Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooo to jest pewna myśl....ale watpię......on raczej nalezy do tych niereformowalnych:shake: Z resztą póki co to ma troszku racji:roll:.....ale nigdy mu tego nie powiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Terapia szokowa zawsze się przyda :evil_lol:
Taaaa.....pewnie......jak już facet ma rację, to nigdy tego nie potwierdzacie :shake:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Terapia szokowa zawsze się przyda :evil_lol:
Taaaa.....pewnie......jak już facet ma rację, to nigdy tego nie potwierdzacie :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No cos ty takie przyznanie się graniczy z samobójstwem......nigdy , przenigdy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No cos ty takie przyznanie się graniczy z samobójstwem......nigdy , przenigdy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Byłby wstyd jak chorera, a TZ w glorii przez tydzień by chodził? :razz:

Boszsz....:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Byłby wstyd jak chorera, a TZ w glorii przez tydzień by chodził? :razz:

Boszsz....:shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaa rozdął y sie jak balon i myślał by ze tak w kazdej kwesti ma rację.... ooooooooo co to to nie nie nie -na to nie moge pozwolić:shake:

[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co Bosszzz co bossszz?:cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaa rozdął y sie jak balon i myślał by ze tak w kazdej kwesti ma rację.... ooooooooo co to to nie nie nie -na to nie moge pozwolić:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co Bosszzz co bossszz?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Jakaś Ty niekumata - facetowi trzeba dać się nadąć raz na jakiś czas.... i w czasie tego nadęcia mozna dużo dla siebie zyskać :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakaś Ty niekumata - facetowi trzeba dać się nadąć raz na jakiś czas.... i w czasie tego nadęcia mozna dużo dla siebie zyskać :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to daję ale tylko w kwestiach jakiś pierdułek( no wiesz kontakty,k kabelki i insze takie) ale w ważnych strategicznych kwestiach....nigdy w zyciu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to daję ale tylko w kwestiach jakiś pierdułek( no wiesz kontakty,k kabelki i insze takie) ale w ważnych strategicznych kwestiach....nigdy w zyciu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to dlatego masz tylko jedniodniowe okresy nadęcia :evil_lol:
Eeeeeech........zero strategii długoterminowej :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to dlatego masz tylko jedniodniowe okresy nadęcia :evil_lol:
Eeeeeech........zero strategii długoterminowej :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakiej długoterminowej............coś ty jak bym odpuściła w strategicznej kwestii to już bym nic do powiedzenia nie miała:roll:

Nic sie nie znasz na męzczyznach:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakiej długoterminowej............coś ty jak bym odpuściła w strategicznej kwestii to już bym nic do powiedzenia nie miała:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic sie nie znasz na męzczyznach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No taaaak....widać jestem tą trzecią pcią :crazyeye: i nic nie kumkam :mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']No taaaak....widać jestem tą trzecią pcią :crazyeye: i nic nie kumkam :mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No skoro tak twierdzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No skoro tak twierdzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jaka raptem zgodna się zrobiłaś :crazyeye:.....mam się nadymać? :razz:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaka raptem zgodna się zrobiłaś :crazyeye:.....mam się nadymać? :razz:

:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzisz jak szybko łapiesz:evil_lol:

No bo wiesz to nie taka strategiczna kwestia:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz jak szybko łapiesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo wiesz to nie taka strategiczna kwestia:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Wiem, wiem - masz lizaka i się ciesz - w sprawach strategicznych "JA" tu rządzę!!! - tak chciałaś napisać? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiem, wiem - masz lizaka i się ciesz - w sprawach strategicznych "JA" tu rządzę!!! - tak chciałaś napisać? :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Nie no so ty...:roll:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]Nie no so ty...:roll:[/COLOR][/B][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Wiedziałem, że sie pokajasz :p

:diabloti::diabloti:

Posted

witam Agniestko co tam u ciebie jak sytuacja z suczycami jest jakaś poprawa czy nadal stopa wojenna ? trzymam kciuki żeby jak najszybciej im minęło pozdrawiam;););)

Posted

[COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Hop! Hop!..............Hop! Hop! Jest tu ktooooooo? No nic chyba musze poczekać[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='credita']no wiesz co Menrzuś,muszę niestety nad tym pracować;) Agniestka chyba na urlop sie wybrała :p[/quote]
Ale mam nadzieję, że idzie ku dobremu, a nie że odłożyłaś to na "później" ;)
I nic nie napisała, że Ją wetnie? :crazyeye::crazyeye:..........:mad:
[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Hop! Hop!..............Hop! Hop! Jest tu ktooooooo? No nic chyba musze poczekać[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR][/quote]
Ja jestem :cool3: