paoiii Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Norton ma mniejwięcej 1 rok. W schronisku przebywa od października. Jest to bardzo sympatyczny pies o łagdnym usposobieniu. W klatce wydaje się być raczej wycofany i spokojny, lecz gdy wychodzi na spacer zamienia się w energicznego, ciekawego świata psa. Ma on piękną błyszczącą czarną sierść i zabawne białe skarpetki na przednich łapach.:loveu: Niewiedzieć czemu Norton juz prawie 3 miesiące czeka na TEN dom... Wśród tylu psiaków jest raczej niezauważalny.. W ciągu najbliższych dni dodam tekst do ogłoszeń :) Quote
KT Arts Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jaki ładny:loveu: trzymam za niego mocno kciuki:loveu: Quote
Marz Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nie powiem, zwabiło mnie samo jego imię (mój psiak ma takie samo). Jeśli byłyby potrzebne ogłoszenia, to dajcie znać. Mam czas, więc mogłabym spokojnie je zrobić :) P.S. Oczywiście jeżeli będzie też potrzebne cokolwiek innego i będę mogła jakoś pomóc, możecie na mnie liczyć. Quote
paoiii Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Marz baaardzo dziękuje! O ogłoszenia oczywiście sięzgłosze jak tylko napisze tekst, a to nastąpi niebawem więc szykuj się :) Quote
paoiii Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 A Norton już w domku! Niestety nie wiem u kogo bo adopcja schroniskowa, ale mam nadzieje ze dobrze trafił! Zasługiwał! :) Quote
Recommended Posts