REDA&MELA Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Szukam opinii o tym panu:). Co lubi, czego nie, jak sędziuje. Czy to dentysta ?:cool3: Quote
betka-sp Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='REDA&MELA']Szukam opinii o tym panu:). Co lubi, czego nie, jak sędziuje. Czy to dentysta ?:cool3:[/quote] ponawiam pytanie...............:loveu::loveu: Quote
REDA&MELA Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='betka-sp']ponawiam pytanie...............:loveu::loveu:[/quote] Uwielbia psy widowiskowe. Zdecydowanie ruch ; dynamika, efekt. Niedentysta. Quote
Gazuś Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wg mnie na ruch zdeycodowanie uwagi nie zwraca... Ogolnie, oglądając sędziowanie trudno mi było zrozumieć, na co PATRZY - patrząc na niektóre wybory zdecydowanie efektownośc, widowiskowość i chęć pokazywania się psa i wystawcy, za to średnie przywiazanie wagi do anatomii i ruchu --> jeśli dobry ruch ma dla nas inne znaczenie niż pies zapylający po ringu ;-) Niektóre wybory rozumiałam, przy innych miałam ochotę opuścić wystawę... ;-) Quote
agastaffbull Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Przyłączam się do opinii Gazusia-nie wiadomo było o co mu chodzi i co tak naprawdę preferuje. Byłam u niego we Wrocławiu z rottweilerami i naprawdę ciężko było mi się zorientować, jaki typ preferuje, bo na lokaty wybierał różne psy-taki misz-masz. Ponadto wpisał zgryz cęgowy psu, który ewidentnie ma ciasne nożyce, ale jednak nożyce, a nie cęgi! Quote
Mari Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 czy ktoś był oceniany u tego sędziego? w szczególności chodzi mi o grupę III. z góry thx za wszelkie informacje :) Quote
Recommended Posts