Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Savannah']Monika widzimy sie w Mlada BOLESLAv czy gdzieś wcześniej też??:cool3:[/quote]
To kiedy stawiasz ta flaszkę za Legnicę co???
ja czekam i czekam :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Savannah']Monika widzimy sie w Mlada BOLESLAv czy gdzieś wcześniej też??:cool3:[/quote]
SAVANNAH gdzieś Ty sie podziewała!!! Na off topik gorąco jak w piecu hutniczym!!!
A ja juz myślałam, że LEGNICA padła!!![IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/characters/4/107.gif[/IMG]

Posted

[quote name='samograj']SAVANNAH gdzieś Ty sie podziewała!!! Na off topik gorąco jak w piecu hutniczym!!!
A ja juz myślałam, że LEGNICA padła!!![IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/characters/4/107.gif[/IMG][/quote]
:cool3: :roll: :ban:

Posted

[quote name='samograj']Masz na myśli,że SAVANNAH dostała bana od rodzinki czy sama się zbanowała!!!???[/quote]
Chyba jedno i drugie?! :placz:

Posted

[quote name='Savannah']Ja mam kompa popsutego!!:-( cos jest nie tak bo internet dziala mi góra 5 minut ale to za sprawa kompa....grrr:angryy:[/quote]
ekhm to jes odpowiedz:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Savannah']ekhm to jes odpowiedz:-(:-(:-(:-(:-(:-([/quote]
O JEJKU!!! LIDZIU !!! CO TO ZA SMUTECZKI???[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/014.gif[/IMG]

Posted

[quote name='samograj']O JEJKU!!! LIDZIU !!! CO TO ZA SMUTECZKI???[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/014.gif[/IMG][/quote]
bo! moj komp szwankuje:placz:

Posted

no Halo prosze państwa :) aktualnie siedze na drugim kompie, notebooku taty. i widze ze to nie problem neostrady, ale niestety mojego kompa ehhh:razz: teraz mam problem bo nie wiem gdzie sa papiery gwarancyjne od tego nowego (jak by nie patrzec) szmelcu:roll: :placz: a was GDZIE WYWIAŁO??

Posted

[quote name='Savannah']no Halo prosze państwa :) aktualnie siedze na drugim kompie, notebooku taty. i widze ze to nie problem neostrady, ale niestety mojego kompa ehhh:razz: teraz mam problem bo nie wiem gdzie sa papiery gwarancyjne od tego nowego (jak by nie patrzec) szmelcu:roll: :placz: a was GDZIE WYWIAŁO??[/quote]
Ja dopiero wróciłam ze Związku i mam dość i niestety chcąc odebrac poczte rozłącza sie moja neostrada i teraz ja nie wiem co się dzieje, eh... te piekielne maszyny :placz:

Posted

[quote name='zpr']Ja dopiero wróciłam ze Związku i mam dość i niestety chcąc odebrac poczte rozłącza sie moja neostrada i teraz ja nie wiem co się dzieje, eh... te piekielne maszyny :placz:[/quote]
Piekielne to fakt!! Ja jestem teraz na notebooku i neostrada działa bez problemu :) niestety ale moj drugi komp nie chce dzialac... dobrze że choć na tym mogę posiedzieć:mad:

Posted

[quote name='Savannah']Piekielne to fakt!! Ja jestem teraz na notebooku i neostrada działa bez problemu :) niestety ale moj drugi komp nie chce dzialac... dobrze że choć na tym mogę posiedzieć:mad:[/quote]
Odpukać :mad: na razie działa :multi:
No to jak z tym piciem? :popcorn:

Posted

[quote name='zpr']Odpukać :mad: na razie działa :multi:
No to jak z tym piciem? :popcorn:[/quote]
no to rozumiem że jakieś % mam wziąć do Mlada ??:cool3:
ale czego to będzie oblewanie???:loveu::cool3:

Posted

[quote name='Savannah']no to rozumiem że jakieś % mam wziąć do Mlada ??:cool3:
ale czego to będzie oblewanie???:loveu::cool3:[/quote]
No wiesz chyba musimy oblac Twój sukces z Legnicy, nie uważasz? :razz:
no to kiedy odwiedzisz Vice Prezesa? :mad:

Posted

[quote name='zpr']No wiesz chyba musimy oblac Twój sukces z Legnicy, nie uważasz? :razz:
no to kiedy odwiedzisz Vice Prezesa? :mad:[/quote]
no racja racja:cool3: to dorzucimy jeszcze z Leszna nie?:loveu:
Prezesie to mam przyjechac?? chyba najlepiej w przyszłym tygodniu!:razz:

Posted

[quote name='Savannah']no racja racja:cool3: to dorzucimy jeszcze z Leszna nie?:loveu:
Prezesie to mam przyjechac?? chyba najlepiej w przyszłym tygodniu!:razz:[/quote]
No jasne jeszcze to Leszno, umknęło mi :-o
no to w przyszłym tygodniu oblewanko i pogaduchy! :multi:

Posted

[quote name='zpr']No jasne jeszcze to Leszno, umknęło mi :-o
no to w przyszłym tygodniu oblewanko i pogaduchy! :multi:[/quote]
załatwione :)) to z % musze dojechać:cool3: pociągiem:razz:
tylko w który dzień? Kurde bo ja mam problemy z noclegiem bo ciotki nie ma we Wrocławiu akurat na wczasach sobie jest:roll::mad:

Posted

[quote name='Savannah']załatwione :)) to z % musze dojechać:cool3: pociągiem:razz:
tylko w który dzień? Kurde bo ja mam problemy z noclegiem bo ciotki nie ma we Wrocławiu akurat na wczasach sobie jest:roll::mad:[/quote]
Coś pomyślimy :razz:

Posted

[quote name='Savannah']i dziękuje za pocztówkę!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Fajnie, że doszła ino z Polski bo na obczyźnie nie było znaczków :cool3: