanny chyba zamiast wina książki - bo muszę się trochę pouczyć :roll:[/quote]
Przecież to ma być luzik :shake:....aleś wymyśliła :eviltong:

Posted

[quote name='Agniest']nooo....się rozmarzyłaś :evil_lol: aż się taka atmosfera zrobiła..... :cool3: :cool3:

ale do wanny chyba zamiast wina książki - bo muszę się trochę pouczyć :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaka?:roll:

Książki.........No i czar prysnął:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A tej, to tak dobrze samej, że nawet tutaj nie zajrzy :shake:.....eeeeeech :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No juz chyba cała pomarszczona od tej piany:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No juz chyba cała pomarszczona od tej piany:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ciekawe skąd znasz takie objawy wylegiwania się w pianie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To dla Ciebie takie zasuszenie to norma? :crazyeye:

Kurcze, gdzie jest ten numer do TOZu :cool1:[/quote]

nie miałam wcześniej czasu aby wdać się w tą dyskusję :evil_lol: więc robię to teraz:

Tak Beta wyglądała miesiąc temu, chciałam wam po prostu pokazać jak bardzo wycieńczyła ją ta choroba - na tym zdjęciu jest już w pełni sił, więc możecie sobie wyobrazić jak wyglądała 3 misiące temu...... totalny szkielet.....

a Żabulec jest tłuściutki.....tzn przy Becie tłuściutki :evil_lol:, bo przy Sylwie to może i zabiedzony.....:diabloti: :evil_lol: ale to już zupełnie inne kryteria :lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No juz chyba cała pomarszczona od tej piany:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

piany niestety nie było......

było chodzenie do pieca, wstawanie przed 6 rano i prosto z łóżeczka na dwór i do pieca......z pracy szybciutko do domu, wypuścić suki i do pieca......i wieczorem znowu - do pieca...... acha i ucho mi się od wiaderka urwało, w którym węgiel nosiłam (do tego pieca :evil_lol:)......

echhhhhh :evil_lol:

ale już są ;)
Dominik strasznie chciał tam jeszcze zostać...;) tyle tam śniegu....szaleli na maksa ;)

Posted

[quote name='Agniest']nie miałam wcześniej czasu aby wdać się w tą dyskusję :evil_lol: więc robię to teraz:

Tak Beta wyglądała miesiąc temu, chciałam wam po prostu pokazać jak bardzo wycieńczyła ją ta choroba - na tym zdjęciu jest już w pełni sił, więc możecie sobie wyobrazić jak wyglądała 3 misiące temu...... totalny szkielet.....

a Żabulec jest tłuściutki.....tzn przy Becie tłuściutki :evil_lol:, bo przy Sylwie to może i zabiedzony.....:diabloti: :evil_lol: ale to już zupełnie inne kryteria :lol:[/quote]
No taaaaaak.....musiałaś mi przywalić :evil_lol: Sylwa bardzo dobrze wygląda :eviltong:

Posted

[quote name='Agniest']piany niestety nie było......

było chodzenie do pieca, wstawanie przed 6 rano i prosto z łóżeczka na dwór i do pieca......z pracy szybciutko do domu, wypuścić suki i do pieca......i wieczorem znowu - do pieca...... acha i ucho mi się od wiaderka urwało, w którym węgiel nosiłam (do tego pieca :evil_lol:)......

echhhhhh :evil_lol:

ale już są ;)
Dominik strasznie chciał tam jeszcze zostać...;) tyle tam śniegu....szaleli na maksa ;)[/quote]
Aleś Ty musiała radośnie tym wiaderkiem wywijać, że ucho się urwało :evil_lol: no, no :evil_lol: "hej ho, hej ho ......do pieca by się szło" :diabloti:

Posted

:roflt:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt::roflt:...no to teraz dałas do pieca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A uchem się nie martw....zakup taczki:diabloti:

Byłam i cię nie zastałam:cool1:...ale zostawiam całusy na później;)[/B][/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agniest']Za całuski dziękuję ;)
Melduję, że żyję...... ale ostatnie 2 tygodnie były bardzo stresujące.........przeszliśmy audyt, do którego musiałam wszystko przygotować...... kosztowało mnie to mnóstwo nerwów......:shake:

ale dałam radę :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli do przodu! :thumbs:

Teraz się zrelaksuj ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Za całuski dziękuję ;)
Melduję, że żyję...... ale ostatnie 2 tygodnie były bardzo stresujące.........przeszliśmy audyt, do którego musiałam wszystko przygotować...... kosztowało mnie to mnóstwo nerwów......:shake:

ale dałam radę :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś Ty musiała radośnie tym wiaderkiem wywijać, że ucho się urwało :evil_lol: no, no :evil_lol: "hej ho, hej ho ......do pieca by się szło" :diabloti:[/quote]

:lol: taki mały krasnal z dużym wiaderkiem :evil_lol:

acha, chciałm wspomnieć, że zawarłam umowę z Orange na internet jakiś........miesiąc temu - i internetu nie mam :mad: właśnie dostałm info, że nie mogą zrealizować umowy......więc ją unieważniają........

a już myślałam, że wieczorki będę z wami spędzać....:shake:

Posted

[quote name='Agniest']:lol: taki mały krasnal z dużym wiaderkiem :evil_lol:

acha, chciałm wspomnieć, że zawarłam umowę z Orange na internet jakiś........miesiąc temu - i internetu nie mam :mad: właśnie dostałm info, że nie mogą zrealizować umowy......więc ją unieważniają........

a już myślałam, że wieczorki będę z wami spędzać....:shake:[/quote]
To tylko Orande jest na rynku? Spróbuj z kimś innym, bo Ciebie tu straaaaasznie brak :shake:
Ślij fotki czasami ;)

Miłego walentynkowania się :p

Posted

Dzięki :)

Walentynki u nas były zwyczajne....

a wczoraj miałam dzień urlopiku - żeby sobie odpocząć po tych wszystkich audytach - i wybraliśmy się z Dominikiem i małym Bartoszkiem (synek od siostry) na górkę......na doopoloty (znane również jako jabłuszka :evil_lol:) ....ale było zabawy :multi:......

Posted

[quote name='Agniest']Dzięki :)

a wczoraj miałam dzień urlopiku - żeby sobie odpocząć po tych wszystkich audytach - i wybraliśmy się z Dominikiem i małym Bartoszkiem (synek od siostry) na górkę......na doopoloty (znane również jako jabłuszka :evil_lol:) ....ale było zabawy :multi:......[/quote]J[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a to muszę gdzieś zgłosić..................tak dręczyć moich zimków:roll:

Cześć Aga:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']Dzięki :)

a wczoraj miałam dzień urlopiku - żeby sobie odpocząć po tych wszystkich audytach - i wybraliśmy się z Dominikiem i małym Bartoszkiem (synek od siostry) na górkę......na doopoloty (znane również jako jabłuszka :evil_lol:) ....ale było zabawy :multi:......[/quote]
A czy przypadkiem teraz siniaków na poopie nie leczysz? :evil_lol:

Witanko zaginiona :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple']J[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a to muszę gdzieś zgłosić..................tak dręczyć moich zimków:roll:

Cześć Aga:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zaraz tam dręczyć...:eviltong:..... przyjemność sprawiać !

Cześć Jabłuszko :lol:

Posted

[quote name='Agniest']zaraz tam dręczyć...:eviltong:..... przyjemność sprawiać !

Cześć Jabłuszko :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja tam nie wiem....dla mnie by to była średnia przyjemność jakby ktos na mnie poope posadził....no ale w sumie są różne zbĄczenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]