Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Agniest'] Menrzuś, twoje psiury mają lepiej niż moje - codziennie są w lesie ;)[/quote] No niby taaaaak....ale fajnie by było, jakby coś chciały, otworzyć drzwi i mieć to z głowy :lol: Quote
Agniest Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 tak, podwórko to wersja dla leniuszków :evil_lol: :diabloti: a ze mnie - nie chwaląc się - chyba jest taki mały leniuszek :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Agniest']tak, podwórko to wersja dla leniuszków :evil_lol: :diabloti: a ze mnie - nie chwaląc się - chyba jest taki mały leniuszek :eviltong:[/quote] to ja mogę być i dużym leniuchem dla takiego podwórka :razz: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 oj podwórko czasami by się przydało, nie codziennie mam okazję poszlajać się po polach z Imbirem:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']oj podwórko czasami by się przydało, nie codziennie mam okazję poszlajać się po polach z Imbirem:cool3:[/quote] .... bo co drugi dzień szlajasz sie po łąkach :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12'].... bo co drugi dzień szlajasz sie po łąkach :evil_lol:[/quote] ostatnio łąki zrobiły się zaoranymi polami:cool3: chyba się wściekli z tym oraniem wszystkiego dookoła, miasto dookoła, a ja mam posiane zborze, krowy i kozy pasące się na łące i zające z sarnami w sadzie,... a wydawało mi się że w mieście mieszkam:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']ostatnio łąki zrobiły się zaoranymi polami:cool3: chyba się wściekli z tym oraniem wszystkiego dookoła, miasto dookoła, a ja mam posiane zborze, krowy i kozy pasące się na łące i zające z sarnami w sadzie,... a wydawało mi się że w mieście mieszkam:cool3:[/quote] przecież jesień jest, to się i orze....żeby wiosną zboże mogło rosnąć :eviltong: to wolisz beton? Ciesz się, że masz gdzie wychodzić z Imbirem,a nie tylko chodnikiem po osiedlu. Co za maruda...boszszszsz :p Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']przecież jesień jest, to się i orze....żeby wiosną zboże mogło rosnąć :eviltong: to wolisz beton? Ciesz się, że masz gdzie wychodzić z Imbirem,a nie tylko chodnikiem po osiedlu. Co za maruda...boszszszsz :p[/quote] dobra dobra, a Imbir gania ostatnio po zaoranych polach z obornikiem, fajnie capi jak wraca do domu:diabloti::cool3: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']dobra dobra, a Imbir gania ostatnio po zaoranych polach z obornikiem, fajnie capi jak wraca do domu:diabloti::cool3:[/quote] to wrzosowego Angela zastosuj :evil_lol: Sylwa tak po błotnych kąpielach zawsze robi :eviltong: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']to wrzosowego Angela zastosuj :evil_lol: Sylwa tak po błotnych kąpielach zawsze robi :eviltong:[/quote] u nas wrzosów brak:shake: tylko wanna nas poźniej czeka Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']u nas wrzosów brak:shake: tylko wanna nas poźniej czeka[/quote] To Wy razem??? :crazyeye: O takich rzeczach to na PW,a nie u Agniestki....jeszcze sobie coś pomyśli :) Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']To Wy razem??? :crazyeye: O takich rzeczach to na PW,a nie u Agniestki....jeszcze sobie coś pomyśli :)[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: bo jak Imbira kąpię to też się później nadaję sama do kąpieli:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: bo jak Imbira kąpię to też się później nadaję sama do kąpieli:evil_lol:[/quote] Znam ten ból.....i jeszcze do tego łazienka do mycia....eeeeech [COLOR=black]( ale nam Agniestka w coś tam da) :evil_lol:[/COLOR] Quote
credita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 brr wieczory coraz zimniejsze:roll: a co tam dziś dziewczyny porabiały? Quote
rebellia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 wtrącę się ze spamem - muszę opchnąć Samsunga x640 - prawie nówka, nie znacie kogoś chętnego na ładny, babski, zielony telefon z klapką? ;) Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no rebellia gdybyś tą informację 2 tyg temu dała to na pewno bym kupiła , bo siadł mi mój stary tel.ale mąż się pospieszył jak nigdy i pozwolił mi kupić nowy :cool3: powodzenia w sprzedaży na pewno ktoś chętny się znajdzie;) Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witam dziewczyny co porabiacie w tak paskudny dzień?:eviltong: Quote
Agniest Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 cześć Creditko :) ja niestety siedzę w pracy, a dziewczyny są same w domku..... na szczęście już niedługo wychodzę :) Quote
Agniest Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Danusia12']Znam ten ból.....i jeszcze do tego łazienka do mycia....eeeeech [COLOR=black]( ale nam Agniestka w coś tam da) :evil_lol:[/COLOR][/quote] Menrzuś trzeba jasno i prosto się wysławiać: dam wam w pooooopy :diabloti: a tak pozatym miło, że sobie tu tak pod moją nieobecność gruchacie :evil_lol::eviltong: PS: rany, ale gafę popełniłam :oops::oops::modla: wczoraj był czwartek więc wy na obiadek przyszliście :evil_lol:..... Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no to Agniest już po pracy no i week:multi: świętuj wolne :p Quote
Agniest Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 biegnę do domku bo sunie pewnie już pod drzwiami czekają :) szkoda tylko, że ten weekend zapowiada się tak paskudnie (pod względem pogody). Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wiem ale z drugiej strony można coś pożytecznego w domu zrobić:p Quote
Menrzuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś trzeba jasno i prosto się wysławiać: dam wam w pooooopy :diabloti: a tak pozatym miło, że sobie tu tak pod moją nieobecność gruchacie :evil_lol::eviltong: PS: rany, ale gafę popełniłam :oops::oops::modla: wczoraj był czwartek więc wy na obiadek przyszliście :evil_lol:.....[/quote] Nareszcie się domyśliłaś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='credita']Wiem ale z drugiej strony można coś pożytecznego w domu zrobić:p[/quote] np wyjść na spacerek z pieskami.....oczywiście to robota TZa, a nie TZki:p Quote
credita Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hi , hi, dobre ,ale nie do końca prawdziwe :eviltong: Quote
Recommended Posts