Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooo to jest pewna myśl....ale watpię......on raczej nalezy do tych niereformowalnych:shake: Z resztą póki co to ma troszku racji:roll:.....ale nigdy mu tego nie powiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Terapia szokowa zawsze się przyda :evil_lol: Taaaa.....pewnie......jak już facet ma rację, to nigdy tego nie potwierdzacie :shake: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Terapia szokowa zawsze się przyda :evil_lol: Taaaa.....pewnie......jak już facet ma rację, to nigdy tego nie potwierdzacie :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No cos ty takie przyznanie się graniczy z samobójstwem......nigdy , przenigdy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No cos ty takie przyznanie się graniczy z samobójstwem......nigdy , przenigdy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Byłby wstyd jak chorera, a TZ w glorii przez tydzień by chodził? :razz: Boszsz....:shake: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Byłby wstyd jak chorera, a TZ w glorii przez tydzień by chodził? :razz: Boszsz....:shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaa rozdął y sie jak balon i myślał by ze tak w kazdej kwesti ma rację.... ooooooooo co to to nie nie nie -na to nie moge pozwolić:shake: [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co Bosszzz co bossszz?:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa rozdął y sie jak balon i myślał by ze tak w kazdej kwesti ma rację.... ooooooooo co to to nie nie nie -na to nie moge pozwolić:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co Bosszzz co bossszz?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Jakaś Ty niekumata - facetowi trzeba dać się nadąć raz na jakiś czas.... i w czasie tego nadęcia mozna dużo dla siebie zyskać :razz: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakaś Ty niekumata - facetowi trzeba dać się nadąć raz na jakiś czas.... i w czasie tego nadęcia mozna dużo dla siebie zyskać :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to daję ale tylko w kwestiach jakiś pierdułek( no wiesz kontakty,k kabelki i insze takie) ale w ważnych strategicznych kwestiach....nigdy w zyciu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to daję ale tylko w kwestiach jakiś pierdułek( no wiesz kontakty,k kabelki i insze takie) ale w ważnych strategicznych kwestiach....nigdy w zyciu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to dlatego masz tylko jedniodniowe okresy nadęcia :evil_lol: Eeeeeech........zero strategii długoterminowej :diabloti: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No to dlatego masz tylko jedniodniowe okresy nadęcia :evil_lol: Eeeeeech........zero strategii długoterminowej :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakiej długoterminowej............coś ty jak bym odpuściła w strategicznej kwestii to już bym nic do powiedzenia nie miała:roll: Nic sie nie znasz na męzczyznach:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakiej długoterminowej............coś ty jak bym odpuściła w strategicznej kwestii to już bym nic do powiedzenia nie miała:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic sie nie znasz na męzczyznach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No taaaak....widać jestem tą trzecią pcią :crazyeye: i nic nie kumkam :mdleje: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No taaaak....widać jestem tą trzecią pcią :crazyeye: i nic nie kumkam :mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No skoro tak twierdzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No skoro tak twierdzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaka raptem zgodna się zrobiłaś :crazyeye:.....mam się nadymać? :razz: :diabloti: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka raptem zgodna się zrobiłaś :crazyeye:.....mam się nadymać? :razz: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzisz jak szybko łapiesz:evil_lol: No bo wiesz to nie taka strategiczna kwestia:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz jak szybko łapiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo wiesz to nie taka strategiczna kwestia:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Wiem, wiem - masz lizaka i się ciesz - w sprawach strategicznych "JA" tu rządzę!!! - tak chciałaś napisać? :razz::evil_lol: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiem, wiem - masz lizaka i się ciesz - w sprawach strategicznych "JA" tu rządzę!!! - tak chciałaś napisać? :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Nie no so ty...:roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]Nie no so ty...:roll:[/COLOR][/B][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wiedziałem, że sie pokajasz :p :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że sie pokajasz :p :diabloti::diabloti:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
credita Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 witam Agniestko co tam u ciebie jak sytuacja z suczycami jest jakaś poprawa czy nadal stopa wojenna ? trzymam kciuki żeby jak najszybciej im minęło pozdrawiam;););) Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A gospodyni gdzie? Szlaja się po innych wątkach, a tutaj nawet nie zajrzy :mad: Normalnie nas olewa :angryy: Witanko :multi::loveu: Quote
credita Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gospodyni chyba zabiegana:loveu:witam Agniest:p Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='credita']Gospodyni chyba zabiegana:loveu:witam Agniest:p[/quote] Jak tak ciągle biega, to niedługo jak patyk będzie wyglądać :shake: :evil_lol: Quote
credita Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no a i tak jest szczuplutka,oddam jej z moich boczków :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='credita']no a i tak jest szczuplutka,oddam jej z moich boczków :evil_lol:[/quote] No a jak Twoje? Wytapiają się? :razz: Quote
credita Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no wiesz co Menrzuś,muszę niestety nad tym pracować;) Agniestka chyba na urlop sie wybrała :p Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Hop! Hop!..............Hop! Hop! Jest tu ktooooooo? No nic chyba musze poczekać[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='credita']no wiesz co Menrzuś,muszę niestety nad tym pracować;) Agniestka chyba na urlop sie wybrała :p[/quote] Ale mam nadzieję, że idzie ku dobremu, a nie że odłożyłaś to na "później" ;) I nic nie napisała, że Ją wetnie? :crazyeye::crazyeye:..........:mad: [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Hop! Hop!..............Hop! Hop! Jest tu ktooooooo? No nic chyba musze poczekać[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR][/quote] Ja jestem :cool3: Quote
Recommended Posts