Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miał ciepły domek, swoje posłanie, pełną miskę i pełno miłości..miłości swojej Pani, która pewnie go rozpieszczała i zagłaskiwała!!...niestety...jego Pani umarła a Bruno pozostał, choć pewnie wolałby odejść ze swoim ukochanym człowiekiem, gdyby wiedział jaki los go spotka....! :(((( Rodzina nie poczuła sie do o...bowiązku pozostawienia psiaka w domku i oddała do do schroniska...

A Bruno...wypatruje i czeka na swoja Panią, chociaż nie wiem, że...ona już nigdy po niego nie wróci!!! :((( Historia wzruszająca...i pełna smutku...

Bruno to olbrzymi psiak, miź doga niemieckiego. Jest kochany, usłuchany, reaguje na komendę siad, łapa... każdego wita merdającym ogonem...nie pozwólmy mu proszę długo czekać...!!!

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu jego profil na facebook'u. [URL]http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=33718&id=113956451992705[/URL]

Może mi ktoś powiedzieć, jak się wstawia zdjęcia?

Posted

Bruno był na spacerze w lesie. Według wolontariusza Maćka: bardzo grzecznie chodzi na smyczy, od razu widać, że miał dom i nie jest dzikusem. co chwile wracał się upewnić, że nie jest sam i przytulić chociaż na chwile. naprawdę chwyta za serce to pomieszanie psiej radości, nadziei i smutku gdy sobie o czymś przypomni..boks schroniskowy to coś w co on jeszcze nie do końca wierzy..cały czas czeka na człowieka. mamy nadzieje, że nie będzie czekał zbyt długo i ktoś go pokocha, da mu dom. Bruno to jakieś 50 kg słodyczy i miłości :)

Posted

Bruno przebywa obecnie w schronisku w Józefowie koło Legionowa. ZAPRASZAMY DO ODWIEDZIN I ADOPCJI OCZYWIŚCIE. Jest to szansa na zyskanie wspaniałego przyjaciela.

Posted

Bruno wygląda naprawdę przepięknie. Szkoda, że nie mam domu z ogródkiem, od razu bym go zabrała. W małym mieszkaniu byłoby mu za ciasno :s Trzymam kciuki, aby szybko znalazł dom!!