Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z molosówProszę wszystkich o pomoc!!!Wczoraj wieczorem zaginął Ibo.Pobiegł za sarną przebiegł przez ulicę, przestraszył się hamującego samochodu odbił w druga stronę i przepadł! Pani która prowadziła samochód mówiła że lekko go tyrpnęła ale nic mu się nie stało.Właściciele szukali go prawie całą noc i dziś od rana. Dog nie igła musi gdzies być!Pies zaginął w Katowicach -Piotrowicach. Proszę pomóżcie rozpuszczać wici!!"Proszę wszystkich o pomoc!!!Wczoraj wieczorem zaginął Ibo.Pobiegł za sarną przebiegł przez ulicę, przestraszył się hamującego samochodu odbił w druga stronę i przepadł! Pani która prowadziła samochód mówiła że lekko go tyrpnęła ale nic mu się nie stało.Właściciele szukali go prawie całą noc i dziś od rana. Dog nie igła musi gdzies być!Pies zaginął w Katowicach -Piotrowicach. Proszę pomóżcie rozpuszczać wici!!722 394 983

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto Ibo którego szukamy:
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_5IKJ3cgHUAA/TOlSjSFDYvI/AAAAAAAACi0/fHopu-zkR5g/PICT0022.jpg[/IMG]

tel kontaktowy: [SIZE=4][B]722 394 983 lub 504 292 591 [/B][/SIZE]

Posted

a co to ... tu jeszcze nie ma mojego pięknego plakatu?
no to bach:
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/9991/ibo21.jpg[/IMG]

proszę dajcie znać jak się znajdzie ... molosy mi nie działają
plakat wisi w szkole niedaleko tej Żurawiej wlaśnie
modlę się żeby szybko się odnalazł

Posted

wrócilismy po 23 a molosy nie działają. Nie ma go. w sumie trzy osoby widziały go na tym osiedlu jednen pan godzinę wcześniej zanim sie tam pojawiliśmy (szukalismy w tym czasie w innym rejonie). W sumie nie mamy pewności czy te osoby widziały akurat Iba ale takich psów nie ma dużo a ten wałęsał się sam- bez własciciela

Posted

Niestety wszystko wskazuje że to on. Kolejni go widzieli - wczoraj. Tym razem znajomi zadożonej dziewczyny więc wiedzą jak dog wygląda. Uciekl im.

Błagam!! pomóżcie szukać ul Żurawia i okolice mam nadzieję że przeżył noc

Posted

Daj spokój są tutaj osoby na miejscu przynajmniej wczoraj były..

Zbieramy ekipę na popołudnie. Każdy dostanie mapkę i swój rewir do przeczesania trzeba zajrzeć w każda dziurę zabierzcie latarki. Rozpuśćie wici. Drukuję mapki.
chętni prosze zgłaszajcie się do mnie : 722 394 983

Posted

11 ale zmienialiśmy się w sumie przez cały dzień tyle było ale cały czas ktoś chodził lub jeździł tam. W sumie wszyscy tu moi znajomi lub sąsiedzi. Poza Kasią (która jest w fundacji) i Aldoną z dogarzy nikt się nie dołaczył

sorki- dołączyli się właściciele naszego adopcyjnego Adżipa