Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawisz Aga ich aktualne fotki-chociaż po jednej każdego?:-)
Mają b.dużą oglądalność.

Kolejny psiak trafił na super DS w Krakowie-chyba 90% psów z naszego regionu tam jeździ.Kraków nam powinien ustawić limity/wizy:evil_lol:

Facet z allegro o Lorda mailuje,więc chyba zainteresowany...:happy1:

A ten szczeniak czarny podpalany się szykuje gdzieś?Bo ostatni został...

Posted

czy są jeszcze jakieś szczeniaki w Starachowicach/Wąchocku ?
Bo jest chętna osoba na szczeniaka. nie wiem czy to dobry domek, wydaje mi się że pies tam źle nie będzie miał ale jak są jakieś szczeniaki które będą nieduże to prosze mi podesłać, wyślę jej i jak będzie zainteresowana to przekaże co trzeba zrobić żeby psiaka zaadoptować :)

Posted

megi,chyba został ostatni ten czarny podpalany-na zdj.to ten na końcu:
[url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/62248/25miesPIESKI-PO-NIEDUzEJ-SUCE-KIELCEKRAKoWRADOMWARSZAWA/[/url]

Posted

Zuzka wstawię jutro jak je obfocę bo dopiero wróciłam z imprezy i padam na twarz. Najśliczniejsza jest ta kicia biała w plamki:)Ogólnie są fajne,sypiają z nami i rozrabiają jak pijane zające w kapuście:evil_lol:
Czarny podpalany piesek jeszcze w piątek był,nie wiem co i jak na dzień dzisiejszy bo dwa dni nie byłam w domu.

Posted

Zuzka biało niebieskich już Ci nie obfocę,bo oba właśnie pojechały do domku do Kielc:evil_lol: Jutro białą kicię zawożę do nowego domku do Starachowic. Fakt telefony o te niebieskie to się urywały,nawet pani z Suwałk chciała po jednego przyjechać. Błękitki mają bardzo fajny domek,powodzenia kotecki:lol:
Szylkrecia dziś ma sterylkę,a Zieluszek już prawdopodobnie też ma domek,napiszę jak będę pewna na 100%.

Posted

No to super wieści!:-)
A te niebieskie poszły do jednego domu czy do 2różnych?
W ogóle to fajnie,że tak blisko znalazły domy,bo ludzie pisali z Krakowa i Warszawy,ale fakt,że oglądalność miały największą na naszym regionie.

Posted

Mam też wieści od Edka i Mojżesza z Warszawy. Edek został Alfikiem a Mojżesz Rokim:) Roki jest spokojny a Alfik to mały wariat który terroryzuje dwie starowinki bokserki. Pani wysle zdjęcia to wstawię,maluchy wcale nie urosły tyle ze wszerz:)

Posted

[quote name='aga38']Mam też wieści od Edka i Mojżesza z Warszawy. Edek został Alfikiem a Mojżesz Rokim:) Roki jest spokojny a Alfik to mały wariat który terroryzuje dwie starowinki bokserki. Pani wysle zdjęcia to wstawię,maluchy wcale nie urosły tyle ze wszerz:)[/QUOTE]
One też do jednego domu poszły?

Posted

Edek i Mojżesz poszły do jednej rodziny,jeden jest u bardzo fajnej pani a drugi u jej mamy,mieszkają blisko siebie i widują się prawie codziennie:)
A błękitki trafiły do jednego domu:)

Posted

a ja sobie przed chwilą weszłam na tablica.pl, patrze w a swiętokrzyskim oczywiście "KWIATEK" [url]http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-w-dobre-rece-4-letni-lagodny-IDbcJT.html[/url] oddam z powodu wyjazdu. ehhh co za ludzie

Posted

Takich ogłoszeń jest bardzo dużo.Nie wiem czy to ściema,czy naprawdę tak dużo ludzi wyjeżdża z kraju.A moja siostra akurat odwrotnie-boi się adoptować kolejnego kota,bo bierze pod uwagę,że w ciągu 18lat życia kota być może zdecyduje się wyjechać za granicę kiedyś:evil_lol:Oczywiście nic takiego się nie kroi w najbliższych latach,ale dziewczyna myśli baaardzo na wyrost:evil_lol:Z jej zapobiegliwością żadna adopcja nie wchodzi w grę,jedynie jak znajdzie znów jakiegoś na ulicy,to wiem,że na pewno weźmie,bo kociara okropna z niej;-)

Posted

Ale u Was koty idą do domów-jak świeże bułeczki;-)

W naszym regionie obecnie jest sporo rudzielców i innych oryginałów,w tym półpersów za darmo lub po 10zł.Dawniej rudy kot to była rzadkość,a teraz pełno takich do wydania.

