Aimez_moi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Lolalola......:) jest tak sliczna, ze moze sie zloscic.....:) Quote
Lolalola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ulinka malinka,sliczna z niej dziewczynka;) Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 O.....nastroj Cioteczke wraca.......:):) Rymowanki sie zaczynaja.....:) Quote
anita_happy Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Ulciu ! Anita kiedy Ty śpisz ? Wygłaskaj Ulcię w moim imieniu.[/QUOTE] jak sie nie pracuje za dnia!!!!!!!!!!!!to sie zapier...a po nocach! Kościół projektuje!!!!:::::::::::::/ chyba za akre, ze do niego nie chodze [quote name='Lolalola']nie denerwuj mnie...[/QUOTE] nie denerwuje:) Quote
Lolalola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='anita_happy']jak sie nie pracuje za dnia!!!!!!!!!!!!to sie zapier...a po nocach! Kościół projektuje!!!!:::::::::::::/ chyba za akre, ze do niego nie chodze nie denerwuje:)[/QUOTE] projektujesz Kosciolek....to sie modlmy zeby nasza corka godny dom znalazla:)kurnaaaaaaa.......... Quote
anita_happy Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Ulciu ! Anita kiedy Ty śpisz ? Wygłaskaj Ulcię w moim imieniu.[/QUOTE] [quote name='Lolalola']projektujesz Kosciolek....to sie modlmy zeby nasza corka godny dom znalazla:)kurnaaaaaaa..........[/QUOTE] [B][I]idz wierszyk klepac[/I][/B] Quote
Lolalola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja wiem................................:) to bedzie kosciol pod wezwaniem Sw.Uli :) Quote
Iljova Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wiesz Ulciu masz dwie ciotki aparatki ;-) Są czasami porąbane ;-), ale kochają Cię bardzo, bardzo mocno. :-) Quote
Lolalola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 tiratatata:)a my z Ulka idziemy potanac!!!!;) Quote
anita_happy Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 nie jade JUTRO:/ mam gosci - full chata!!!!m.in. rodzicielka:) umóiłam siena wyjazd do ULCI na wtorek :) Quote
Lolalola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='anita_happy']nie jade JUTRO:/ mam gosci - full chata!!!!m.in. rodzicielka:) umóiłam siena wyjazd do ULCI na wtorek :)[/QUOTE] dobra,powiedz wprost,ze jutro dajesz w szyje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::lol::lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Iljova Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ulciu boją tu czytam ? Mizianka dla Ciebie w sobotnie południe Quote
Lolalola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Iljova']Ulciu boją tu czytam ? Mizianka dla Ciebie w sobotnie południe[/QUOTE] co cioteczka pisze???nie rozumiem pierwszego zdania;) Quote
Aimez_moi Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Iljova']Jak tam Ulcia spędziła dzień ???[/QUOTE] Tez jestem ciekawa?......:) Quote
Lolalola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ula leczyla sie po wczorajszych tancach,miala dzis pedicure a teraz lezy z maseczka!!!O!!!:) Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Lolalola']Witaj moja Uleczko:)[/QUOTE] Witamy razem malucha......:) Quote
anita_happy Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 dzis na Marszu była KOPIA ULI!!!!!szok...troche bardziej czarna..ale kopia! Quote
Recommended Posts