Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 porzeczki właśnie wtrząchnęłam w pracy i agreścik.... i bez śmietanki:cool3: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']a myślałam, że wam się spodoba ten pomysł z naszymi regionalnymi potrawami :-( zawsze to coś innego, w naszym szarym, codziennym życiu....[/quote] ja nie mówię, ze nie, Agniestka.... moja ciekawość takie rzeczy przezwycięża i chętnie wszamię:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']porzeczki właśnie wtrząchnęłam w pracy i agreścik.... i bez śmietanki:cool3:[/quote] a ja chyba dzisiaj pojadę po białe porzeczki....no i ten agreścik Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']a myślałam, że wam się spodoba ten pomysł z naszymi regionalnymi potrawami :-( zawsze to coś innego, w naszym szarym, codziennym życiu....[/quote] Mi się bardzo podoba...tylko nie dziw się reakcjom, bo to nowość. Imbirka to tylko schabowe by jadła, albo twarożek na porost...nieważne czego. Chętnie bym spróbował....zawsze przynajmniej próbuję nowości:loveu: Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dobra, wstawać od stołu i na spacerek ! tłuszczyku troszkę spalić :evil_lol: aaaaa, została jeszcze porcja dla Szyszki, trzeba będzie odgrzać jak przyjdzie już z tej roboty....:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Danusia12']Mi się bardzo podoba...tylko nie dziw się reakcjom, bo to nowość. Imbirka to tylko schabowe by jadła, albo twarożek na porost...nieważne czego. Chętnie bym spróbował....zawsze przynajmniej próbuję nowości:loveu:[/quote] o nie prawda, schabowego wieki temu jadłam:cool3: myślisz, ze to po twarożku mi się tak zrobiło?:evil_lol::cool3: Ja też jestem ciekawa jak to smakuje:lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']o nie prawda, schabowego wieki temu jadłam:cool3: myślisz, ze to po twarożku mi się tak zrobiło?:evil_lol::cool3: Ja też jestem ciekawa jak to smakuje:lol::cool3:[/quote] Tiaaaa....przyciśniętemu do muru wszystko smakuje :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest'] aaaaa, została jeszcze porcja dla Szyszki, trzeba będzie odgrzać jak przyjdzie już z tej roboty....:evil_lol:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak to dobrze, ze o mnie pomyslalas mmmmm swojsko i nietypowo SUPER!!! Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='AgaiTheta']żarłoki!!!!!!!!!!!!![/quote] A co? Zassało, czy lodówka pusta? :evil_lol: Quote
Agniest Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak to dobrze, ze o mnie pomyslalas mmmmm swojsko i nietypowo SUPER!!![/quote] Szyszko, o tobie nie sposób zapomnieć :cool3: [quote name='AgaiTheta']żarłoki!!!!!!!!!!!!![/quote] nooo, przyjdą, pojedzą, ponarzekają trochę i pójdą......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agniest'] nooo, przyjdą, pojedzą, ponarzekają trochę i pójdą......:evil_lol:[/quote] ....a Tobie bidulko tylko talerze do zmywania zostaną :placz: :p Quote
Agniest Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jutro teściowa przyjeżdża, to będzie miała zajęcie....:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agniest']jutro teściowa przyjeżdża, to będzie miała zajęcie....:diabloti:[/quote] to dobrze, że swój talerz wylizałem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']ja tam napewno narzekac nie bede :)[/quote] ...na co? Na zupę? Na teściową? Na Agniestkę?:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 na wszystkie opcje!! :) zupa byla dobra, tesciowej jeszcze nie mam ,a Agniestkowej nie znam, a na Agniest? OSZALALES?? niby czemu mialabym narzekac? Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']na wszystkie opcje!! :) zupa byla dobra, tesciowej jeszcze nie mam ,a Agniestkowej nie znam, a na Agniest? OSZALALES?? niby czemu mialabym narzekac?[/quote] No tak - na Agniestkę nie ma za co :p Quote
szyszka.fr Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dziendobry!!! A gdzie wszyscy???? Przeciez poniedzialek.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( sama zostawili Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 witanko :) i zapraszam na śniadanko :) Już jestem Szyszko, ale na chwilkę bo mam dziś trochę pracy.... Quote
Menrzuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Agniest']witanko :) i zapraszam na śniadanko :) Już jestem Szyszko, ale na chwilkę bo mam dziś trochę pracy....[/quote] poniedziałek to dzień przystosowawczy....trzeba powoli przestawić się z lenistwa weekendowego na ryranie :lol: Quote
szyszka.fr Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Agniest']witanko :) i zapraszam na śniadanko :) Już jestem Szyszko, ale na chwilkę bo mam dziś trochę pracy....[/quote] mniam mniam.... a co proponujesz? [quote name='Danusia12']poniedziałek to dzień przystosowawczy....trzeba powoli przestawić się z lenistwa weekendowego na ryranie :lol:[/quote] powoli:diabloti: i do piatku moze zdazysz sie dostosowac:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dzień dobry, ja dzisiaj też tylko na chwilkę bo w pracy kocioł:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Imbir1']Dzień dobry, ja dzisiaj też tylko na chwilkę bo w pracy kocioł:cool3:[/quote] A w tym kotle Ty sie gotujesz......grzesznica :diabloti: Quote
Recommended Posts