Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

cześć słoneczka :multi:
u nas dziś burzowo :p to znaczy zapowiada się na burzę ;)

a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi:

a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake:[/quote]

A u mnie przez kolejne dwie noce były burze :multi: Słoneczko nad chmurami - jest prawie ideał :p

Smażyłaś się, to teraz cierp ciało coś chciało :evil_lol:....jeszcze się złuszczysz jak jaszczurka :eviltong:

Posted

:lmaa::obrazic: od gada mnie tutaj........ :placz:

a teraz poważne pytanko:

co zrobić żeby Betę mniej swędziało ? wet powiedział że jak się będzie goić to będzie swędziało, ale ona chyba tego nie może znieść i rozwaliła już ten pooperacyjny kubraczek..... ociera się o wszystko co spotka na swojej drodze.....nie wiem jak jej ulżyć.....

Posted

[quote name='Agniest']:lmaa::obrazic: od gada mnie tutaj........ :placz:

a teraz poważne pytanko:

co zrobić żeby Betę mniej swędziało ? wet powiedział że jak się będzie goić to będzie swędziało, ale ona chyba tego nie może znieść i rozwaliła już ten pooperacyjny kubraczek..... ociera się o wszystko co spotka na swojej drodze.....nie wiem jak jej ulżyć.....[/quote]

Alfa smarowała Sylwę jakąś maścią antybiotykową od wetki, no i wapno

[SIZE=1](tylko od płaza :eviltong::evil_lol:)[/SIZE]

Posted

my też bierzemy antybiotyk - ale nie w maści.......a wapno - dobry pomysł, ale jak go podać tyfusowi-niejadkowi :) Beta jak poczuje inny smak potrawy nie podchodzi wcale do miski........ no cóż, musi jakoś wytrzymać do piątku, po zdjęciu szwów będzie chyba lepiej.....

pozdrowionka :)

Posted

[quote name='Agniest']my też bierzemy antybiotyk - ale nie w maści.......a wapno - dobry pomysł, ale jak go podać tyfusowi-niejadkowi :) Beta jak poczuje inny smak potrawy nie podchodzi wcale do miski........ no cóż, musi jakoś wytrzymać do piątku, po zdjęciu szwów będzie chyba lepiej.....

pozdrowionka :)[/quote]

Jak to jak? Prosto w gardło :evil_lol:

Argon w żarełku tylko hepatil znosi - co innego, zawsze znajdzie otwór w faflach, żeby wypaść, a czasami gdy jest wyjątkowo niedobre, to potrafi tym czymś strzelić na odległość:loveu:

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi:

a weekend był gorąąąąącyyyyy :loveu: cała niedzielę plażowałam się i kąpałam na Sosinie - koło Japucha :cool3: - i teraz mnie wszystko piecze .....:shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzzz a mnie ie było:placz: Byśmy się spotkały:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzzz a mnie ie było:placz: Byśmy się spotkały:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;)

cześć Japucha :multi:
a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:)

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak to jak? Prosto w gardło :evil_lol:

Argon w żarełku tylko hepatil znosi - co innego, zawsze znajdzie otwór w faflach, żeby wypaść, a czasami gdy jest wyjątkowo niedobre, to potrafi tym czymś strzelić na odległość:loveu:[/quote]

:evil_lol: dokładnie mam tak samo :lol:
tylko Żabulec je wszystko ;) i to naprawdę cieszy, kiedy micha jest wylizana :evil_lol: a u Bety zawsze pół michy zostaje, tzn. głównie makaron i warzywa - mięsko zawsze jakoś wyłuska :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;)

a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:)[/quote]
Jabłuszkową byś poznała - ciągle ma ogonek :evil_lol:

[quote name='Agniest']:evil_lol: dokładnie mam tak samo :lol:
tylko Żabulec je wszystko ;) i to naprawdę cieszy, kiedy micha jest wylizana :evil_lol: a u Bety zawsze pół michy zostaje, tzn. głównie makaron i warzywa - mięsko zawsze jakoś wyłuska :evil_lol:[/quote]

Micha Sylwy właściwie zawsze jest wylizana - z Argonową to różnie. Fajnie jest jak już zjedzą, to myk, myk i zamieniaja się michami, żeby zapach wylizać :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']byłoby ciężko w tym tłumie......ludzisków tam tyle, że trudno miejsce na kocyk znaleźć.....;)

a u Betki wszystko OK (poza swędzeniem :evil_lol:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeeee tam znalazły byś my się....co to dla Japkowej wszystkich przepytać - czy ty jestes Agniestka?:evil_lol:

Bardzo się ciesze że Becia ok:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]
[quote name='Menrzuś']Jabłuszkową byś poznała - ciągle ma ogonek :evil_lol:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No patrzaj go jaki dowciapny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No patrzaj go jaki dowciapny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p

Witanko Agniestkaaaaaa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p

Witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ale nie wiem czy powinnam sie chwalić że mam ogonek:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale nie wiem czy powinnam sie chwalić że mam ogonek:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Z palemką na głowie wyglądałabyś bosssssssko :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No a co miałem pisać - o jędrności, rumieńcu, krągłości jabłuszka? O ogonku jest najbardziej poprawnie politycznie :p

Witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/quote]

może jeszcze być o symbolice Jabłuszka, które było przyczyną wygnania ludzi z raju :evil_lol:

witam :multi: dopiero dzisiaj, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilkę ;)

Posted

[quote name='Agniest']może jeszcze być o symbolice Jabłuszka, które było przyczyną wygnania ludzi z raju :evil_lol:

witam :multi: dopiero dzisiaj, bo wczoraj wpadłam tylko na chwilkę ;)[/quote]

No co Ty.....przed wyjazdem nad morze? Żeby zaczęła kusić, jak Adama? Przecież TZ Ruskich by na mnie nasłał :shake:

Miłego i fotoowocnego weekendzikuuuuuuuu :multi:

Posted

[quote name='credita']Witam Agniestko widzę że już po zabiegu,no to niech sie goi pozdrawiam:loveu:[/quote]

dziękujemy ;) dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów.

[quote name='Menrzuś']No co Ty.....przed wyjazdem nad morze? Żeby zaczęła kusić, jak Adama? Przecież TZ Ruskich by na mnie nasłał :shake:

Miłego i fotoowocnego weekendzikuuuuuuuu :multi:[/quote]

tobie również ;)

Posted

[quote name='Agniest']dziękujemy ;) dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów.

tobie również ;)[/quote]

Powodzenia u weta - Sylwę musieliśmy w trójkę trzymać, a wetka tylko myślała, żeby ktoś z TOZu pod oknami nie przechodził :evil_lol: - tak darła się

Posted

[quote name='Agniest']żartujesz.....?..... prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda, a Beta ma tych szwów trochę.....[/quote]

Ale trzeba pamiętać, że to było niecałe 3 miesiące po schroniskowym wypadku - bała się jeszcze wszystkiego obcego. To nie z bólu było. Może tak samo ją unieruchomił ten technik :shake:

Posted

[quote name='Agniest']:shake::shake: pamiętam...........ale wszystko się dobrze skończyło ;)

uciekam i życzę miłego weekendu :loveu:[/quote]

Miłegooooo :loveu: