Buszki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='deer_1987'][url]http://img204.imageshack.us/img204/3199/resizeofbasenji.jpg[/url] ale dluga![/QUOTE] Prawie jak jamnik ;). [quote name='zielona']Ale śmigają aż oko cieszy[/QUOTE] Ja też jestem zafascynowana.A jest szansa na powtórkę,za tydzień :). Quote
Buszki Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ale to na razie tylko szansa.Zresztą,możecie przyjechać ;). Quote
Buszki Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Widzę,widzę i bardzo mnie to cieszy :). Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Buszki']Ale to na razie tylko szansa.Zresztą,możecie przyjechać ;).[/QUOTE] Cha cha, uważaj, bo będziesz miała Saidę na głowie ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Na mnie nie liczcie, poczekam, az takie coursingi będą bliżej W-wy. albo jak sobie samochód kupię, hahaha... pzdr. Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='jamnicze']Cha cha, uważaj, bo będziesz miała Saidę na głowie ;)[/QUOTE] No to dawaj :).Może być ciekawi jak się spotkają dwie królowe i jedna mała bździągwa :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']Na mnie nie liczcie, poczekam, az takie coursingi będą bliżej W-wy. albo jak sobie samochód kupię, hahaha... pzdr.[/QUOTE] Pod Warszawą były ostatni zawody.A może będą?Coś mi się obiło o uszy,ale dalej poleciało :diabloti:.. Quote
jamnicze Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie kuś, nie kuś ;) W Sforach pewnie będą zawody ale nie wiem kiedy. Kiedyś organizowali w Chojnicach przy okazji wystawy, ale od kilku lat już rozdzielili te imprezy. Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Czy ja kuszę? Skądże :cool3:.Ale fajne są te bieganiny,oj fajne :diabloti:.I pogoda ma być przyjemna w niedzielę...I pewnie jakieś ciasto upiekę...Ale przecież ja wcale nie kuszę :razz:. Quote
Korenia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Na mnie nie liczcie, poczekam, az takie coursingi będą bliżej W-wy. albo jak sobie samochód kupię, hahaha... pzdr.[/QUOTE] Właśnie Asiu, gdzie twoja Panda?! Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 W nastepnym wcieleniu chyba sobie kupię... Na razie - zapomnij! Pzdr. Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 No właśnie pandunia już dość dawno była w planie... Quote
Cienka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Plany, plany ja według planu miałam być facetem :diabloti: Quote
zielona Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Cienka']Plany, plany ja według planu miałam być facetem :diabloti:[/QUOTE] A Lourdnes WOJTUSIEM hahah Quote
Korenia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Cienka']Plany, plany ja według planu miałam być facetem :diabloti:[/QUOTE] Ja też, Danielem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Buszki']No właśnie pandunia już dość dawno była w planie...[/QUOTE] MIAŁA... A ja nawet nie wiem, czy byłam w planach... bu.... Pzdr. Quote
Buszki Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 A ja miałam mieć córkę w 90 % :diabloti: .Planować to sobie możemy...:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Buszki']A ja miałam mieć córkę w 90 % :diabloti: .Planować to sobie możemy...:evil_lol:[/QUOTE] Alez córeczkę jeszcze możesz mieć:) pzdr. Quote
Cienka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Alez córeczkę jeszcze możesz mieć:) pzdr.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Nio,w 90% :eviltong:.[/QUOTE] To co Buszki do dzieła :) Quote
Buszki Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ja już mam jedno,starczy :diabloti:.Ale Ty możesz śmiało brać się do dzieła :eviltong:. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 E, tam, opowiadasz. Masz chłopaka, a powinnaś mieć jeszcze dziewczynke;) Pzdr. Quote
Recommended Posts