aga38 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Zuzka ,Nadja może więcej niż ja,więc myślę że na nią,ja to mogę tylko obfocić i tyle. Nadja już wie co i jak,ona szefuje a ja to tylko podmiot wykonawczy:evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dzięki!:-) A ja dziś zostałam poproszona o wszelką pomoc,głównie ogłoszeniową dla 4kociąt 6tyg.znalezionych w Kielcach.Są w trakcie leczenia kataru kociego.Oczy okropnie wyglądają,niektóre chyba będą niewidome.Nie wiem jak znajdą dom,skoro piękne,rude i inne ich znaleźć nie mogą:shake: Po wyleczeniu nie będą miały się gdzie podziać,bo babka,która je znalazła ma alergię na sierść,więc na pewno ich nie weźmie.Chyba ma podwieźć do Dymin,nie wiem. W tym samym czasie w naszym regionie jest do oddania już chyba ok.60kociąt zdrowych...:roll:No ale ogłaszam,może się ktoś ulituje. P.S.Jestem w szoku-mają mega oglądalność:crazyeye:Napisałam w sumie w tytule,że albo dom albo ulica...No bo taka jest prawda,więc chyba wiele osób wzruszy taka historia. A jak nasz zwierzyniec?Jak koty?Lord? Quote
aga38 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Zuzka proszę ogłaszaj dalej Lorda bo jego domek niestety się wycofał:( Quote
Zuzka2 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Miałam ostatnio parę maili o Lorda-wszystkich odsyłałam do kontaktu tel.Od dziś jest też w anonsach na Kielce i Radom. Koty wydane?Które zostały? Quote
BożenaG Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zuzka2 napisał(a):Miałam ostatnio parę maili o Lorda-wszystkich odsyłałam do kontaktu tel.Od dziś jest też w anonsach na Kielce i Radom. Koty wydane?Które zostały? My też dajemy go do anonsów:) Teraz teraz to juz musi znależć się domek:)Sluchajcie Lord jest cudowny.Co on wyprawia jak nas zobaczy to szok.Jak podskakuje to cielsko:) całusom nie ma końca i oczywiście wykładka do głaskania.Nie mówiąc już o spacerze(obowiązkowo),Apetycik mu dopisuje.Co do kotkow to szilkretowa większa w niedziele ma jechać do Krakowa(mamy ją dowiez do Kielc)tam ją odbiorą. Zostają jeszcze dwa maluchy + taki sam maluch czarny-kociczka(wczoraj ktoś podrzucił do mojej córki:() a więc razem trzy ok 7-8tygodniowe Quote
Zuzka2 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Te małe kocięta (już teraz 3w takim razie) ogłaszam w anonsach.Jak będą zdjęcia tej nowej kici,to ogłoszę na portalach. Lord poza anonsami ma pełno ogłoszeń na portalach,w tym wyróżnione. W gabinetach wet.weszła promocja RC dla kotek sterylizowanych-2x400g=20zł (=25zł/kg). Quote
aga38 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 A to moja nowa tymczasowiczka Jula,uratowana przez 5/6 letnią dziewczynkę Jula ma jakieś 2 miesiące i jest bardzo miłą i odważną dziewczynką Quote
Ania102 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Śliczna! Dzięki Aga za pomoc mojej koleżance a przede wszystkim tej kici. Bardzo serdecznie Ci dziękuję!Pomożemy w szukaniu domku. Quote
aga38 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ania daj spokój:oops: Mała jest cudo,nie boi się niczego,bardzo kontaktowa przylepa,śpi na głowie u mojego TZ:evil_lol: Wczoraj do nowego domku do Krakowa pojechała szylkretowa kotka:multi: Quote
Zuzka2 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 W najbliższą niedzielę najpewniej majowa znów jedzie ze Skarżyska do Wieliczki. Miałam na DT takiego śmiesznego kotka,który jak był śpiący to szukał suki i wspinał jej się na grzbiet i tam sypiał,a jak go zrzucała,to wchodził jak po drzewie na mojego TZ i usypiał mu na karku-wszędzie go sobie potrafił znaleźć,niezależnie czy stał czy siedział-jeździł na nim jak papuga Ara:loveu: Quote
