apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']No już bez przesady - przecież nie ciągniesz odwłokiem po podłodze :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze nie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]hej :multi: masz rację Appelko - my kobiety musimy tyle na swoich barkach dźwigać :evil_lol:, a faceci co? nawet zmarszczek mają mniej..... chociaż tyle, że czasami im łysinka wychodzi :evil_lol: ;-)[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja nie wiem jak to jest ale to życie to nas jakoś tak bardziej doświadcza.....i co z tego mamy.......nic:shake::evil_lol: A Menrzuś to zaraz ci powie ze jego łysienie nie dotyczy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Agniest']hej :multi: masz rację Appelko - my kobiety musimy tyle na swoich barkach dźwigać :evil_lol:, a faceci co? nawet zmarszczek mają mniej..... chociaż tyle, że czasami im łysinka wychodzi :evil_lol: ;)[/quote] Mi tam żadna łysinka nie wychodzi :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze nie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B]Mniej kluch, a wszystko bedzie ok :eviltong::diabloti:[/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja nie wiem jak to jest ale to życie to nas jakoś tak bardziej doświadcza.....i co z tego mamy.......nic:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A Menrzuś to zaraz ci powie ze jego łysienie nie dotyczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A skąd Ty to wiedziałaś, co? :razz: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']A skąd Ty to wiedziałaś, co? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kiedy ja ubóstwiam kluchy:placz: I to następny dowód na to jak my kobiety mamy ciężko, nawet nie mozemy jeść tego co lubimy bo trzeba dbać o linię:placz: No jak to skąd...........chyba to już gdzieś słyszałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kiedy ja ubóstwiam kluchy:placz: I to następny dowód na to jak my kobiety mamy ciężko, nawet nie mozemy jeść tego co lubimy bo trzeba dbać o linię:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to skąd...........chyba to już gdzieś słyszałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mnie byś na kluchy nie wzięła :evil_lol: Ty to masz pamięć :diabloti: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Mnie byś na kluchy nie wzięła :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty to jak mój TZ nic tylko mięcho i mięcho.....ja sie mogę bez mięcha obejść[/B][/COLOR][/FONT] :roll: Ty to masz pamięć :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wybiórczą:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wybiórczą:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale ja za mięchem wcale nie przepadam....to też powinnaś pamiętać :eviltong: Właśnie widzę :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale ja za mięchem wcale nie przepadam....to też powinnaś pamiętać :eviltong: Właśnie widzę :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahahahahaha:evil_lol: No to co ty lubisz...mięcho nie, kluchy nie.......to co ziemniory:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to co ty lubisz...mięcho nie, kluchy nie.......to co ziemniory:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ziemniory jako dodatek.....chociaż zamiast ziemniorów wolę np kaszkę gryczaną ..... mmmmmmmm:p Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Ziemniory jako dodatek.....chociaż zamiast ziemniorów wolę np kaszkę gryczaną ..... mmmmmmmm:p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale co do tej kaszki jak mięsko niet:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale co do tej kaszki jak mięsko niet:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a [SIZE=4]sosik :multi:[/SIZE][SIZE=2]....... :evil_lol:[/SIZE] Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']a [SIZE=4]sosik :multi:[/SIZE][SIZE=2]....... :evil_lol:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O matko to mój Tz by powiedział ze na tych sosikach długo nie pociagnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O matko to mój Tz by powiedział ze na tych sosikach długo nie pociagnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jeszcze suróweczki do tego.....ale najlepsza to jest dobra rybka :razz: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']jeszcze suróweczki do tego.....ale najlepsza to jest dobra rybka :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oooooo tak w tej kwestii się zgadzamy;) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oooooo tak w tej kwestii się zgadzamy;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No to jak się zgadzamy, to co mi tu o kluchach mówisz.....klucha do rybki nie konweniuje :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']No to jak się zgadzamy, to co mi tu o kluchach mówisz.....klucha do rybki nie konweniuje :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mnie tam do klusek wszystko konweniuje:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mnie tam do klusek wszystko konweniuje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :mdleje: No i do doopy z całym tym przekonywaniem :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']:mdleje: No i do doopy z całym tym przekonywaniem :shake: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo w tej kwestii to ja jestem niereformowalna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo w tej kwestii to ja jestem niereformowalna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ładna pogoda dzisiaj była u Ciebie? :razz::evil_lol: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Ładna pogoda dzisiaj była u Ciebie? :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj głooptasie :evil_lol: ładna.............a u ciebie?:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj głooptasie :evil_lol: ładna.............a u ciebie?:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ajjj mądralińska :diabloti: taka se :evil_lol: Quote
apple Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ajjj mądralińska :diabloti: taka se :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzzz co za konwersacja...powalająca:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coś ty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzzz co za konwersacja...powalająca:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Poważnie :p Bo jak tu rozmawiać czekając na odpowiedź cały dzień :placz: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Poważnie :p Bo jak tu rozmawiać czekając na odpowiedź cały dzień :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jak............wiesz na jedno to lepiej.....masz dłuższy czas na wymyslenie ciętej riposty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jak............wiesz na jedno to lepiej.....masz dłuższy czas na wymyslenie ciętej riposty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A jak ja mam Ciebie ciąć tą ripostą? :crazyeye: Quote
Recommended Posts