Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka u reszty cisza,Simon walczy jeszcze z nużeńcem,Sisi juz zdrowa. O Tereskę i Magika były telefony ale Terenia na podwórko a Magik do kojca,więc nie ma,nie dam. U mnie jest jeszcze biszkoptowy psiak wielkości Bogusia ma na imię Dyzio i sunia owczarka niemieckiego Tara,porobię im tez foty to wyślę. A tak wogóle to Zuzka sorry wielkie ale skleroza to siostra moja rodzona,podrostki z Bugaju juz dawno wszystkie w nowych domach :evil_lol: :oops:

Posted

Zuzka odpisałam na ten e-mail,ciekawe skąd jest ta kobieta.

Odpisała na skarżyskie ogłoszenie.Aż dziwne,że ktoś chce psiego seniora,to niepodobne do naszego regionu :hmmmm:

Posted

Zuzka, Wiesiek i Sylwia będą raczej małe,ja myślę że wielkościowo troszkę większe od jamnika,to takie szczurki na króciutkich łapkach :-)

Posted

Zuzka, Wiesiek i Sylwia będą raczej małe,ja myślę że wielkościowo troszkę większe od jamnika,to takie szczurki na króciutkich łapkach :smile:

O.K.To zedytuję ogłoszenia,bo ja zwykle piszę średni,żeby nie było reklamacji,bo dla ludzi średni to od spaniela do kolan-różnie rozumieją "średniość" ;-)Oglądalność mają b.dużą:-)

Posted

Niestety pani od Emi szuka idealnej suni ,takiej jak ta która jej odeszła,chyba Emi nie jest taka :-( Oj Zuzka,szczyle szaleją ale cisza o nie totalna

Posted

Niestety pani od Emi szuka idealnej suni ,takiej jak ta która jej odeszła,chyba Emi nie jest taka :-( Oj Zuzka,szczyle szaleją ale cisza o nie totalna

Czyli nie zakończyła jeszcze żałoby :roll: Szczeniaki mają b.dużą oglądalność i dużo odsłon tel.,ale skoro nie ma odzewu,to będę dorabiać ogłoszenia.Myślałam,że już zaklepane :-? P.Ania przekierowuje Aga ludzi do Ciebie,bo jej szczeniak 10tyg. też z niedużych wstępnie zaklepany to może ktoś sensowny się trafi :smile:

Posted

Magick juz w nowym domu,mieszka z Łajką,trzymajcie kciuki żeby sie udało bo do łatwych psiaków nie należy,to było dzikawe szczenie bezdomnej suni

Posted

dzisiaj do nowego domu pojechał Major,zamieszkał w Bytomiu a co do Blanki to ma 4 lata trafiła do nas bardzo nieufna,chora skóra,wygłodzona, ale już jest ok,jest wysterylizowana,zaszczepiona,zaczipowana do innych psiaków ok do kotów ok

Posted

Właśnie do nowego domku pojechała Sylwia, ludzie sami po nią przyjechali z Myszkowa koło Zawiercia. Powodzenia mała w nowym życiu :smile:

Czyli ze Śląska jest jednak odzew:-)Jaga też jakoś po sąsiedzku zamieszkała:-)