Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Gdzie:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

:diabloti:[/quote]
Tutaj :sweetCyb:....tutaj :sweetCyb:..... tuuuuuuuuuuuuuuuu :sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tutaj :sweetCyb:....tutaj :sweetCyb:..... tuuuuuuuuuuuuuuuu :sweetCyb::sweetCyb:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No i czego tak skczacze przecież widze:cool1:

Boszzzz co za nadpobudliwość:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i czego tak skczacze przecież widze:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Boszzzz co za nadpobudliwość:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To co się goopio pytasz "gdzie?" :eviltong:

Bo jeszcze upału nie ma - za 2 godziny zapadnę w letarg :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To co się goopio pytasz "gdzie?" :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak sobie..............:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Bo jeszcze upału nie ma - za 2 godziny zapadnę w letarg :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Letarg:crazyeye:.......................to Gacek już się uspokoił:roll:..............czy mu coś dosypujesz do wody:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Letarg:crazyeye:.......................to Gacek już się uspokoił:roll:..............czy mu coś dosypujesz do wody:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Noooooo......będę jak śnięta ryba (ale jeszcze nie śmierdząca :evil_lol:)

Mówię mu - "śpij".....i Gacek śpi :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooo......będę jak śnięta ryba (ale jeszcze nie śmierdząca :evil_lol:)

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tego to nie sprawdze:diabloti: musze uwierzyć na słowo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Mówię mu - "śpij".....i Gacek śpi :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaaaaaa narkan do wody i spij Gacuś Śpij...............................:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaaaaaa narkan do wody i spij Gacuś Śpij...............................:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Narkan do wody to Alfie jak dużo marudzi :diabloti:

Posted

to by się Żabulce przydało......:evil_lol: kiedy jej się agresor włącza.....

nie jestem jeszcze na urlopie Creditko, ale mam ostatnio tyle na głowie.....

po pierwsze: suczydła ciągle się gryzą :shake:
Żabulec jest nieobliczlany.
Podam przykład: nie mogą biegać razem po podwórku więc zwykle gdy jedna biega druga jest zamknięta w domu, ale ostatnio ładna pogoda więc myślę sobie że można jedną przypiąć na smyczy do drzewka, żeby sobie chociaż na trawce leżała a nie w zamkniętym domu, pdczas gdy druga biega, a potem zmiana. Kiedy Beta biega, nie zwraca uwagi na przypiętego Żabulca, kiedy przypięliśmy Betę a Żabulca wypuściliśmy żeby sobie pobiegała ta od razu podbiegła do Bety i rzuciła się na nią....zaczęła ją gryźć - Beta nie miała szans przypięta do drzewa.....:shake:
dlaczego ona to robi ?????????

po drugie: Beta ma cieczkę :crazyeye: przecież jest po sterylce..... normalnie krwawi od tygodnia i wszystko wygląda jak przy cieczce..... przychodzą psy na podwórko....
dzwonię do weta a on mówi, że to niemożliwe.....:shake: dzisiaj jedziemy z nią do kliniki......
poza tym jest potwornie chuda...

zwykle jestem pełna optymizmu i nigdy się nie poddaję, ale teraz...... siedziałam w ten weekend i ryczałam......co tu zrobić z Zabulińska ? poprosiłam męża o zbudowanie płotka przez środek podwórka tak żeby mogły biegać każda po "swoim" terenie, ale to nie rozwiązuje problemu...

trzymajcie się kochani :multi:

Posted

Ja nigdy nie zakładałem i nic nie wskazuje na to, że założę bokserowi kagańca - ale chyba powinnaś Żabie założyć. Może coś jej tam w głowie zaświta jakaś myśl, że nie wolno gryźć? Sam nie wiem :shake:

Posted

może...... ale ten kaganiec, który mam, jest łatwo zdjąć, muszę chyba kupić taki materiałowy namordnik......

a Beta ma jakieś zapalenie kikuta macicy (czyli tego co z niej zostało).....dlatego krwawi...echhhhh......dostała dwa zastrzyki, w piątek następny.....

pozdrawiam was mcno :)

Posted

[quote name='Agniest']może...... ale ten kaganiec, który mam, jest łatwo zdjąć, muszę chyba kupić taki materiałowy namordnik......

a Beta ma jakieś zapalenie kikuta macicy (czyli tego co z niej zostało).....dlatego krwawi...echhhhh......dostała dwa zastrzyki, w piątek następny.....

pozdrawiam was mcno :)[/quote]
Są kagańce dla bokserów, a te namordniki to tylko są męczarnią dla psiaków - to oczywiście moja opinia. Nigdy bym nie założył takiego cuś psowi i to do tego w lecie :shake:

Ten rok to chyba nie będzie z tych najszczęśliwszych - ciągle się coś u Ciebie dzieje :shake:

trzymaj się :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=7]SUONKA:grins:[/SIZE]
Życzę:evil_lol:

I wracaj szybko:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Menrzuś']..... a słonka jest do chorery dzisiaj :evil_lol:.....miłego zbierania grzybów :multi::diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No patrzaj Agniestka jaki złośliwy:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No patrzaj Agniestka jaki złośliwy:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No przecież z młodym nie będą się po knajpach szlajać :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież z młodym nie będą się po knajpach szlajać :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dlaczemu?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczemu?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
..... bo Agniestka to dobra mamusia :eviltong:....Ty pewnie od razu do pubu byś wstąpiła, no nie? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... bo Agniestka to dobra mamusia :eviltong:....Ty pewnie od razu do pubu byś wstąpiła, no nie? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ba:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']No, nareszcie Agniestka dzisiaj ma dobrą pogodę :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Noooo nareszcie:multi: Bosszzz Menrzuś jak ty tam wytrzymujesz na tym wybrzeżu.... tam ciągle pada i pada- no jak ja byłam to świeciło słonko ale tylko dlatego że sobie je z domu przywiozłam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo nareszcie:multi: Bosszzz Menrzuś jak ty tam wytrzymujesz na tym wybrzeżu.... tam ciągle pada i pada- no jak ja byłam to świeciło słonko ale tylko dlatego że sobie je z domu przywiozłam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No tak - w tym roku to już ten deszcz przesadza trochę - chociaż mi to absolutnie nie przeszkadza. No, może na spacerkach z psami. Niech się wypada, to na urlopiku słoneczko będzie grzybkom świeciło :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No tak - w tym roku to już ten deszcz przesadza trochę - chociaż mi to absolutnie nie przeszkadza. No, może na spacerkach z psami. Niech się wypada, to na urlopiku słoneczko będzie grzybkom świeciło :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj tak w tym roku przewiduję wysyp i dlatego jade za tydzień oblookac moje miejsca:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj tak w tym roku przewiduję wysyp i dlatego jade za tydzień oblookac moje miejsca:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
a my za 10 dni....
Znowu sie Sylwie schudnie :evil_lol:.....ciekawy jestem jak to wszystko Gacek wytrzyma