Czytałam dziś w anonsach ciekawe ogłoszenie:sprzedam sukę cocker spaniel-dobra matka;wraz z 2szczeniąt za 700zł lub zamienię na sukę DON:razz:Ogłoszenie ze Staszowa,a z tego co wiem pseudo stamtąd mają problemy z wydaniem wyprodukowanych szczeniąt-chyba moda na spaniele mija...:mad:

Aga,co u parki kociąt i szylkreci?
A u Lorda?Coś się szykuje?
A któremuś od Ciebie zwierzakowi?:roll:

Posted

Biała kicia ode mnie już w nowym domku,chyba sama chciałabym być adoptowana przez tą rodzinę:evil_lol::lol:. Szylkrecia już po sterylce,dla niej i dla Lorda kroją sie domki,napiszę jak pojadą:) Z maluchów to chyba jest ktoś chętny na czarnego kocurka ale to pewno nasza Bożenka napisze:)
A moje wariatki Sara,Fiona i nie mój Kumpel dalej czekają:(No ale co sie dziwić one takie walnięte a tu ludzie całkiem milusie psiaki wywalają. Jednak jesli Sara wytrwa u mnie do września to bedzie miała dom,a Fiona jako mieszanka rotka to chyba jeszcze dłuuuugo poczeka:(

Posted

A i jeszcze jedna dobra wiadomość ta czarna sunia spod sklepu w Marcinkowie , Fionka pojechała w niedzielę do nowego domu:loveu: Powodzenia mała:lol:

Posted

To fuksiara ta Fionka spod sklepu...:multi:
Na wszelki wypadek wszelki kociniec i Lorda ogłaszam w anonsach,więc jeszcze w pt mogą ludzie dzwonić.

Posted

[quote name='aga38'][URL]http://demotywatory.pl/3240320/Bo-tylko-ci-prawdziwi[/URL]

Musiałam to wkleić[/QUOTE]
Rewelacja!Dokładnie to samo przesłanie ma film "Pora umierać",ale ci ,którzy powinni coś z niego zrozumieć z reguły nie rozumieją nic...Dla mnie to niesamowity film.

Posted

Aga,nie macie chętnych na psa stróżującego do domu lub do kojca?Typ skoczka niestety.Duży-waży ok.35kg.Nauczony życia na zewnątrz.Uwielbia dzieci-nawet niemowlęta mogą go tarmosić za uszy,ogon-nie reaguje.Fajny pies.Ma też siostrę,która jest mniej kłopotliwa,bo nadaje się na podwórko-nie przeskakuje.Z tym,że ona ma awaryjny DT,a on jest zadłużony okropnie w hotelu i ma wylecieć na ulicę...
[url]http://ovh08.icplatform.com/images_tablicapl/1576272_1_644x461.jpg[/url]
[url]http://ovh09.icplatform.com/images_tablicapl/2626039_1_644x461.jpg[/url]

Posted

Zuzka popytam gdzie będę mogła ale cudu nie obiecuję,sama wiesz jak jest z tymi skoczkami u mnie są 3 i cisza:-(
Fajne te psiaki szkoda ich:placz:

Posted

Aga,czy mogę podać namiary na Ciebie i Nadję babce ze Skarżyska,która pomaga bezdomnym kotom?
Dziewczyna z Kielc mnie pyta czy mogę podać namiary do kogoś kto by służył radą tamtej kobiecie-podobno pomaga kotom i ma ich już mnóstwo.Nie wiem o co chodzi,ale ta dziewczyna,która mnie poprosiła o pomoc jest w porządku-od dawna współpracujemy.Wiem,że faktycznie ktoś ze Skarżyska ogłasza sporo kotów do adopcji.Rzekomo chodzi o służenie radą,nic poza tym.Podejrzewam,że i o pomoc w znajdowaniu domów,skoro babkę bezdomne koty zasypały...