Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha:evil_lol: no nie wiem.....tez można by się przyczepić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale już brzmi poprawnie politycznie :razz: [SIZE=5]Agniestkaaaaaaa......[/SIZE][SIZE=2] gdzie żeś Ty ach gdzie :-([/SIZE] Quote
Agniest Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Już jestem :multi: Dla was zawsze uśmiechnięta ;), ale tak naprawdę mam dosyć.....niech ten rok się już skończy :placz: donoszę, że suczydła radzą sbie jakoś razem.....jest lepiej niż latem - nie trzeba już dzielić podwórka :evil_lol: biegają razem. Beta już wróciła do formy....je już to co Żabulec, czyli co Gusia ugotuje :evil_lol: (odstawiliśmy tą specjalną karmę i jak narazie wszystko Ok) bawi się jak szczeniaczek ;)....zadziwiające jest to co napiszę, ale rzeczywiście zachowuje się tak jakby dostała drugie życie ;) Buziaki dla was :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Agniest']Już jestem :multi: Dla was zawsze uśmiechnięta ;), ale tak naprawdę mam dosyć.....niech ten rok się już skończy :placz: donoszę, że suczydła radzą sbie jakoś razem.....jest lepiej niż latem - nie trzeba już dzielić podwórka :evil_lol: biegają razem. Beta już wróciła do formy....je już to co Żabulec, czyli co Gusia ugotuje :evil_lol: (odstawiliśmy tą specjalną karmę i jak narazie wszystko Ok) bawi się jak szczeniaczek ;)....zadziwiające jest to co napiszę, ale rzeczywiście zachowuje się tak jakby dostała drugie życie ;) Buziaki dla was :loveu:[/quote] W pracy Ciebie wykańczają? :mad:....a mniał być mNiód i orzeszki :shake: A co do Bety - to ma ten sam objaw co Argon. Po wyzdrowieniu był nie do poznania :lol: Cmokasy lecą :loveu: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agnieś już nieługo koniec roku....jeszcze tylko 1,5 mies.....wytrzymasz;) POZDROWIONKA przesylam;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Agniestka napisała: [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]"Są to zdjęcie zrobione we wrześniu."[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]Dominik i jego "tyta" - czyli pasowanie na ucznia[/SIZE] :)[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/254/s5002786xv2.jpg[/IMG] [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]Żabulec[/SIZE] [SIZE=3]w powitalnych pląsach, czyli tzw. banan.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1112/s5002791xr5.jpg[/IMG] [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]Żabulec w jesiennych promieniach słońca - pilnuje ogrodzenia.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/3627/s5002793za6.jpg[/IMG] [COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]i jeszcze raz Dominik[/SIZE] :)[/FONT][/COLOR] [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/8093/s5002789yl6.jpg[/IMG] Co jeszcze napisała, to już nie powiem :evil_lol: Nareszcie fotki....ale czemu tak mało. Trudno oczy nacieszyć. No i kurka, Bety nie widać :shake: Quote
Agniest Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dziękuję :loveu: a Betce nie robiłam fotek, bo była chora, wyglądała okropnie - szkieletor totalny..... a tak jakoś niefajnie uwieczniać chorobę na zdjęciach.... Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Agniest']Dziękuję :loveu: a Betce nie robiłam fotek, bo była chora, wyglądała okropnie - szkieletor totalny..... a tak jakoś niefajnie uwieczniać chorobę na zdjęciach....[/quote] A nie za ma co :loveu: No ale chociaż pyszczek Betki ;) Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tzw. "taniec dupaniec":loveu::evil_lol: [url]http://img152.imageshack.us/img152/1112/s5002791xr5.jpg[/url] I kawalerka......rośnie aż miło popatrzyć:loveu: [url]http://img201.imageshack.us/img201/8093/s5002789yl6.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A nie za ma co :loveu: No ale chociaż pyszczek Betki ;) Dzieńdoberek :multi:[/quote] jest, jest ;) poświęcasz swój czas dla mnie, a to już bardzo dużo ;) Betina już wygląda tak jak dawniej, czyli jak księżniczka :evil_lol:, więc postaram się ją "fotnąć" :evil_lol: Quote
