Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania102']Aga marzenia się spełniaja, nie wierzę , że chcesz ją wydać:crazyeye:[/QUOTE]

No awantura w domu niemała,mnie zaczyna argumentów brakować:evil_lol:
Ania a z tymi marzeniami i ich spełnianiem to lipa,bo jeśli tak to powiedz mi gdzie jest moja szóstka w LOTTO???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Łoj wybór domku będzie straszny,wywiad gorszy niż KGB i FBI razem wzięte:)
Zuzka nie wiem co z tą Mają,może Ania albo Bożenka cos wiedza i napiszą

[quote name='Zuzka2']Nie ogłaszam;-)Może znajdzie domek gdzieś w regionie w międzyczasie zanim trafi na portale;-)

A jak sytuacja z Majką?Wiadomo jaka decyzja właściciela?[/QUOTE]

Posted

[quote name='aga38']Dzięki Zuzka,a Ircia cudownie sie uśmiecha jak się ją o to poprosi:)[/QUOTE]
Tak potwierdzam.Byliśmy dzisiaj z Rajkiem świadkami:).Co do Maja ,to jest duża szansa,że pojedzie z Nadją do Krakowa,ale to jeszcze nie na 100%

Posted

Ekspresowa adopcja by była tej naszej Majeczki,bo jeszcze nawet pełną parą nie ruszyły ogłoszenia;-)

Zobaczcie jakie cudo mają w Dyminach:
[URL]http://img31.imageshack.us/img31/6672/szylkretka2.jpg[/URL]
Ja choruję na szylkretki...:loveu:
Ta kicia ma 2lata,ale na zdjęciach-maleńka...;-)

Posted

Nie ma wcale odzewu ws psiaków?Zwłaszcza tych nowych?;-)

To nowa piękność z Dymin-księżniczka jakich mało:evil_lol:
[url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-MOLI-SREBRNA-KOCIA-KSI-NICZKA-WYSTERYLIZOWANA-W0QQAdIdZ367116465[/url]

Wredna okropnie:diabloti:Pierwszy raz widziałam kota,który potrafi w takim tempie ubić cały dom zwierząt:evil_lol:
Do ludzi ideał;do zwierząt-dobrze,że klatka ma mocne pręty,bo z furii gotowa ją rozwalić:diabloti:Nienawidzi psów,z nerwów na widok psa musi ubić kogoś kto jest najbliżej:evil_lol:Jednego uległego kocinę zaatakowała we śnie-sparaliżowany strachem bał się nawet uciekać:evil_lol:Nawiedzona księżniczka:evil_lol:Ale do ludzi jest przesympatyczna:p

Posted

Jak na razie Zuzka jest cisza. Może po świętach coś się ruszy:cool3: Taka mam nadzieję :)
Ta kicia z Dymin faktycznie cudo a co za umaszczenie!:)

Posted

W kocim temacie taki sam zastój...:roll:
Za to w Wielkanoc zawsze mam full zamówień-ludzie z reguły w godzinach pośniadaniowych szukają zwierzaków na portalach;-)

Posted

[quote name='aga38']Aj Zuzka zapomniałam napisać że Maja jedzie jutro z Nadją do Krakowa:)[/QUOTE]
Czyli jednak...:-)
Fuksiara z niej:-)Ja jeśli chodzi o dorosłe psy średniej wielkości zawsze jestem pesymistką;-)ale ogłaszam:-)Zauważyłam,że najciężej wydać szczeniaki docelowo średnie i psy średnie-ok.20-25kg.Ludzie albo chcą wielkie albo małe.Udało się znaleźć domy paru średniakom bardzo szybko,ale tylko dzięki temu,że lubiły koty i /lub dzieci.Wygląd miały taki sobie;-)a jednak pojechały do domów szybciej niż wiele ładniejszych:-)Dużo dzieciatych i kociarzy szuka psów;-)

Posted

Gienia.Lola,Irka,kotolubne i dzieciolubne,ogólnie ideały tyle że mało urodne:evil_lol:
Ale skoro Fiona i Sara miała amatora to może i im się uda:)

Posted

Szukam transportu[B] Kielce[/B]-[B]Nieporęt[/B]/[B]Białobrzegi [/B](nad Zalewem Zegrzyńskim) lub [B]Warszawa [/B]dla kota w transporterze.
tel.698 681 714

Posted

Maja pojechała:) Nadja dowiozła ją do nowej pani. Sunia strasznie ucieszyła się na widok nowej opiekunki,jakby znała ja całe życie:) Będzie miała dobrze,powodzenia mała:)

Posted

[quote name='Zuzka2']Ekspresowa adopcja by była tej naszej Majeczki,bo jeszcze nawet pełną parą nie ruszyły ogłoszenia;-)

Ogłoszenia ruszyły .Ania 102 zrobiła jej tez bardzo dużo.Dzięki dziewczyny.!!! Widzę ,ze Aga mnie uprzedziła z dobrymi wieściami.A tak na marginesie Aga spodziewała byś się takiej reakcji Mai na obcą osobę? przecież jak poszłyśmy robić zdjęcia(to znaczy TY je robić ,my z Anią obstawa:) )to gdyby mogła to schowała by się pod podlogę,a jednocześnie zjeść nas chciała. Super ,ze tak szybko znalazł się fajny domek.Powodzenia Maju

Posted

[quote name='aga38']Maja pojechała:) Nadja dowiozła ją do nowej pani. Sunia strasznie ucieszyła się na widok nowej opiekunki,jakby znała ja całe życie:) Będzie miała dobrze,powodzenia mała:)[/QUOTE]
Ale fajne wieści!:-)

Posted

U mnie dobre wieści: kocurek bury jedzie za Warszawę do DS (jak tylko znajdę transport;-)),a kocia,srebrna księżniczka zostaje raczej w Kielcach (zamieszka w centrum Kielc).

Posted (edited)

[quote name='Zuzka2']U mnie dobre wieści: kocurek bury jedzie za Warszawę do DS (jak tylko znajdę transport;-)),a kocia,srebrna księżniczka zostaje raczej w Kielcach (zamieszka w centrum Kielc).[/QUOTE]

Ha,ha!:evil_lol:Wcale nie takie pewne,że księżniczka zostanie w Kielcach:evil_lol:Państwo ją przyjechali obejrzeć,ale nie postarała się,by dobrze wypaść:diabloti:
Gdy opowiadałam jak to kicia jest na razie obolała po sterylizacji i nieco nerwowa z tego powodu,ta małpa wystrzeliła z wersalki jak z procy na przedpokój,bo akurat zauważyła psa:diabloti:Kilka szybkich ciosów i wróciła na kanapę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Państwo się co nieco przerazili,że to bandzior okropny i chyba wcale nie taki obolały:evil_lol:No ale zobaczymy co zdecydują,bo to bardzo rozsądni ludzie i kociarze,a kicia bardzo się do nich kleiła i do ich malutkiej,niezwykle mądrej córeczki:loveu:

Edit:
Kicia jednak jutro jedzie do DS:-)Nie nasiedziała się u mnie...;-)Całe 3doby i do domciu...:-)

Edited by Zuzka2
Posted

No faktycznie Zuzka namieszkała sie u Ciebie że hej:evil_lol: Ale popis dała niezły:evil_lol:
Miałam telefon o Lolę cholerka szkoda że az z bielska bo Lola już by miała dom