Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Na wskroś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:......albo zmasochiściłaś się :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:......albo zmasochiściłaś się :crazyeye:

:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]To drugie zdecydowanie:roll: chyba:roll: bo o zgupnięciu nic nie wiem:roll: no chyba że jest jakaś inna opcja jeszcze[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]To drugie zdecydowanie:roll: chyba:roll: bo o zgupnięciu nic nie wiem:roll: no chyba że jest jakaś inna opcja jeszcze[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
A co Ci tak oczka latają? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co Ci tak oczka latają? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taki mam efekt uboczny podczas myślenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taki mam efekt uboczny podczas myślenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To poluzuj te zwoje......relaksik :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']:sweetCyb::sweetCyb::cunao:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ależ pieknie ci to jeziorko łabedzie wychodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ależ pieknie ci to jeziorko łabedzie wychodzi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Staram się jak mogę - przecież lubisz tańce :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Staram się jak mogę - przecież lubisz tańce :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaaaaaaa ubóstwiam.....zwłaszcza jak to ty wywijasz i w dodatku w tych sexi geterkach:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaaaaaaa ubóstwiam.....zwłaszcza jak to ty wywijasz i w dodatku w tych sexi geterkach:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No taaaaaa....trochę tam nieubrany jestem:oops:

Posted

[quote name='Menrzuś']No taaaaaa....trochę tam nieubrany jestem:oops:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wstydaj..........faaaajnie jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wstydaj..........faaaajnie jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Aaa tam - jeszcze Agniestka powie, że w jej pokoiku z gołą.....latam :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaa tam - jeszcze Agniestka powie, że w jej pokoiku z gołą.....latam :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to z gołą......przeca ona odziana w .......geterki:evil_lol::diabloti:

Takie masz czy jakis inny model:razz:
[url]http://baletowa.infoo.net/Zysk_balet_070405.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to z gołą......przeca ona odziana w .......geterki:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Takie masz czy jakis inny model:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://baletowa.infoo.net/Zysk_balet_070405.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czyś Ty zgoopŁa??? :shocked!:...przecież on wygląda jak kawałek rowera :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czyś Ty zgoopŁa??? :shocked!:...przecież on wygląda jak kawałek rowera :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rozumiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rozumiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No a z czego rower się składa?

CUś dzisiaj rozkojarzona jesteś jak Iza z "Łomo" :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No a z czego rower się składa?

CUś dzisiaj rozkojarzona jesteś jak Iza z "Łomo" :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No z kółek, ramy i kierownicy....a jak kółko to on nie wyglada, jak kierownica tez nie więc pozostaje rama:roll: No chyba że mówisz o dzwoneczku:evil_lol::diabloti:

Nie jestem rozkojarzona - tylko ty jakoś szyfrem gadasz:roll::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No z kółek, ramy i kierownicy....a jak kółko to on nie wyglada, jak kierownica tez nie więc pozostaje rama:roll: No chyba że mówisz o dzwoneczku:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie jestem rozkojarzona - tylko ty jakoś szyfrem gadasz:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:mdleje:.......boszszsz

A na co jadąc stopami się naciska? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']:mdleje:.......boszszsz

A na co jadąc stopami się naciska? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A a a a a na pedały:roll: O tym nie pomyślałam:roll::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A a a a a na pedały:roll: O tym nie pomyślałam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
To jest słowo niezbyt poprawne politycznie, więc lepiej, że to Ty powiedziałaś :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest słowo niezbyt poprawne politycznie, więc lepiej, że to Ty powiedziałaś :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]to już nie można uzwać tego słowa Fcale:roll: to na co ja na ciskam jak jade?:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]to już nie można uzwać tego słowa Fcale:roll: to na co ja na ciskam jak jade?:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dymadło rowerowe :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']dymadło rowerowe :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha:evil_lol: no nie wiem.....tez można by się przyczepić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]