luna85 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Nie wiem czy w dobrym miejscu zeczęłam temat ,jeśli nie wybaczcie.Mam kilka pytań.Moja sunia ma już 7 latek,4 wystawy zaliczone na ocenę bardzo dobrą,ale zastanawiam się czy wystawiać ją dalej?Czy wogóle podołam i jest sens?Co trzeba umieć,czy dam sobie rade i wogóle,jak to wszystko wygląda?Wystawa w Radomiu jest dopiero w maju więc jest roche czasu ale jestem całkowicie zielona.Co wy na to?:oops: Quote
Pieseczkowo Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 To napisz do mnie pv a Ci powiem :P sama mam psa w tym wieku :) Quote
Ewooosiek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 pieseczkowo, a może na forum bys napisała, ja z chęcią poczytam:cool3::p Quote
Pieseczkowo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Za późno przeczytałam :P ale akurat to co wysłałam lunie to nie są jakies super odkrywcze rzeczy xD Quote
Ewooosiek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 a no ja w sumie ze szczeniakiem, ale ciekawa jestem czy sobie poradzę, dlatego si/e tak interesuje, każda wskazówka, jest dla mnie ważna:) Quote
Pieseczkowo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 a dlaczego by nie ?:) Friss to raczej przypadek zdeko inny bo 7 letni ale każdy sobie dla mnie może poradzic :) Jeśli chcesz sobie coś tam z Luną zdobyc to jechąc :) wiadomo ze to zabawa choc czasem przeradza się w mocne uzależnienie i rywalizacje :D Quote
Recommended Posts