aga38 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Lord ma dom:multi: Dzisiaj Lorduś z Nadją i Rajkiem pojechał do nowego domku. Domek super,ludzie super i ma w końcu do towarzystwa starszego kolegę:lol: Wstawię fotki z zapoznania jak Nadja mi je prześle. Powodzenia piesku:loveu: Quote
Zuzka2 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Słyszałam te wieści.Widać,że nasz region się cywilizuje:-)Coraz więcej zwierząt znajduje tu naprawdę fajne domy.Mit świętokrzyskiej wsi może minie,bo od paru lat jest moda na osiedlanie się mieszczuchów pod Kielcami.Ceny działek budowlanych w podkieleckich gminach szaleją,więc przenoszą się tam w sumie najbogatsi.Im bliżej Kielc,tym lepsze rokowanie dla zwierząt;-) Jestem w szoku,że 2samce giganty się dogadały:-)Słyszałam też jak świetne podejście do psów ma nowy właściciel Lorda.Jestem pod wrażeniem:-) Oby i kotom się pofarciło,bo coś się zasiedziały te najmłodsze;-)Ale oczywiście mają sporo ogłoszeń+dorabiam nowe,wyróżnione też. Quote
aga38 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dzięki Zuzka,mam nadzieję że czarnulek ,pręgusia i Jula też szybko znajdą domki Quote
Ania102 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Fajnie, że taki fajny domek mu się trafił. Powodzenia Lord! Na tym ostatnim pogubiłam się, który to Lord:) Quote
aga38 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Lord po lewej z małym kolegom,Borys jest na smyczy Quote
BożenaG Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Lordowi naprawdę udało się super. Trafił do świetnych ludzi.Widać ,ze kochają zwierzęta.Powodzenia w nowym domku Lorda-Morda:).A dzisiaj do nowego domku pojechał czarny koteczek.Nie wiem czy już pisałam ,ze mamy jeszcze małą czarną kociczkę (ok 8-9 tygodniową) Nie zrobiłam jej jeszcze zdjęć,ale zrobię je jak najszybciej,i oczywiscie wstawię. Quote
Zuzka2 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wykorzystuję do ogłoszeń czarnej kici-zdjęcia kocurka;-)Czarne to czarne-wszystkie jednakowe;-) Ogłosiłam całą trójkę na Wieliczkę,bo majowa jedzie w ndz najpewniej-tel.do majowej ma Aga. Ja powoli pakuję walizki i od 16.07 do 6.08 nie będę mieć internetu.Chyba,że czasem wysępię u kogoś kawałek laptopa przy okazji odwiedzin:evil_lol: Quote
aga38 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ja dzisiaj cały dzień odbieram telefony o Lorda i o niebieskie koty:evil_lol::evil_lol: Zuzka my Cię zaadoptujemy!:loveu: Co my bez Ciebie zrobimy:shake::-(:-(:-( Quote
BożenaG Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zuzka2 napisał(a):Wykorzystuję do ogłoszeń czarnej kici-zdjęcia kocurka;-)Czarne to czarne-wszystkie jednakowe;-) Zuzka jak zwykle masz rację:cool3:.I dzięki bardzo!!!Dzisiaj do nowego domku pojechała szylkrecia.:multi:a więc na domki czekają jeszcze czarna i trikolorka. Quote
Zuzka2 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czyli idą kociaki do domów-to super,bo konkurencja teraz duża na portalach;-) Aga,nie wiem skąd dzwonią o niebieskie koty i Lorda,bo je pousuwałam,oprócz anonsów,bo tam Lord jeszcze we wtorek był.Ale niebieskie koty to nie wiem-muszę przejrzeć portale jeszcze raz;-) Liczę po cichu,że uda nam się wynająć jakieś mieszkanko z internetem,ale jak na razie kroi nam się mieszk.bez tv i internetu:razz: Na pewno będę kombinować,żeby chociaż co 2dni poodświeżać ogłoszenia;) Quote
Recommended Posts