Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Pozdrowienia pozdrowieniami......ale gdzie są foty? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ni ma....obiecanki cacanki a głupiemu radosc:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie Betka kabelek zjadła :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]powiedz mi co to jest z tymi kabelkami Iza też ciągle ma z kabelkiem problem......ja z moim kabelkiem nie mam żadnych problemów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]powiedz mi co to jest z tymi kabelkami Iza też ciągle ma z kabelkiem problem......ja z moim kabelkiem nie mam żadnych problemów:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To jest takie srutu-tutu :diabloti:....ja też nie mam jakoś problemów, chociaż kabelka nie używam - mało jest praktyczny

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest takie srutu-tutu :diabloti:....ja też nie mam jakoś problemów, chociaż kabelka nie używam - mało jest praktyczny[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie!

A tylko by tego brakowało zebyś miał problemy z kablkiem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie![/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tylko by tego brakowało zebyś miał problemy z kablkiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Przecież muszą cUś napisać. Lepiej zwalić na kabelek niz napisać - "głowa mnie boli" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież muszą cUś napisać. Lepiej zwalić na kabelek niz napisać - "głowa mnie boli" :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buahahaahhahahahahahahahahaha:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buahahaahhahahahahahahahahaha:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ciekawe, czy Agniestka tez się tak roześmieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciekawe, czy Agniestka tez się tak roześmieje :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wydaje się ze ma troche dystansu do siebie i zasmieje się nawet głośniej niż ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Oby bo inaczej siwy dym i czarne chmury:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wydaje się ze ma troche dystansu do siebie i zasmieje się nawet głośniej niż ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oby bo inaczej siwy dym i czarne chmury:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A ja czuję, że wpadnie tutaj z pałami i będzie wywijac nimi jak Bruce Lee :evil_lol:.... czacha, nera, odwłok.......:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja czuję, że wpadnie tutaj z pałami i będzie wywijac nimi jak Bruce Lee :evil_lol:.... czacha, nera, odwłok.......:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee no myśle ze nerke ci oszczędzi:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee no myśle ze nerke ci oszczędzi:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nooooooo.......tylko którą? :hmmmm:.......:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']nooooooo.......tylko którą? :hmmmm:.......:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tego to już nie wiem.......to zalezy którą nerą sie nastawisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tego to już nie wiem.......to zalezy którą nerą sie nastawisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To może lepiej penpuszek nadstawię :roll:.....kaloryferek zamortyzuje walnięcie. A jak się Agniestce omsknie? Lepiej jednak nery - to parzysty w końcu organ :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To może lepiej penpuszek nadstawię :roll:.....kaloryferek zamortyzuje walnięcie. A jak się Agniestce omsknie? Lepiej jednak nery - to parzysty w końcu organ :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee pempuszka nie nastawiaj:shake:.....stamtąd już niedaleko do:oops:......a zresztą co ja ci bede mówić sam wiesz:evil_lol:

Taaak jedną nerkę możesz za nas dwoje poświęcić......zgadzam się:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee pempuszka nie nastawiaj:shake:.....stamtąd już niedaleko do:oops:......a zresztą co ja ci bede mówić sam wiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaak jedną nerkę możesz za nas dwoje poświęcić......zgadzam się:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dobra.....jestem zwarty i gotowy. Tylko kiedy Agniestka przyjdzie? Bo, kurka, jak długo odwłok dam radę naprężać? :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra.....jestem zwarty i gotowy. Tylko kiedy Agniestka przyjdzie? Bo, kurka, jak długo odwłok dam radę naprężać? :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ćwicz mięśnie - cwicz:diabloti:.........bossszzz ale bedziesz ciacho potem:evil_lol:;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ćwicz mięśnie - cwicz:diabloti:.........bossszzz ale bedziesz ciacho potem:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Ciacho? :crazyeye::mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciacho? :crazyeye::mdleje:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie padaj na twarz bo bedziesz plaskate ciacho:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie padaj na twarz bo bedziesz plaskate ciacho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
taka plaskata amerykanka? :razz:.....toż ona jest najtańsza :shake::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']taka plaskata amerykanka? :razz:.....toż ona jest najtańsza :shake::placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No sam widzisz musisz trzymać pion:evil_lol:

Hej Agniestka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No sam widzisz musisz trzymać pion:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hej Agniestka:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A jakie ciacho jest pionowe? No jakie? :shake:........eeeeech

Czeeeeee Agniestka :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jakie ciacho jest pionowe? No jakie? :shake:........eeeeech

Czeeeeee Agniestka :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sękacz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wydaje się ze ma troche dystansu do siebie i zasmieje się nawet głośniej niż ja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Oby bo inaczej siwy dym i czarne chmury:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Menrzuś']A ja czuję, że wpadnie tutaj z pałami i będzie wywijac nimi jak Bruce Lee :evil_lol:.... czacha, nera, odwłok.......:diabloti:[/quote]

ale się uśmiałam :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja z pałami ????? Menrzuś - myślałam, że mnie lepiej znasz :evil_lol:

Już się tłumaczę z mojej nieobecności:

Mam problem z Betką - po tym zabiegu nie wygląda najlepiej - sam szkielet, jak na nią patrzę to jakbym widziała Żabe na zdjęciu tuż po zabraniu ze schroniska.... albo te wszystkie bidy......ale to jedna sprawa.
Pisałam wam, że miała jakieś zapalenie kikuta macicy i krwawiła - to w lipcu. Dostała antybiotyki i wszystko było OK. Aż do niedzieli. Dostała takiego krwotoku (z dróg rodnych) że myśleliśmy że się wykrwawi...... w poniedziałek byłam przy niej, trochę ustało, bo dostaliśmy leki przeciw krwotoczne......

ale dla mnie to nie jest leczenie - zatamowac krwotok i co? co dalej ? trochę mnie już denerwują ci weterynarze.....:shake: