Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja nikogo ze schroniska nie przygarnąłem :roll:
I masz rację - nie wyobażam sobie teraz domu tylko z Argonem, chociażw łóżku jest ciaśniej :p[/quote]

oj Menrzuś, słów się czepiasz :eviltong: Żaby też nie wzięłam bezpośrednio ze schroniska (zrobiły to dziewczyny o wielkich serduchach), ale i Żaba i Sylwa mają za sobą przykrą schroniskową przeszłość.....

PS: a w swoim życiu miałam kilka "schroniskowych psów" - kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami...

Witam wszystkich w ten piękny zimowy pierwszy dzień wiosny :multi: :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']nie widziałam tego filmiku !
( a mogłabyć go wkleić w YouTube - czy jakoś tak :evil_lol: w tych sprawach ciemna masa jestem - i podać tutaj linka, tak żebyśmy mogli go wszyscy obejrzeć ? )
[/quote]
Trzeba by skompresować, a ja nie umiem. :-(

Posted

[quote name='Agniest']oj Menrzuś, słów się czepiasz :eviltong: Żaby też nie wzięłam bezpośrednio ze schroniska (zrobiły to dziewczyny o wielkich serduchach), ale i Żaba i Sylwa mają za sobą przykrą schroniskową przeszłość.....

PS: a w swoim życiu miałam kilka "schroniskowych psów" - kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami...

Witam wszystkich w ten piękny zimowy pierwszy dzień wiosny :multi: :evil_lol:[/quote]

No właśnie.....te dziewczyny. Nam też taka jedna Sylwę do domu przywiozła :roll:
Taaaaak.....prawie cały dzień wiosennie śnieżyło :evil_lol:

[quote name='Agniest'][IMG]http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/633.JPG[/IMG]

dla wszystkich, którzy o nas pamiętają :loveu: ( i dla tych innych również ;) )[/quote]

Wszystkiego......i rodzinnych świąt :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Się zastanawiam czy dobrze trafiłam :roll::hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tu pokoik Agniestki - chciałaś cuś? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tu pokoik Agniestki - chciałaś cuś? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano![/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Agniest']Jabcokowa do nas przyszła :multi::multi::multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Czyli że dobrze trafiłam....ehhhh wy to nie możecie już normalnie jak normalni Dogomaniacy zrobić fotobloga tylko was czeba kajś indziej szukac :mad::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ano![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czyli że dobrze trafiłam....ehhhh wy to nie możecie już normalnie jak normalni Dogomaniacy zrobić fotobloga tylko was czeba kajś indziej szukac :mad::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ba ! :evil_lol: bo my nie tak jak wszyscy :eviltong:
my jednostkami oryginalnymi jesteśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']ba ! :evil_lol: bo my nie tak jak wszyscy :eviltong:
my jednostkami oryginalnymi jesteśmy :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ale żeby aż tak.......nie dość ze nie fotoblog to jeszcze się trza domyślać czyja galeria czyja....bo nawet sami nie zakładają......się naszukalam :mdleje: kaff za to poproszem:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']już podaję :kaffee_2: z mlekiem bez cukru ;) (tak się szybko naumiałam :evil_lol: )

PS: aż mi się miło zrobiło że ktoś nas szukał....:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]dziękuję za kafff.........cieszkam że ci miło:loveu: Miło jest być gdzieś mile widzianym:oops:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

a wątki nie zakładane przez nas, bo to w sumie nie są galerie, tylko smutne psie historie z dobrym zakończeniem, ale tak się jakoś dziwnie rozrosły.... (Menrzusia sprawka :evil_lol: ) my jesteśmy tylko częścią tych historii, można powiedzieć - dobrym zakończeniem ;)

Posted

[quote name='Agniest']a wątki nie zakładane przez nas, bo to w sumie nie są galerie, tylko smutne psie historie z dobrym zakończeniem, ale tak się jakoś dziwnie rozrosły.... (Menrzusia sprawka :evil_lol: ) my jesteśmy tylko częścią tych historii, można powiedzieć - dobrym zakończeniem ;)[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No i tylko dlatego wam daruje te moje poszukiwania bo wy dobre psie Aniołki jestescie :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']Jabcokowa, jakimi tam Janiołkami :evil_lol: daleko mi do Janiołków co tu tyle psów uratowały.....

ot 15.00 wybiła więc do domku zmykam ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo ty jestes dopiero poczatkujacy Janiołek;)...........leć leć nalezy się wychodzić o 15.00 i ani min później:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie witają mnie tutaj - chyba za często tu bywam :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahahaha..............no chyba:evil_lol: Nie traktują cie jak gościa ale jak domownika:lol:

Witaj Agniestko polejesz kaffką?:razz:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie witają mnie tutaj - chyba za często tu bywam :shake:[/quote]

Menrzusiu witaj w naszych skromnych progach :multi::multi::multi: twoja obecność przepełnia me serce nieokiełznaną radością :sweetCyb::iloveyou::sweetCyb::bigcool::Cool!::laola:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahahahaha..............no chyba:evil_lol: Nie traktują cie jak gościa ale jak domownika:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Agniestko polejesz kaffką?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

cześć Apelko, dzisiaj byłam strasznie zajęta, więc kaff trochę spóźniony ;)

Posted

[quote name='rebellia']Proszę :)

[URL]http://www.wrzuta.pl/film/dtO611Olui/mov00229[/URL][/quote]

wielkie dzięki :loveu:

ale była chudziutka..... a chrapie tak do dziś, a może nawet głośniej :evil_lol: