Menrzuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Agniest']a co taki nie w humorku ? :evil_lol: fotki dla Menrzusia (kapciuchy super :razz:) : [/quote] A jakiś takiś niedobudzony byłem......no ale teraz to ho, ho :lol: Nareszcie fotki - domyślam się, że to szalwństwa podwórkowe z przymusowym wieczornym i porannym sikiem. Eeeeech....zazdroszczę Ci tego podwórka. A tak z drugiej strony, to nie dziwię się, że dalej Ci z nosa kapie, jak Ty prosto z łóżka idziesz na podwórko focić suczki :shake: a co tak ją tu zarzuca? :lol: [URL]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1870602313818.jpg[/URL] [quote name='Agniest']i jeszcze fotki z dzisiejszego poranka - obudził mnie dziś przepiękny wschód słońca, oczywiście zdjęcia nie oddają tego co naprawdę działo się na niebie: w rzeczywistości niebo było wręcz fioletowe (taka śliwka węgierka) przechodząc potem w róż, pomarańcz i blednąc do nijakiej szarości...[/quote] Opisałaś tak, że widzę to jakbym tam był......nijaka szarość - pięknie powiedziane :p Quote
Agniest Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Menrzuś']A jakiś takiś niedobudzony byłem......no ale teraz to ho, ho :lol: Nareszcie fotki - domyślam się, że to szalwństwa podwórkowe z przymusowym wieczornym i porannym sikiem. Eeeeech....zazdroszczę Ci tego podwórka. A tak z drugiej strony, to nie dziwię się, że dalej Ci z nosa kapie, jak Ty prosto z łóżka idziesz na podwórko focić suczki :shake: a co tak ją tu zarzuca? :lol: [URL]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1870602313818.jpg[/URL] Opisałaś tak, że widzę to jakbym tam był......nijaka szarość - pięknie powiedziane :p[/quote] wstałam z łóżka i fociłam na waszą prośbę :eviltong: a właściwie żądanie :eviltong: :evil_lol: ale dobrze, że mnie zmobilizowaliście, teraz będę wam dawkować fotki przez kilka dni :p następna porcja w poniedziałek - jutro nie wstawię bo jeszcze bym was przyzwyczaiła do codziennej porcji nowych fotek :diabloti: przy takich ptasiorach trzeba wszystko robić z rozwagą i świadomością konsekwencji :diabloti::evil_lol::eviltong: a Żabulca zarzuca bo to taka pokraka czasami :evil_lol: Menrzuś co ci będę tłumaczyć - masz to na codzień ;) Quote
Menrzuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zaraz tam żądanie - nieśmiała prośba to tylko była:oops: Z tą oszczędnością to nie przesadzaj....jakoś się tak zastałaś na tym wątku i trzeba troszkę tutaj odświeżyć atmosferę :evil_lol: :evil_lol:...moja to tak przednimi robi :diabloti: Quote
Agniest Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 aaaaaa, to wyższa szkoła jazdy :diabloti: ukłony dla Sylwy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Żaba i Sylwa - dwie terrorystki-paralityczki :diabloti: Quote
rebellia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Agniest'] (taka śliwka węgierka) [/quote] Ciotka, nie gadaj, ale kurde... chora jestem i mam zachcianki, jakbym w ciąży była... i te śliwki węgierki.... w czekoladzie.... oj oj oj :evil_lol: Quote
rebellia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Menrzuś']Żaba i Sylwa - dwie terrorystki-paralityczki :diabloti:[/quote] Tam zaraz paralityczki :diabloti: pewnie im te łapy... skostniały... z tego no... zimna. :diabloti: Jak ja patrzę na to, co za oknem... to mnie też ten... paraliż bierze. :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='rebellia']Tam zaraz paralityczki :diabloti: pewnie im te łapy... skostniały... z tego no... zimna. :diabloti: Jak ja patrzę na to, co za oknem... to mnie też ten... paraliż bierze. :diabloti:[/quote] No to musisz ciekawie wyglądać :diabloti: Quote
rebellia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Menrzuś']No to musisz ciekawie wyglądać :diabloti:[/quote] Na szczęście prócz kota, nikt tego nie widzi. :cool3: A ona mi wybacza - byle miseczka była pełna o właściwej porze! :lol: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='rebellia']Na szczęście prócz kota, nikt tego nie widzi. :cool3: A ona mi wybacza - byle miseczka była pełna o właściwej porze! :lol:[/quote] Ale co sobie pomysli to jego :evil_lol: Quote
