Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']
Menrzuś, twoje psiury mają lepiej niż moje - codziennie są w lesie ;)[/quote]

No niby taaaaak....ale fajnie by było, jakby coś chciały, otworzyć drzwi i mieć to z głowy :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']tak, podwórko to wersja dla leniuszków :evil_lol: :diabloti: a ze mnie - nie chwaląc się - chyba jest taki mały leniuszek :eviltong:[/quote]

to ja mogę być i dużym leniuchem dla takiego podwórka :razz:

Posted

[quote name='Imbir1']oj podwórko czasami by się przydało, nie codziennie mam okazję poszlajać się po polach z Imbirem:cool3:[/quote]

.... bo co drugi dzień szlajasz sie po łąkach :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12'].... bo co drugi dzień szlajasz sie po łąkach :evil_lol:[/quote]
ostatnio łąki zrobiły się zaoranymi polami:cool3: chyba się wściekli z tym oraniem wszystkiego dookoła, miasto dookoła, a ja mam posiane zborze, krowy i kozy pasące się na łące i zające z sarnami w sadzie,... a wydawało mi się że w mieście mieszkam:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']ostatnio łąki zrobiły się zaoranymi polami:cool3: chyba się wściekli z tym oraniem wszystkiego dookoła, miasto dookoła, a ja mam posiane zborze, krowy i kozy pasące się na łące i zające z sarnami w sadzie,... a wydawało mi się że w mieście mieszkam:cool3:[/quote]

przecież jesień jest, to się i orze....żeby wiosną zboże mogło rosnąć :eviltong:

to wolisz beton? Ciesz się, że masz gdzie wychodzić z Imbirem,a nie tylko chodnikiem po osiedlu. Co za maruda...boszszszsz :p

Posted

[quote name='Danusia12']przecież jesień jest, to się i orze....żeby wiosną zboże mogło rosnąć :eviltong:

to wolisz beton? Ciesz się, że masz gdzie wychodzić z Imbirem,a nie tylko chodnikiem po osiedlu. Co za maruda...boszszszsz :p[/quote]
dobra dobra, a Imbir gania ostatnio po zaoranych polach z obornikiem, fajnie capi jak wraca do domu:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']dobra dobra, a Imbir gania ostatnio po zaoranych polach z obornikiem, fajnie capi jak wraca do domu:diabloti::cool3:[/quote]

to wrzosowego Angela zastosuj :evil_lol: Sylwa tak po błotnych kąpielach zawsze robi :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']to wrzosowego Angela zastosuj :evil_lol: Sylwa tak po błotnych kąpielach zawsze robi :eviltong:[/quote]
u nas wrzosów brak:shake: tylko wanna nas poźniej czeka

Posted

[quote name='Imbir1']u nas wrzosów brak:shake: tylko wanna nas poźniej czeka[/quote]

To Wy razem??? :crazyeye:
O takich rzeczach to na PW,a nie u Agniestki....jeszcze sobie coś pomyśli :)

Posted

[quote name='Danusia12']To Wy razem??? :crazyeye:
O takich rzeczach to na PW,a nie u Agniestki....jeszcze sobie coś pomyśli :)[/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
bo jak Imbira kąpię to też się później nadaję sama do kąpieli:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
bo jak Imbira kąpię to też się później nadaję sama do kąpieli:evil_lol:[/quote]

Znam ten ból.....i jeszcze do tego łazienka do mycia....eeeeech

[COLOR=black]( ale nam Agniestka w coś tam da) :evil_lol:[/COLOR]

Posted

no rebellia gdybyś tą informację 2 tyg temu dała to na pewno bym kupiła , bo siadł mi mój stary tel.ale mąż się pospieszył jak nigdy i pozwolił mi kupić nowy :cool3: powodzenia w sprzedaży na pewno ktoś chętny się znajdzie;)

Posted

[quote name='Danusia12']Znam ten ból.....i jeszcze do tego łazienka do mycia....eeeeech

[COLOR=black]( ale nam Agniestka w coś tam da) :evil_lol:[/COLOR][/quote]

Menrzuś trzeba jasno i prosto się wysławiać: dam wam w pooooopy :diabloti:
a tak pozatym miło, że sobie tu tak pod moją nieobecność gruchacie :evil_lol::eviltong:

PS: rany, ale gafę popełniłam :oops::oops::modla: wczoraj był czwartek więc wy na obiadek przyszliście :evil_lol:.....

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś trzeba jasno i prosto się wysławiać: dam wam w pooooopy :diabloti:
a tak pozatym miło, że sobie tu tak pod moją nieobecność gruchacie :evil_lol::eviltong:

PS: rany, ale gafę popełniłam :oops::oops::modla: wczoraj był czwartek więc wy na obiadek przyszliście :evil_lol:.....[/quote]

Nareszcie się domyśliłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']Wiem ale z drugiej strony można coś pożytecznego w domu zrobić:p[/quote]

np wyjść na spacerek z pieskami.....oczywiście to robota TZa, a nie TZki:p