vena&vivi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Przeklejam z molosówProszę wszystkich o pomoc!!!Wczoraj wieczorem zaginął Ibo.Pobiegł za sarną przebiegł przez ulicę, przestraszył się hamującego samochodu odbił w druga stronę i przepadł! Pani która prowadziła samochód mówiła że lekko go tyrpnęła ale nic mu się nie stało.Właściciele szukali go prawie całą noc i dziś od rana. Dog nie igła musi gdzies być!Pies zaginął w Katowicach -Piotrowicach. Proszę pomóżcie rozpuszczać wici!!"Proszę wszystkich o pomoc!!!Wczoraj wieczorem zaginął Ibo.Pobiegł za sarną przebiegł przez ulicę, przestraszył się hamującego samochodu odbił w druga stronę i przepadł! Pani która prowadziła samochód mówiła że lekko go tyrpnęła ale nic mu się nie stało.Właściciele szukali go prawie całą noc i dziś od rana. Dog nie igła musi gdzies być!Pies zaginął w Katowicach -Piotrowicach. Proszę pomóżcie rozpuszczać wici!!722 394 983 Quote
Glutofia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 oto Ibo którego szukamy: [IMG]http://lh6.ggpht.com/_5IKJ3cgHUAA/TOlSjSFDYvI/AAAAAAAACi0/fHopu-zkR5g/PICT0022.jpg[/IMG] tel kontaktowy: [SIZE=4][B]722 394 983 lub 504 292 591 [/B][/SIZE] Quote
Blancia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ibo! Psiaku, gdzie jesteś? Wracaj do domu... Quote
vena&vivi Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 błagamy osoby z Katowic o popmoc musimy go znaleść bo noc mroźna. Czy ktoś może dziś przyłączyc się do akcji poszukiwawczej??? BŁAGAM Quote
tu_ania_tu Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 trzymam kciuki za powodzenie akcji poszukiwawczej Quote
dahme Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 a co to ... tu jeszcze nie ma mojego pięknego plakatu? no to bach: [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/9991/ibo21.jpg[/IMG] proszę dajcie znać jak się znajdzie ... molosy mi nie działają plakat wisi w szkole niedaleko tej Żurawiej wlaśnie modlę się żeby szybko się odnalazł Quote
pacysia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 trez nie moge wejsc na molosy i srasznie sie denerwuje Quote
tu_ania_tu Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 pewnie na facebooku ktoś by dał znać, że znaleziony:-( strasznie mi żal chłopaka ale trzeba wierzyć że się uda - w końcu wiele osób go poszukuje Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 wrócilismy po 23 a molosy nie działają. Nie ma go. w sumie trzy osoby widziały go na tym osiedlu jednen pan godzinę wcześniej zanim sie tam pojawiliśmy (szukalismy w tym czasie w innym rejonie). W sumie nie mamy pewności czy te osoby widziały akurat Iba ale takich psów nie ma dużo a ten wałęsał się sam- bez własciciela Quote
tu_ania_tu Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 to jest własnie to - pies jest teraz tu a za godzinę 10 km dalej i weź go kurna znajdź. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!| Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 zakładając że to był ten pies. Trzeba obstawić targowiska i giełdy może ktos będzie usiłował go sprzedac i zarobić Quote
vena&vivi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 No to niefajnie, ile osób było??? Quote
vena&vivi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jasny gwint, ile osób był9o - ja juz wczoraj myślałam czy do was nie przyjechac pociągiem i pomóc. Ehh bije sie z myślami. Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Niestety wszystko wskazuje że to on. Kolejni go widzieli - wczoraj. Tym razem znajomi zadożonej dziewczyny więc wiedzą jak dog wygląda. Uciekl im. Błagam!! pomóżcie szukać ul Żurawia i okolice mam nadzieję że przeżył noc Quote
vena&vivi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Kuźwa ja bym mogła przyjechać i szukac ale mam pociag, który w Katowicach jest o 21:( Ja moge w nocy szukac ale nie wiem jak Wy. I czy ktoś by mnie przekimał. Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Daj spokój są tutaj osoby na miejscu przynajmniej wczoraj były.. Zbieramy ekipę na popołudnie. Każdy dostanie mapkę i swój rewir do przeczesania trzeba zajrzeć w każda dziurę zabierzcie latarki. Rozpuśćie wici. Drukuję mapki. chętni prosze zgłaszajcie się do mnie : 722 394 983 Quote
vena&vivi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Ile mieliście wczoraj osób?? Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 11 ale zmienialiśmy się w sumie przez cały dzień tyle było ale cały czas ktoś chodził lub jeździł tam. W sumie wszyscy tu moi znajomi lub sąsiedzi. Poza Kasią (która jest w fundacji) i Aldoną z dogarzy nikt się nie dołaczył sorki- dołączyli się właściciele naszego adopcyjnego Adżipa Quote
Kasie Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Chciałam dzisiaj dołaczyc ale niestety, mój mąż ma inne plany... przykro mi, mogę tylko trzymać kciuki... Quote
vena&vivi Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Ale co nie ma dogaży w Katowicach?? Jak są i macie numery - ja moge podzwonic i poprosic. Quote
Glutofia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 tak wiem...wszyscy mamy plany. No to trzymaj kciuki mam nadzieję że w czymś pomogą Quote
Kasie Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Glutofia']tak wiem...wszyscy mamy plany. No to trzymaj kciuki mam nadzieję że w czymś pomogą[/QUOTE] To nie tak... ja chciałam jechać... Quote
Recommended Posts