rebellia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Menrzuś']Ale co sobie pomysli to jego :evil_lol:[/quote] Nie wnikam :evil_lol::evil_lol: Quote
Agniest Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='rebellia']Ciotka, nie gadaj, ale kurde... chora jestem i mam zachcianki, jakbym w ciąży była... i te śliwki węgierki.... w czekoladzie.... oj oj oj :evil_lol:[/quote] ja też chora :razz: a śliwki w czekoladzie jadłam ostatnio :eviltong: mamusia jak się dowiedziała, że jestem chora zadzwoniła do męża i kazała mu podjechać w drodze z pracy i taaaaaką wałówkę dostałam, że ach..... i śliwki w czekoladzie też tam były :loveu: i inne pyszności :loveu: a ciebie co zmogło ? Quote
Menrzuś Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='rebellia']Nie wnikam :evil_lol::evil_lol:[/quote] Niedługo na Twój widok też takie figury zacznie uskuteczniać - ponoć zwierzęta upodabniają się do właścicieli :eviltong::evil_lol: [quote name='Agniest']ja też chora :razz: a śliwki w czekoladzie jadłam ostatnio :eviltong: mamusia jak się dowiedziała, że jestem chora zadzwoniła do męża i kazała mu podjechać w drodze z pracy i taaaaaką wałówkę dostałam, że ach..... i śliwki w czekoladzie też tam były :loveu: i inne pyszności :loveu: [/quote] To kiedy planujesz znowu chorobowe? :razz: Quote
rebellia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Agniest'] a ciebie co zmogło ?[/quote] Zapalenie oskrzeli, a wczoraj lekarz jeszcze stwierdził resztki płynu w płucu. :angryy: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='rebellia']Zapalenie oskrzeli, a wczoraj lekarz jeszcze stwierdził resztki płynu w płucu. :angryy:[/quote] Zdecydowanie zbyt dużo płynów spożywasz :p Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Agniestka, kuruj się i wracaj do nas po weekendzie zdrowa:lol: Quote
Agniest Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jestem :multi: i od razu wstawiam obiecaną dalszą część środowych fotek: Żabulec "wyniuchał" coś w oddali... [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1892563214897.jpg[/IMG] coś tam pod śniegiem ładnie pachnie :) [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1892570615485.jpg[/IMG] odsuń się Żaba, ja to sprawdzę.... [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1892585815966.jpg[/IMG] a to już Dominik - lepi bałwanka :) [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/1892593516253.jpg[/IMG] było tyle śniegu..... a teraz zostało tylko błotko ;) Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No taaaak....błotko jest dobre tylko w sanatorium :razz: Fajnie wyglądają boksie w świeżym śniegu, a jeszcze lepiej jak gnają jak wariaty.....mam nadzieję, że szybko nas obsypie śniegiem. Quote
Agniest Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dzisiaj słyszałam prognozę, że dopiero na święta będzie biało..... Quote
rebellia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Byle na święta! Więcej śniegu nie potrzebuję :) Quote
Menrzuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Agniest']dzisiaj słyszałam prognozę, że dopiero na święta będzie biało.....[/quote] Oby.....trywialne bedzie stwierdzenie, że świeta bez śniegu głupio wyglądają. [quote name='rebellia']Byle na święta! Więcej śniegu nie potrzebuję :)[/quote] A na ferie zimowe dla dzieci nie łaska?? Odmawiasz Dominikowi radości z sanek i bałwana?? :mad::evil_lol: Quote
rebellia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Menrzuś']Oby.....trywialne bedzie stwierdzenie, że świeta bez śniegu głupio wyglądają. A na ferie zimowe dla dzieci nie łaska?? Odmawiasz Dominikowi radości z sanek i bałwana?? :mad::evil_lol:[/quote] Ale Ty mieszkasz gdzie indziej! :evil_lol: A niech se pada u Was ile wlezie... :evil_lol: PS Ja planuję wyjazd w lutym na deskę i nie tylko :razz: to może posypać :multi: (ale w górach, nie u mnie :lol: ) Quote
rebellia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Menrzuś']Zdecydowanie zbyt dużo płynów spożywasz :p[/quote] Cicho mi tam :p :eviltong: Masz coś na ava. wzroczek ciut przepity, czy mam wrażenie? Quote
Recommended Posts