Savannah Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Monika widzimy sie w Mlada BOLESLAv czy gdzieś wcześniej też??:cool3: Quote
zpr Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Savannah']Monika widzimy sie w Mlada BOLESLAv czy gdzieś wcześniej też??:cool3:[/quote] To kiedy stawiasz ta flaszkę za Legnicę co??? ja czekam i czekam :mad: :mad: :mad: Quote
samograj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Savannah']Monika widzimy sie w Mlada BOLESLAv czy gdzieś wcześniej też??:cool3:[/quote] SAVANNAH gdzieś Ty sie podziewała!!! Na off topik gorąco jak w piecu hutniczym!!! A ja juz myślałam, że LEGNICA padła!!![IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/characters/4/107.gif[/IMG] Quote
zpr Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='samograj']SAVANNAH gdzieś Ty sie podziewała!!! Na off topik gorąco jak w piecu hutniczym!!! A ja juz myślałam, że LEGNICA padła!!![IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/characters/4/107.gif[/IMG][/quote] :cool3: :roll: :ban: Quote
samograj Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='zpr']:cool3: :roll: :ban:[/quote] Masz na myśli,że SAVANNAH dostała bana od rodzinki czy sama się zbanowała!!!??? Quote
zpr Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='samograj']Masz na myśli,że SAVANNAH dostała bana od rodzinki czy sama się zbanowała!!!???[/quote] Chyba jedno i drugie?! :placz: Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='zpr']To kiedy stawiasz ta flaszkę za Legnicę co??? ja czekam i czekam :mad: :mad: :mad:[/quote] no to ja sie pytam gdzie?:) w Mlada pewnie nie? Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Savannah']Ja mam kompa popsutego!!:-( cos jest nie tak bo internet dziala mi góra 5 minut ale to za sprawa kompa....grrr:angryy:[/quote] ekhm to jes odpowiedz:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
samograj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Savannah']ekhm to jes odpowiedz:-(:-(:-(:-(:-(:-([/quote] O JEJKU!!! LIDZIU !!! CO TO ZA SMUTECZKI???[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/014.gif[/IMG] Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='samograj']O JEJKU!!! LIDZIU !!! CO TO ZA SMUTECZKI???[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/014.gif[/IMG][/quote] bo! moj komp szwankuje:placz: Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 PREZESIE HALLO:cool3: Komp mi narazie działa dłużej niż 15 min (rekord!) a Ciebie ani widu ani słychu!!!:mad: Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no Halo prosze państwa :) aktualnie siedze na drugim kompie, notebooku taty. i widze ze to nie problem neostrady, ale niestety mojego kompa ehhh:razz: teraz mam problem bo nie wiem gdzie sa papiery gwarancyjne od tego nowego (jak by nie patrzec) szmelcu:roll: :placz: a was GDZIE WYWIAŁO?? Quote
zpr Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Savannah']no Halo prosze państwa :) aktualnie siedze na drugim kompie, notebooku taty. i widze ze to nie problem neostrady, ale niestety mojego kompa ehhh:razz: teraz mam problem bo nie wiem gdzie sa papiery gwarancyjne od tego nowego (jak by nie patrzec) szmelcu:roll: :placz: a was GDZIE WYWIAŁO??[/quote] Ja dopiero wróciłam ze Związku i mam dość i niestety chcąc odebrac poczte rozłącza sie moja neostrada i teraz ja nie wiem co się dzieje, eh... te piekielne maszyny :placz: Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='zpr']Ja dopiero wróciłam ze Związku i mam dość i niestety chcąc odebrac poczte rozłącza sie moja neostrada i teraz ja nie wiem co się dzieje, eh... te piekielne maszyny :placz:[/quote] Piekielne to fakt!! Ja jestem teraz na notebooku i neostrada działa bez problemu :) niestety ale moj drugi komp nie chce dzialac... dobrze że choć na tym mogę posiedzieć:mad: Quote
zpr Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Savannah']Piekielne to fakt!! Ja jestem teraz na notebooku i neostrada działa bez problemu :) niestety ale moj drugi komp nie chce dzialac... dobrze że choć na tym mogę posiedzieć:mad:[/quote] Odpukać :mad: na razie działa :multi: No to jak z tym piciem? :popcorn: Quote
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='zpr']Odpukać :mad: na razie działa :multi: No to jak z tym piciem? :popcorn:[/quote] no to rozumiem że jakieś % mam wziąć do Mlada ??:cool3: ale czego to będzie oblewanie???:loveu::cool3: Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Savannah']no to rozumiem że jakieś % mam wziąć do Mlada ??:cool3: ale czego to będzie oblewanie???:loveu::cool3:[/quote] No wiesz chyba musimy oblac Twój sukces z Legnicy, nie uważasz? :razz: no to kiedy odwiedzisz Vice Prezesa? :mad: Quote
Savannah Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='zpr']No wiesz chyba musimy oblac Twój sukces z Legnicy, nie uważasz? :razz: no to kiedy odwiedzisz Vice Prezesa? :mad:[/quote] no racja racja:cool3: to dorzucimy jeszcze z Leszna nie?:loveu: Prezesie to mam przyjechac?? chyba najlepiej w przyszłym tygodniu!:razz: Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Savannah']no racja racja:cool3: to dorzucimy jeszcze z Leszna nie?:loveu: Prezesie to mam przyjechac?? chyba najlepiej w przyszłym tygodniu!:razz:[/quote] No jasne jeszcze to Leszno, umknęło mi :-o no to w przyszłym tygodniu oblewanko i pogaduchy! :multi: Quote
Savannah Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='zpr']No jasne jeszcze to Leszno, umknęło mi :-o no to w przyszłym tygodniu oblewanko i pogaduchy! :multi:[/quote] załatwione :)) to z % musze dojechać:cool3: pociągiem:razz: tylko w który dzień? Kurde bo ja mam problemy z noclegiem bo ciotki nie ma we Wrocławiu akurat na wczasach sobie jest:roll::mad: Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Savannah']załatwione :)) to z % musze dojechać:cool3: pociągiem:razz: tylko w który dzień? Kurde bo ja mam problemy z noclegiem bo ciotki nie ma we Wrocławiu akurat na wczasach sobie jest:roll::mad:[/quote] Coś pomyślimy :razz: Quote
Savannah Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='zpr']Coś pomyślimy :razz:[/quote] wiesz ja tam mogę i na podlodze się przekimać u Ciebie:cool3: Quote
Savannah Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 i dziękuje za pocztówkę!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zpr Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Savannah']i dziękuje za pocztówkę!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Fajnie, że doszła ino z Polski bo na obczyźnie nie było znaczków :cool3: Quote
Savannah Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='zpr']Fajnie, że doszła ino z Polski bo na obczyźnie nie było znaczków :cool3:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol: a pocztówki są:p Quote
Recommended Posts