Agniest Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tzw. "taniec dupaniec":loveu::evil_lol: [URL]http://img152.imageshack.us/img152/1112/s5002791xr5.jpg[/URL] I kawalerka......rośnie aż miło popatrzyć:loveu: [URL]http://img201.imageshack.us/img201/8093/s5002789yl6.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] "taniec doopaniec" :lol: :evil_lol: tylko boksie tak potrafią uroczo kręcić tymi doopalonami :evil_lol: Dominik rośnie....ech....czasami wspominam jaki był słodki gdy był w wieku 2-3 latek :loveu: właściwie nadal jest słodki..... Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Agniest']jest, jest ;) poświęcasz swój czas dla mnie, a to już bardzo dużo ;) Betina już wygląda tak jak dawniej, czyli jak księżniczka :evil_lol:, więc postaram się ją "fotnąć" :evil_lol:[/quote] A ile tego czasu było? Dobra - masz limit 50 zdjęć dziennie :razz: Noooooooo ...... ileż to trzeba się naprosić :eviltong: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Agniest']"taniec doopaniec" :lol: :evil_lol: tylko boksie tak potrafią uroczo kręcić tymi doopalonami :evil_lol: Dominik rośnie....ech....czasami wspominam jaki był słodki gdy był w wieku 2-3 latek :loveu: właściwie nadal jest słodki.....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj alez ten czas leci....mnie się wydaje ze Alę tyle co ze szpitala do domu przyniosłam....a tu już 19 mies:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 doberek :multi: ale nas zasypało ! :loveu: suczydła wiercą dziurę w drzwiach po 2 minutach od wyjścia na dwór :evil_lol: a niedzielę całą przespały.....:evil_lol:... przy kaloryferze :evil_lol: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Agniest']doberek :multi: ale nas zasypało ! :loveu: suczydła wiercą dziurę w drzwiach po 2 minutach od wyjścia na dwór :evil_lol: a niedzielę całą przespały.....:evil_lol:... przy kaloryferze :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co ty chcesz .... prawdziwe baby.....zmarzluchy:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Agniest']doberek :multi: ale nas zasypało ! :loveu: suczydła wiercą dziurę w drzwiach po 2 minutach od wyjścia na dwór :evil_lol: a niedzielę całą przespały.....:evil_lol:... przy kaloryferze :evil_lol:[/quote] Moje chłopaki za to cały czas by na śniegu były :evil_lol:.....nawet Sylwa się do nich dostosowała i szalała po zaspach :lol: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Moje chłopaki za to cały czas by na śniegu były :evil_lol:.....nawet Sylwa się do nich dostosowała i szalała po zaspach :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo Sylwę ma co grzać:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Aj tam :eviltong:....za to piszczele ma chude :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To jej kup kozaczki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo Sylwę ma co grzać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Aj tam :eviltong:....za to piszczele ma chude :shake: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To jej kup kozaczki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W try miga by zeżarła :shake:......ten typ tak ma :shake: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Menrzuś']W try miga by zeżarła :shake:......ten typ tak ma :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam gdyby to były piekne skórkowe i drogie:diabloti: bucisze to szkoda by jej było:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam gdyby to były piekne skórkowe i drogie:diabloti: bucisze to szkoda by jej było:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Skórkowe lepiej by smakowały :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Skórkowe lepiej by smakowały :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz...aleś sie uparł...nie doceniasz tej twojej Sylwy:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz...aleś sie uparł...nie doceniasz tej twojej Sylwy:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie to, że nie doceniam - ja ją przeceniam. Znam już jej zdolności w tej materii. Argon i Gacek nie niszczą np zabawek, a ona w chwilę je rozszarpuje :shake: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie to, że nie doceniam - ja ją przeceniam. Znam już jej zdolności w tej materii. Argon i Gacek nie niszczą np zabawek, a ona w chwilę je rozszarpuje :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Moze ty taki nie domyślny jestes i nie kumasz że ona chce babskie zabawki a nie chłopskie:evil_lol: dlatego je rozbraja w minutę:evil_lol::evil_lol: Myśli se pewnie....może w koncu zakuma[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moze ty taki nie domyślny jestes i nie kumasz że ona chce babskie zabawki a nie chłopskie:evil_lol: dlatego je rozbraja w minutę:evil_lol::evil_lol: Myśli se pewnie....może w koncu zakuma[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To jakie babskie zabawki mam jej zakupić? :crazyeye:.....i tylko bez świństw :diabloti: Quote
Recommended Posts