Agniest Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 cześć słoneczka :multi: u nas dziś burzowo :p to znaczy zapowiada się na burzę ;) a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake: Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi: u nas dziś burzowo :p to znaczy zapowiada się na burzę ;) a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake:[/quote] A u mnie przez kolejne dwie noce były burze :multi: Słoneczko nad chmurami - jest prawie ideał :p Smażyłaś się, to teraz cierp ciało coś chciało :evil_lol:....jeszcze się złuszczysz jak jaszczurka :eviltong: Quote
Agniest Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :lmaa::obrazic: od gada mnie tutaj........ :placz: a teraz poważne pytanko: co zrobić żeby Betę mniej swędziało ? wet powiedział że jak się będzie goić to będzie swędziało, ale ona chyba tego nie może znieść i rozwaliła już ten pooperacyjny kubraczek..... ociera się o wszystko co spotka na swojej drodze.....nie wiem jak jej ulżyć..... Quote
Menrzuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Agniest']:lmaa::obrazic: od gada mnie tutaj........ :placz: a teraz poważne pytanko: co zrobić żeby Betę mniej swędziało ? wet powiedział że jak się będzie goić to będzie swędziało, ale ona chyba tego nie może znieść i rozwaliła już ten pooperacyjny kubraczek..... ociera się o wszystko co spotka na swojej drodze.....nie wiem jak jej ulżyć.....[/quote] Alfa smarowała Sylwę jakąś maścią antybiotykową od wetki, no i wapno [SIZE=1](tylko od płaza :eviltong::evil_lol:)[/SIZE] Quote
Agniest Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 my też bierzemy antybiotyk - ale nie w maści.......a wapno - dobry pomysł, ale jak go podać tyfusowi-niejadkowi :) Beta jak poczuje inny smak potrawy nie podchodzi wcale do miski........ no cóż, musi jakoś wytrzymać do piątku, po zdjęciu szwów będzie chyba lepiej..... pozdrowionka :) Quote
Menrzuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Agniest']my też bierzemy antybiotyk - ale nie w maści.......a wapno - dobry pomysł, ale jak go podać tyfusowi-niejadkowi :) Beta jak poczuje inny smak potrawy nie podchodzi wcale do miski........ no cóż, musi jakoś wytrzymać do piątku, po zdjęciu szwów będzie chyba lepiej..... pozdrowionka :)[/quote] Jak to jak? Prosto w gardło :evil_lol: Argon w żarełku tylko hepatil znosi - co innego, zawsze znajdzie otwór w faflach, żeby wypaść, a czasami gdy jest wyjątkowo niedobre, to potrafi tym czymś strzelić na odległość:loveu: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Agniestko- wróciłam i o zdrówko Bety zapytuje:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Napewno już jest lepiej. Cześć Agniestkaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi: u nas dziś burzowo :p to znaczy zapowiada się na burzę ;) a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzzz a mnie ie było:placz: Byśmy się spotkały:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzzz a mnie ie było:placz: Byśmy się spotkały:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;) cześć Japucha :multi: a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:) Quote
Agniest Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak to jak? Prosto w gardło :evil_lol: Argon w żarełku tylko hepatil znosi - co innego, zawsze znajdzie otwór w faflach, żeby wypaść, a czasami gdy jest wyjątkowo niedobre, to potrafi tym czymś strzelić na odległość:loveu:[/quote] :evil_lol: dokładnie mam tak samo :lol: tylko Żabulec je wszystko ;) i to naprawdę cieszy, kiedy micha jest wylizana :evil_lol: a u Bety zawsze pół michy zostaje, tzn. głównie makaron i warzywa - mięsko zawsze jakoś wyłuska :evil_lol: Quote
credita Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam Agniestko widzę że już po zabiegu,no to niech sie goi pozdrawiam:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Agniest']byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;) cześć Japucha :multi: a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:)[/quote] Jabłuszkową byś poznała - ciągle ma ogonek :evil_lol: [quote name='Agniest']:evil_lol: dokładnie mam tak samo :lol: tylko Żabulec je wszystko ;) i to naprawdę cieszy, kiedy micha jest wylizana :evil_lol: a u Bety zawsze pół michy zostaje, tzn. głównie makaron i warzywa - mięsko zawsze jakoś wyłuska :evil_lol:[/quote] Micha Sylwy właściwie zawsze jest wylizana - z Argonową to różnie. Fajnie jest jak już zjedzą, to myk, myk i zamieniaja się michami, żeby zapach wylizać :evil_lol: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Agniest']byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;) cześć Japucha :multi: a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeeee tam znalazły byś my się....co to dla Japkowej wszystkich przepytać - czy ty jestes Agniestka?:evil_lol: Bardzo się ciesze że Becia ok:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']Jabłuszkową byś poznała - ciągle ma ogonek :evil_lol: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No patrzaj go jaki dowciapny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No patrzaj go jaki dowciapny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p Witanko Agniestkaaaaaa :multi: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Menrzuś']No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p Witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ale nie wiem czy powinnam sie chwalić że mam ogonek:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale nie wiem czy powinnam sie chwalić że mam ogonek:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Z palemką na głowie wyglądałabyś bosssssssko :razz::evil_lol: Quote
Agniest Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Menrzuś']No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p Witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/quote] może jeszcze być o symbolice Jabłuszka, które było przyczyną wygnania ludzi z raju :evil_lol: witam :multi: dopiero dzisiaj, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilkę ;) Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Agniest']może jeszcze być o symbolice Jabłuszka, które było przyczyną wygnania ludzi z raju :evil_lol: witam :multi: dopiero dzisiaj, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilkę ;)[/quote] No co Ty.....przed wyjazdem nad morze? Żeby zaczęła kusić, jak Adama? Przecież TZ Ruskich by na mnie nasłał :shake: Miłego i fotoowocnego weekendzikuuuuuuuu :multi: Quote
Agniest Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='credita']Witam Agniestko widzę że już po zabiegu,no to niech sie goi pozdrawiam:loveu:[/quote] dziękujemy ;) dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów. [quote name='Menrzuś']No co Ty.....przed wyjazdem nad morze? Żeby zaczęła kusić, jak Adama? Przecież TZ Ruskich by na mnie nasłał :shake: Miłego i fotoowocnego weekendzikuuuuuuuu :multi:[/quote] tobie również ;) Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Agniest']dziękujemy ;) dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów. tobie również ;)[/quote] Powodzenia u weta - Sylwę musieliśmy w trójkę trzymać, a wetka tylko myślała, żeby ktoś z TOZu pod oknami nie przechodził :evil_lol: - tak darła się Quote
Agniest Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 żartujesz.....?..... prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda, a Beta ma tych szwów trochę..... Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Agniest']żartujesz.....?..... prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda, a Beta ma tych szwów trochę.....[/quote] Ale trzeba pamiętać, że to było niecałe 3 miesiące po schroniskowym wypadku - bała się jeszcze wszystkiego obcego. To nie z bólu było. Może tak samo ją unieruchomił ten technik :shake: Quote
Agniest Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :shake::shake: pamiętam...........ale wszystko się dobrze skończyło ;) uciekam i życzę miłego weekendu :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Agniest']:shake::shake: pamiętam...........ale wszystko się dobrze skończyło ;) uciekam i życzę miłego weekendu :loveu:[/quote] Miłegooooo :loveu: Quote
Recommended Posts