aga38 Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Zuzka u reszty cisza,Simon walczy jeszcze z nużeńcem,Sisi juz zdrowa. O Tereskę i Magika były telefony ale Terenia na podwórko a Magik do kojca,więc nie ma,nie dam. U mnie jest jeszcze biszkoptowy psiak wielkości Bogusia ma na imię Dyzio i sunia owczarka niemieckiego Tara,porobię im tez foty to wyślę. A tak wogóle to Zuzka sorry wielkie ale skleroza to siostra moja rodzona,podrostki z Bugaju juz dawno wszystkie w nowych domach :evil_lol: :oops: Quote
Zuzka2 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Aha,to super,że szczeniaki wydane :smile: Quote
aga38 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Zuzka odpisałam na ten e-mail,ciekawe skąd jest ta kobieta. Quote
Zuzka2 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Zuzka odpisałam na ten e-mail,ciekawe skąd jest ta kobieta. Odpisała na skarżyskie ogłoszenie.Aż dziwne,że ktoś chce psiego seniora,to niepodobne do naszego regionu :hmmmm: Quote
aga38 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Zuzka, Wiesiek i Sylwia będą raczej małe,ja myślę że wielkościowo troszkę większe od jamnika,to takie szczurki na króciutkich łapkach :-) Quote
Zuzka2 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Zuzka, Wiesiek i Sylwia będą raczej małe,ja myślę że wielkościowo troszkę większe od jamnika,to takie szczurki na króciutkich łapkach :smile: O.K.To zedytuję ogłoszenia,bo ja zwykle piszę średni,żeby nie było reklamacji,bo dla ludzi średni to od spaniela do kolan-różnie rozumieją "średniość" ;-)Oglądalność mają b.dużą:-) Quote
aga38 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Niestety pani od Emi szuka idealnej suni ,takiej jak ta która jej odeszła,chyba Emi nie jest taka :-( Oj Zuzka,szczyle szaleją ale cisza o nie totalna Quote
Zuzka2 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Niestety pani od Emi szuka idealnej suni ,takiej jak ta która jej odeszła,chyba Emi nie jest taka :-( Oj Zuzka,szczyle szaleją ale cisza o nie totalna Czyli nie zakończyła jeszcze żałoby :roll: Szczeniaki mają b.dużą oglądalność i dużo odsłon tel.,ale skoro nie ma odzewu,to będę dorabiać ogłoszenia.Myślałam,że już zaklepane :-? P.Ania przekierowuje Aga ludzi do Ciebie,bo jej szczeniak 10tyg. też z niedużych wstępnie zaklepany to może ktoś sensowny się trafi :smile: Quote
Zuzka2 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 P.Ania szuka transportu KIELCE-TYCHY (wraz z wizytą adopcyjną) dla 5kg suni+KIELCE-WARSZAWA dla kota.Nie wybiera się ktoś? :smile: tel.668 718 974 Quote
aga38 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Jak narazie cisza,nawet o szczeniorki nikt nie dzwoni :-( Quote
Zuzka2 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ale nie jest tak całkiem źle,skoro Simon i Magik znaleźli domy :laugh2_2: Quote
aga38 Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Simon nie znalazł domu jest w trakcie leczenia, Magic jedzie jutro :-) Quote
Zuzka2 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 A Nadja pisała,że pojechał w sb do Oświęcimia :P Quote
aga38 Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Magick juz w nowym domu,mieszka z Łajką,trzymajcie kciuki żeby sie udało bo do łatwych psiaków nie należy,to było dzikawe szczenie bezdomnej suni Quote
Zuzka2 Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Tak Zuzka,Szymon pojechał :smile: Aha,czyli to Szymon nie Simon:-P Quote
aga38 Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Zuzka wielkie dzięki za życzenia świateczne :-) Wysłałam Ci na e-mail zdjęcia Bianki od Rajka,pewno zajrzy i napisze cos o niej :-) Quote
Zuzka2 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A co u naszych zwierzaków?Jakieś rezerwacje?np.Sylwia,Wiesiek?A może ktoś pojechał na święta do DS?:-) Quote
aga38 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 U mnie cisza ale chyba Rajkowy ,Major zarezerwowany :-) O szczyle nic :-( Quote
Zuzka2 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jaki jest odzew ze Śląska?Bo przerzuciłam tam ogłoszenia i b.wzrosła oglądalność.Dzwonią stamtąd czy nie? Quote
Rajmund Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 dzisiaj do nowego domu pojechał Major,zamieszkał w Bytomiu a co do Blanki to ma 4 lata trafiła do nas bardzo nieufna,chora skóra,wygłodzona, ale już jest ok,jest wysterylizowana,zaszczepiona,zaczipowana do innych psiaków ok do kotów ok Quote
Zuzka2 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 P.Ania szuka transportów KIELCE-KRAKÓW+KIELCE-WARSZAWA dla 2kotów:-) Quote
aga38 Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Właśnie do nowego domku pojechała Sylwia, ludzie sami po nią przyjechali z Myszkowa koło Zawiercia. Powodzenia mała w nowym życiu :-) Quote
Zuzka2 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Właśnie do nowego domku pojechała Sylwia, ludzie sami po nią przyjechali z Myszkowa koło Zawiercia. Powodzenia mała w nowym życiu :smile: Czyli ze Śląska jest jednak odzew:-)Jaga też jakoś po sąsiedzku zamieszkała:-) Quote
Recommended Posts