Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']kama jedna wkleiła...a dwie pozostałe nie dają sie przerzucic :/[/QUOTE]
hmmmmmm.........my sie domagamy wiecej;)ciotka zaczaruj no cos;)a nie wybierasz sie czasem do Usi naszej...?;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eden']Ulka podrywaczka? w takim razie dziewczyna swietnie się czuje.[/QUOTE]
Ulka podrywaczka i sprinterka:)pewnie dlatego tak szysbko biega bo ma uszy jak samolot skrzydla i osiaga taka sama zawrotna predkosc;)

Posted

[quote name='Eden']A foty Uli gdzie mogę zobaczyć?[/QUOTE]
cioteczko tutaj zobacz sobie krotki filmik z Ulcia I narzeczonym;)

[url]http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dziabag/?action=view&current=S6300249.mp4[/url]

a wiecej linkow z sesjami naszek krolewny jest na pierwszej stronie;)
milego ogladania:)

Posted

:evil_lol:ciociu Aimez moze zmienimy Ci nicka na:
Ciotka Jajcara albo..
Babka z jajami:lol::lol:albo...
Jajka rzadza swiatem:diabloti: albo....
maneater;)
Egg lover??:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba umre smiechu:evil_lol:

Posted

[quote name='Eden']Widzialam zdjęcia i film Uli....jaka ona piękna, wycalowałabym ją w ten sliczny pycholek.[/QUOTE]
moze ciocia odwiedzi Uleczke i tak wlasnie zrobi??;)bedzie bardzo happy:)

Posted

[quote name='Eden']Chciałabym aby Ulka byla dziennie dopieszczana we własnym domu....[/QUOTE]
ja chyba niczego nie pragne bardziej....a tu nic :(:(
a cioteczka nie moglaby adoptowac Uli??widze,ze cioteczke tez Ula porwala;);)

Posted

[quote name='Eden']Bardzo mi przykro ale nie mogę, mam juz dwa psiaki adoptowane ze schroniska:-([/QUOTE]
miejmy nadzieje,ze domek sie w koncu znajdzie,skoro juz tyle osob tak bardzo tego pragnie;)

Posted

[quote name='Eden']Widzialam zdjęcia i film Uli....jaka ona piękna, wycalowałabym ją w ten sliczny pycholek.[/QUOTE]
super jest nie....
a pooglądaj jej schroniskowe foty - nie ta sama dziewczynka

Posted

zobaczcie to cudo
[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/Muffin%20ANITY/DSC09064.jpg?t=1302741203[/IMG]

Muffka - Muffinka
[url]http://allegro.pl/muffka-sunia-do-kochania-piekne-oczy-ma-i1588371701.html[/url]

BOSKA ----co

Posted

[quote name='Lolalola']nasza Uleczka juz nigdy nie wroci do tego miejsca....musimy jej znalesc kochajaca chalupke!!![/QUOTE]

Lolka - padniesz...a po co było se likwidować profil na fb
:P

ja padłam!

Posted

[quote name='anita_happy']Lolka - padniesz...a po co było se likwidować profil na fb
:P

ja padłam![/QUOTE]
BO nie chce mi sie ogladac zdjec moich znajomych z cyklu -moja now fura itd!!ZENADA ZENUJACA I STRATA CZASU!.............jedyne co bylo dobrego to,to,ze Ulke moglam zobaczyc:)

za milion funtow bym na fb nie wrocila!!!