boksereczkaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mikrus, Czesio ich rodzeństwo i mama zostali znalezieni kiedy błąkali się w okolicach Nasielska. Szczeniaki są zdrowe ich mama dość wyczerpana. Chłopcy są u mnie od wczoraj. To cudowne rozrabiaki, których nie sposób nie kochać. Są już po pierwszym szczepieniu. Będą niewielkimi pieskami, ich mama to sunia w typie jamnika, sięgająca do łydki. Mikrus Czesio Chłopcy razem :) Kontakt w sprawie adopcji: 511-239-403 e-mail: [email protected] Quote
boksereczkaa Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Szczeniaki życzą wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i wciąż czekają na domki. Quote
boksereczkaa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Pozdrowienia od szczeniaków :) Quote
boksereczkaa Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Prosimy o mocne trzymanie kciuków, jeżeli wszystko dobrze się ułoży Czesio już w poniedziałek pojedzie do nowego domku :) Quote
boksereczkaa Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Czesio pojechał dziś do nowego domku :) Rodzina wydaje się bardzo sympatyczna, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Domku wciąż poszukuje Mikrusek, a jutro najprawdopodobniej dołączy do nas jego siostrzyczka :) Quote
boksereczkaa Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Jeśli Mikrusek pomyślnie zniesie kwarantanne to już pod koniec tego tygodnia pojedzie do nowego domku :) DT szuka jeszcze braciszek chłopaków. Jest w dość trudnej sytuacji. http://www.dogomania.pl/threads/200444-DT-dla-szczeniaczka-w-Warszawie-PILNIE!!!?p=16133260#post16133260 Niestety dzisiaj zadzwoniła do mnie rodzina, która miała adoptować Mikruska- rozmyślili się... Jaki był powód nie wiem, ale powiedzieli, że nie chcą żadnego psa. Nieodpowiedzialność ludzi nie zna granic. Gdyby nie to, że mały musiał przejść kwarantanne już byłby u nich... Ciekawe co wtedy by zrobili... Tak czy inaczej Mikrusek nadal szuka domu. Quote
boksereczkaa Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Kolejna szansa na nowy domek. Może tym razem Mikruskowi się poszczęści. Kolejny raz prosimy o trzymanie kciuków :) Quote
boksereczkaa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Mikrusek niestety znowu nie miał szczęścia :( Domek okazał się hmm... dziwny. Wolałam nie ryzykować. Dzisiaj miałam kolejny telefon. Pani wydała się przesympatyczna. Ma się jeszcze zastanowić. Kurcze czemu taki śliczny szczeniaczek ma taki wielki problem ze znalezieniem domku? Całe jego rodzeństwo jest już w DS. :( Quote
Recommended Posts